žluťásek potřebujem na chatu k našim :D značka ideál :)
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Já už to nesledování hodin taky doporučovala, sice to bylo v návaznosti na zděšení z počtu hodin spánku, ale ono to jde ruku v ruce. Podle potřeby (tj. když jsem viděla, že hledá) jsem kojila od začátku, svůj spánek jsem přestala sledovat a sčítat minuty na radu z webu o kojení a strašně mi to pomohlo ![]()
tv neni to bohuzel možne, už tak jezdím z ostravy vlakmo. Budu doufat že ten jeden den na umělém zvládne...
Pinot Noir spíš jsem si říkala jestli to není divné :D spánek už nepočítám![]()
viktorka_od splavu dům :D ale dochází hlídači holt. Ted to hlídá muž, když tu trčím, ale nějak to budou muset zvládnout...
rasaNori Tyjo, to si neumim představit ani teď skoro v roce. Když hlídá muž, nemůže jet s tebou? Je to ještě mrně, co když prostě tu lahev nebude chtít?
Tak samozřejmě to budeme muset vyzkoušet, když to nepůjde tak holt šátek a pojede se mnou, to se nějak udělá. Zase nejsem herodes:) Pokud nejde o jídlo, tak ji muž umí uklidnit výrazně lépe jak já.
tv no, přesně. já bych teda takový malý děcko na tak dlouho neopustila. to jedeš z ostravy a v praze máte byt jsi psala, ne? rasaNori
Ja bych to nezvladla. A moje prsa taky ne. A mimino uz vubec.
Tak samozřejmě to budeme muset vyzkoušet, když to nepůjde tak holt šátek a pojede se mnou, to se nějak udělá. Zase nejsem herodes:) Pokud nejde o jídlo, tak ji muž umí uklidnit výrazně lépe jak já.
To mi prijde jako lepsi varianta, vsechno zvladnete!![]()
rasaNori No jako jasný, že byste to asi nedali napoprvé rovnou když už budeš ve vlaku :-)) Ale malinká je zvyklá na kojení a chuť mateřského mléka, já bych fakt měla strach ji nechat tak dlouho bez maminky. Já jsem hrozná citlivka, nezvládla bych to asi hlavně sama :)
Kde máš tu školu prosimtě? Že bych ti ji případně hodinku pohlídala? :))
rasaNori Kojila jsem taky tak často, neřešila jsem to. Doktorku mám takovou moderní, do žádných pravidelných intervalů nás netlačila, řekla, že je to individuální. Syn byl takový podměrečný budulínek, byla jsem ráda, že chce jíst ;)
Ano ano, potvrzuji skladnost, nízkou hmotnost a obecnou spokojenost s kočárkem Valco Snap. S korbou na něj ale nemám zkušenost, kupovali jsme ho, když bylo dceři 6 měsíců.
Pro @rasanori, souhlas s Viktorkou, pokud dítě přibírá, a ještě k tomu tak pěkně, nedělala bych nic. Hlavně se nestresovat, že
(Taky jsem se stresovala, ale z opačného důvodu - dcera je hubená a nevejde se do tabulky, je totiž moc dlouhá.) K lezení blahopřeju! ![]()
Mohučanka Já už jsem fakt vykojená. "K lezení blahopřeju" - Cože?? Malá od RasaNori už leze? Dyť se teď narodila! :-)))
rasaNori Suchdol od nás co by kamenem dohodil a zbytek doběhl pěšky. Až bude nejhůř a dojdou hlídači, ozvi se. Fakt.
Jo a k flašce - ja sla poprve pryc na koncert, kdyz dceri byly 4 mesice a odvolavali me z něj, že dcera řve a flasku odmítá, a to i když jsem to s ní předtím cvicila. Nutrilon ale pak z flašky pila bez problémů...
žluťásek S tím lezením úplně stejně
Začíná ve mně hlodat červík "proč pořád ještě nechodí" a do toho se dozvím, že novorozeně leze! Úplně mě polilo horko!
@žluťásek neee, rasanori už zase (horo)leze
venujeme se stejnemu sportu, tak jsem ji blahopřála k návratu na lano ![]()
Pinot Noir Vždyť je ještě malej, ne? Žádný nervy. Můj bude mít 11 měsíců a ještě neleze po čtyřech. Teda umí to a občas tak chvilku leze, ale po pár metrech se zas rozplácne na bříško a jede jak hádě. Má čas, žádné nervy :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje