barbucha No jasne, a s poradnejma matracema na zemi, takova hop arena zadarmo u babicky!
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek tohle nepovazuju za spolecenske dite. To je neomalenost, taky to nemam rada a obtezuje me to, a mozna jsem drsna, ale podle me je chyba rodicu, ze to nedokazi ukocurovat a zabavit dite jinak. Ja uz to tu nekdy psala, jak se na nas na dovolene prilepila 6ti leta holcicka. Rodicum byla uplne ukradena, bylo mi ji dost lito, ale pak jsem nasi vstricnost musela utnout, protoze pritvrdila a zacala byt oskliva na dceru.
Pro me je spolecenske dite takove, ktere se neschovava za maminu sukni, kdyz na nej nekdo promluvi, komunikuje, kdyz se ho nekdo zepta treba babicka kamarada nebo sousedka, neboji se jit do kolektivu.
Mutziputzi Mě u Bugaboo původně vadilo, jak je nízkej, respektive myslela jsem si, že mi to bude vadit. Ale nakonec jsem to hrozně ocenila, domů mám dvě takový zatáčky zkopce, chodník je tam trochu šikmo a s vysokým kočárem mám pocit, že to těžiště je úplně jinde, bych se asi bála, že ho překlopím. U hluboký korby je to asi jedno, respektive to mimino váží prd, ale potom se sporťákem mi u těchhle vysokejch kočárů děti přijdou jak lízátko na tyčce (třeba Stokke, to mi přijde úplně mimo). Taky jsem u Bugaboo ocenila, že korba jde složit úplně naplacato. Za prvý v autě to pak nezabere místo a i teď, když ji mám doma, tak nezabere skoro žádný místo, tu vanu bych asi musela odstěhovat k rodičům nebo nevím. Tak bych to taky zvážila, pokud jsou to parametry, který pro tebe hrajou roli.
Lamicka no to se mi uplne vybavil nas letni vikend na Pasohlavkach, dva kluci 5 a 7 let, se nalepili na nase holky, neumeli se chovat, lezli nam do stanu, odpadky hazeli na zem. rodice ocividne ve vate, deti drahe hracky, ale uplne na ne srali! Uz druhy den jsem pred nima utikala. ja nejsem, co se uplne cizich deti tyce zadny velky altruista. byli jsme tam nastesti jenom na vikend.
Souhlas. To není společenský, ale vlezlý dítě. Bejvaj to právě ty, který jsou rodičům ukradený, a vynucujou si ten zájem na slabších povahách
Mívala jsem takhle většinou na prázdniny dvě holky kamarádky alkoholičky... hodný holky a chuděry vycepovaný, samostatný - ale strašně votravný. Přilepený na jakýmkoliv dospělým imrvére, vynucovaly si extra výhody, ostatním dětem dávaly najevo že to ony jsou ty nejoblíbenější... na jednu stranu mi jich bylo líto, ale na stranu druhou lezly nejen mně hodně na nervy. Ale je to právě tím zanedbáváním... takovejm rodičům je to jedno - na nich si to dítě netroufne něco chtít, takže jim nepřekáží...
Mutziputzi Značku Mutsy neznám, ale kočárek se mi líbí.
barbucha To je fakt smutny,a mozna na tom neco bude....I kdyz nejvlezlejsi deti z vesnice jsou ze super pomeru, rodice jsou fajn,maji I chuvu, hodne pribuznych, no asi se tak narodily.
MP Meri No to teziste u sportaku, to je hrozne dulezity, nevim, jestli zalezi, zda je nizko ci vysoko, ale u sportaku z trojkombinace se tak nadru, to je fakt na nic uplne, fakt drina drina. U toho ,,jen sportaku,, to jezdi samo, jednou rukou I do kopecka a jo, sedi tam niz, takze je to asi I o vysce.
barbucha slabsi povaha uplne nejsem, ale jsem z takove talianske familie, ktera prijme a nakrmi kazdeho. tady se mi to nevyplatilo. Nastesti jsem to vcas utnula, ale devce se 2 dny tvarilo urazene.
continuity to je taky drsny. my tam byli tyden, super penzion, krasna zahrada, bazen... dopo jsme jezdili na vylety, odpo uz bylo vedro, tak jsme se jen koupali nebo si deti hrali, proste pohoda. Ona tam celou dobu sama. To je jasne, ze se pak na nekoho nalepila.
Tady často právě padlo, že společenský děti jsou ty hovorný v tramvaji, co div nelezou podívat se, co má pani v kabelce. Já jsem to dosud nezazila, až s touhle vlezlou holčičkou. A teda těžko soudit podle 20 minut v metru, ale ta maminka na mě bohužel působila, jako že je ráda, že dítě chvíli mluví na někoho jinýho. I jsem ji několikrát poprosila a pak i rukou zastavila, ať na syna nesahá a nebere mu věci, že se mu to nelíbí. Bylo to divný, nepříjemný. Vůbec jsem nevěděla, jak bych měla správně reagovat.
MP Meri ty vyhlídkový stokke kočárky jsem vůbec nepochopila. Navíc jsou úplně miniaturní, roční dítě v zimní bundě už se tam skoro nevejde. Potkávám je v Praze hrozně často, zvláštní trend.
žluťásek Ja jsem si vzdycky myslela, ze je to specialni nakupni kocarek a na nic jinyho neni:-D. Proste do obchodaku!
žluťásek to su tie, ktore ked je operadlo uplne kolmo, tak dieta vyzera , ze odtial vypadne?
par som takych videla, to sedenie bolo take plytke, ze dieta tam drzalo len vdaka popruhom a pohodlne to nevyzeralo vobec. Ja neviem ci to tie maminky nevidia alebo ja som divna.
Mutziputzi ja som snivala o kociku od britax seed papilio. (promo video tu) dizajnovo som videla aj krajsie lenze mne sa uplne najviac pacilo skladanie podvozku do uplne tenkej placky. este aj kolieska vies zlozit. korba a sportova cast taktiez uplne ploche. velmi sa mi pozdavala obrovska nakupna taska k tomu samozrejme za priplatok. co sa tyka dizajnu tak konstrukciu si vies navolit v 3 farbach a textil v 5 farbach.
ale pre mna bol drahy takze som si nakoniec vzala nieco uplne ine z druhej ruky
A když už jsem tady, tak mi řekněte, co kupujete dětem za ryby. Koupila jsem fakt krásný filety pstruha lososovityho, výborný, ale milion malých kostí. Syn jednu mini měl v puse, vyplivnul to a další sousto už nechce, nedivím se. Ráda bych častěji dělala doma ryby, ale nevím co bezpečného koupit.
žluťásek no zrovna pstruh je samá kost
moora už vidím, no. Byl veliký, tak jsem doufala, že filety budou zbavený většiny kostí.
žluťásek pokud nechces filety, tak prazma ma mene kosti a jsou velke.
Chce to velký ryby, pak máš ty filety bez kosti. Losos, tuňák... halibut...
žluťásek my kupujeme ryby v Globusu. Kupuju různé, podle toho, které se mi zrovna líbí. Dobrý jsou pražmy, jdou celkem dobře vykostit. Posledně jsme měli zrovna ty filety pstruha a jedna část byla úplně bez kostí a druhá dost kostnatá. Obecně mi ryby z Globusu přijdou slušné. Měli jsme i tresku, lososa, vlka, candáta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY