711990 já bych začala s jejím mužem, asi k němu máš blíž, ne?
Vše o těhotenství a dětech
711990 Jo hele,mne neudalo dobre hlavne to, jak mi fyzicky nebylo dobre, ted uz vim, ze se fakt ma odpocivat no!
711990 Ale nevim no, treba ma fakt jen krizi a potrebuje trochu lidsky podpory a pochopeni a neni to tak hrozny. Uvidite;-)
711990 nečítala som pôvodný dotaz, tak dedukujem len z reakcií, ale ak šlo o to, že či je niečo popôrodná depresia, alebo ešte len bežný baby blues, som tiež za návštevu odborníka.
Reakcie by som sa až tak nebála, niekedy síce nie je dobrá, ale ono mnohým naozaj odľahne, ak si vypočujú z nezainteresovaných úst, že toto nie je ich vlastná neschoposť a dá sa to riešiť a nemusia sa zbytočne trápiť.
Já jsem se dnes v Zaře při pohledu na své tělo málem pozvracela, nechci to zlehčovat, ale tohle mě přivede taky do deprese![]()
Mutziputzi Ještě není pořádně vidět, že jsi těhotná, co? Neboj, až ti naroste břicho, je to paradoxně lepší, nebudeš si připadat "tlustá" tak nějak celkově.
Mutziputzi já jsem měla takovou chvilku pravdy včera. Jenže já nemám naději, že se to za pár měsíců samovolně zlepší.
711990 kamaradka ji opatrne rekla, ze se ji nezda, ze je neustale zavrena doma, nestiha peci o dite, nejde nakoupit, nejde na prochazku, nejde s nami ven, jen chce abychom chodili my za ni. a ze ji vezme ke svemu dr, at se na ni mrkne, ze kdyz to bude ok, tak nerekneme uz nic. Dulezita byla podpora manzela, se kterym to kamaradka probrala predem.Trvalo to dlouho, diteti bylo 3/4 roku.
Garfie To neni vidět vůbec, vidět je pouze to, že už tři měsíce žeru jak zjednaná, vážně hrozný, hrozný!
Mutziputzi a co teprve až ti vyleze pupík
Kokoska nápodobně
Mutziputzi ono se tomu nadarmo neříká jinej stav :)
Mutziputzi tak tehotenstvo je zmena, pokiaľ budeš aktívna, cítiť sa dobre a nebudeš mať nariadené zdravotné obmedzenia, tak pár mesiacov po pôrode budeš znovu fit. Čo som videla tvoje fotky, tak podľa mňa nie si typ, čo veľmi naberá a potom sa dáš rýchlo znovu do pôvodného stavu ;)
Mutziputzi
Jojo, chápu. V tomhle je horší být těhotná na zimu, aspoň já mám tu zkušenost (zažila jsem obě varianty). Neboj, za rok bude líp!
Mutziputzi To je furt ještě dobrý, i devátý měsíc je dobrý, nejhorší je to po porodu ;) To jsem se při pohledu na své nahé tělo fakt chtěla zastřelit ![]()
Hele ja za posledni dva roky a kousek cvicila presne 7x. Dobry ne. V lete u vody to bude hodne blby, to jako jo:-D. Ja si asi koupim nejaky ty trenyrkovy plavky, mam teda hroznou celulitidu, jinak to katastrofalni snad nebude;-)
Pinot Noir Ja jsem po prvnim porodu teda vypadala dobre prakticky hned, jako radove na dny, ale pak jsem se neskutecne vyzrala pri kojeni a tom nocnim vstavani. To uz jsem pak se musela drzet a jit teda sedmkrat cvicit no:-D, nez se to zas zvrtlo. Tak treba to Mutziputzi tak neprezene po porodu se zranim a bude jak lanka;-)
stes To teda, mne vylezl a zmodral, mam proste velky modry kolo jak pest, ale na zimu to neni videt;-)))
Karja to je dobře :-), ty zimní těhotenství, kór v dnešní době overside hadrů, to je ideál
viktorka_od splavu úplně jedno kdo, já znám prostě obdobnej model ve svym okolí, funguje bezvadně, ani ten určenej rodič na děti nemluví striktně anglicky a dětský kraviny básničky blabla rozhodně neovládá...
No tak jsme se dozvěděly, co dělá ten rodič. To je ale celkem k (tebou nastolenýmu) tématu málo relevantní... jestli obětavý rodič recituje Shakespeara v originále nebo si vystačí s polednicí K. J. Erbena nám může bejt celkem fuk - důležitý snad je, jakej to má efekt, to jest jak je na tom dneska ten konkrétní potomek!
Já bych se vyflákla na nějakou neumělou dvoujazyčnost a radši říkala ty říkanky. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY