žluťásek My jsme meli vcera candata k obedu a uhore k veceri:-D ti byli ale chyceni. Jinak candat kosti nema temer zadne, cenove to bude asi drahe. Z ryb kupuji jen lososa a pstruha, jinak se mi vse spatne shani., a I kapr, kdyz se naporcuje a ji spravne, tak se kosti pekne vyberou. I bezny pstruh mi prijde, ze jdou kosti pekne vybrat, vyberu pater z cele ryby a slus,zustane jich tam minimum. Mozna je to jen o uhlu pohledu, co je hodne kosti....
Vše o těhotenství a dětech
711990 No jasne, v zahranici jsem I dost vidala takove ty kocarky s kapsou/taskou vedle sedacky....
Karja to je dost mozna Bugaboo Donkey v Mono verzi. Ma roztahovaci konstrukci na dvojcata, ale ve variante pro 1 dite ti zbyde misto na kos/tasku. Dobry, kdyz planuje 2 deti hned za sebou nebo naopak kdyz vis, ze se dvojka bude vozit jen chvili a tak to pak predelas zas na jednokocar.
žluťásek Neumím si představit, že vyndávám klukovi z pusy kost, takže zůstávám přízemně u těch mražených čtverců Nowaco z tresky nebo mořské štiky a čerstvých pstruhů, které lze po upečení jednoduše zbavit kostí. A tuňáka. Lososa nesnáším.
Já to neumím moc vykostit, radši filety. Halibuta jsme ještě neměli, zkusím. Díky
Pinot Noir mně přijdou ty mražený kostky strašný, úplně bez chuti, to už snad radši rybí prsty. Ty měl tuhle syn u babičky, mohl se utlouct ![]()
Losos mi chutná, ale ne moc často. Bez dítěte jsem kupovala kde co (co bylo zrovna v akci, hah ), ale pro něj se mi ty celý ryby nechtějí pitvat. Radši bezpečný filet.
Pinot Noir My to teda riskujeme ty kosti uz od dost utleho veku, ale to je tim, ze to mame doma. Ono by to cloveku ani moc nedalo, jist sami cerstveho candata a diteti vyndat nowaco z mrazaku. Ale musi byt na jidlo cas a fakt davat pozor, ale vsechny deti z rodiny jedi ryby od roka a zatim dobry (!!!musim zatukat).
žluťásek Mne teda ty kostky docela chutnaj:-D:-D To file tusim s napisem Aljaska docela muzu:-D
žluťásek taky neumim vykostovat, ale detem jsem vzdycky uz hotove ryby prebrala v rukou na talir, aby nezbyla ani jemna kosticka. Tak to delali i nasi. Casem jsme jim nechavali vetsi kousky a docela rychle se naucili ryby jist bez pomoci. Jinak nasi maji z kupovanych ryb nejradsi lososa, prazmu a okouna. Tunak jim moc nejel.
žluťásek Jo jinak maly hodne chutna ten losos na spenatu zabaleny v listovym teste. To je takova sazka na jistotu.
Lamicka Mne to vykostovani pred I moc nevyhovuje, ze pak clovek nedava moc pozor a spoleha na to. Takhle vi, ze jedna kosticka jde pekne vedle druhy od patere a pekne to vytahava, kontroluje.
Karja my mame taky zdroj, tak se naucili hledat kosti rychle :))
Pinot Noir ja nedam dopustit na cerstve ryby, ale file ma Nowaco nejlepsi. A kdyz chteji deti rybi prsty, tak jim kupuju ty jejich nemlete.
Karja no když ty jsi nadšená kuchařka, já vařím jen tak že musím, abychom měli co jíst :) ta ryba se mi dnes mimořádně povedla, na másle a pečená s rajčaty, tak mi bylo líto, že jsem to malýmu neprobrala dobře a nějakou pidi kostičku nechala. Obědval chleba s máslem ![]()
žluťásek bezpecne su filety bez koze sumceka africkeho. u nas to predava kaufland a lidl
žluťásek A určitě to bylo Nowaco? Mražené na moři? To teda přirovnávat k prstům, no nevím...
Pinot Noir asi tohle, nevím zda to jsou ty správné
Mně to nechutná no, prijdou mi úplně bez chuti, suchý. K prstům nepřirovnávám, jen že bych už spíš snědla ty nemletý prsty, než suchý kostky.
Syn má ryby rád, nejradši lososa a candáta, teď mu chutnal i tuňák. Do prvních příkrmů jsem hodně dávala lososovitého pstruha rozebraného na prvočísla
ale jíme i tresku, pražmu, pstruha, štiku, o víkendu jsme měli makrelu. Kost se může objevit i v těch "bezpečných" filetech menších ryb, kupuju oboje, i celé ryby, po upečení pak velmi důkladně přebírám rukou a na talíř dávám až malé kousíčky (ne teda lososa, tuňáka apod., tam jsem kost ještě nepotkala). Zatím žádný problém.
žluťásek No, ale lepsi je to probrat po uvareni. Proste ryby jez s nim no, ja bych to tak delala I u triletyho.
Malenge Jako mne prijde, ze s kosti v krku skonci jen hltouni a svatecni pojidaci ryb. Ja ani osobne nikoho neznam, mozna se tim ty lidi nechlubi:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY