MP Meri no však ani ja som ju nenechávala vyplakať, ale napriek všetkým možným utešovacím prostriedkom plakala cez hodinu v kuse, lebo chcela prso. Ona za tie dve hodiny proste nezaspala ani na dve minúty. Ale však sa ešte na to odhodlám a skúsim vytrvať. Ale je náročné to dlhé plakanie ustáť.
Vše o těhotenství a dětech
betsey ja by som skusila nechat utesovanie na niekom, kdo zaroven nemava dietatu pred nosom tou pojazdnou jedalnou. Niektori to mlieko z matky dost citia a ten pocit, ze je to blizko, ale nejde... to moze byt dost frustrujuce. Pokial iny utesovatel k dispozicii nie je, skusila vy som aspon na chvilku odist z miestnosti ( pokial prestane plakat, tak sa ale vratit az ked bude nadej, ze zaspala).
Pinot Noir Tak migulase bych si nechala libit I ja;-)
Karja Tak miguláše jsme venku nepotkali, budu muset nějakýho uvařit ![]()
Mame látkovy adventný kalendár, kúpila som ho dávno v Jysku a som si asi trochu zavarila, každý deň davam do jednej kapsicky darcek (mydlo ako snehuliak, kúsok lego dupla, ...) a som to podmienila posluchanim, pytanim sa cikat, a dobrým jedenim. Na otázku, kto tam darčeky dáva, som povedala, ze Mikuláš. Tak uz cizmickovy Mikuláš radsej nebude.
letfenixa neznala matka, adventny kalendar nosi predsa Jezisko ![]()
![]()
Pinot Noir Mojr mama letos prekvapila a prestrojila se za certa, nevedely to ani deti ani rodice, takze legrace:-D. Ja jsem to vedela, ale nepoznala bych ji;-)
continuity jak může Ježíšek donést kalendář, když tím kalendářem odpocitavas čas než jezisek přijde? ![]()
U nás vždycky mikuláš a první den se mohlo vyžrat pět okýnek najednou ![]()
tak u nas je to tak, ze si Jezisek vezme dopis a necha tam ty okynka.
continuity A je to u vás děda, mimino nebo strašidelný hipík? ![]()
continuity jo tak, to je hezký. To neměl být výsměch, jestli to tak vyznělo.
Pinot Noir nic z toho, jsou velke, spis tu hru jenom hraji. Ale kdybych jim rekla, ze uz se Jeziskovi nebude psat a okynka si muzou vyrobit za kapesne, asi by byly sklamane. ![]()
žluťásek to ja jako vysmech vubec nepochopila. Taky jsem hledala duvod, pro je davat presne 1.12. Na druhou stranu je v tom past a to je ta, ze to pisi strasne pozde. Nastesti jsou v tech pranich celkem konzistentni a maji to celkem stabilni tak od zari. Starsi uz spis nevi, co. Tak si tam maluje balicky s prekvapenim.
Dnes vyndala z kalendare tlacitkovy vypinac a mela z nej strasnou radost. + tam byly konektory do lega, tak uz dve hodiny stavi nejaky osvetleny dum.
continuity A je to u vás děda, mimino nebo strašidelný hipík?
jenom jestli to neni hadr ![]()
continuity mne to prijde jako uzasny napad
Lamicka A jo, hadr, ten je boží ![]()
Mazete tem vetsim detem oblicej nejakym kremem pravidelne? Nemyslim tim ted ty zimni kremy, to je jasne, ale nejakou beznou udrzbu. Ja telicko dceri od urciteho veku nemazu vubec,to se priznam, sama sebe totiz taky nenatiram a koupacku ma stejne vetsinou v rezii sambo. Nicmene ten oblicej mazu tak narazove ted mandlovym olejem ale nevim, prece jen je to jemnejsi cast pokozky, mozna si zaslouzi vetsi peci.
Karja Jsem děsnej flákač, nemažu ničím. Ani v zimě ven. Zpotím se jak dobytek a naseru jak brigadýr, než toho hada obleču, vytáhnout na něj ještě mazání, tak to jeden z nás nepřežije. Takže ne, naposledy tak v roce.
Pinot Noir Ok, ani po koupacce nebo proste po ranu jako rutinnu, ne? Ja si rikam, ze je to zbytecny, nechci tu kuzi na nic ucit... Mydlem ji moc nedrhnu a vodu mame dobrou, ale jak citim na sobe, ze ten krem ja potrebuju, tak vaham, ale zas ja se matlam a odlicuju vsim moznym sajrajtem, ze.
Karja Ne, natírala jsem jenom mimina. A to jsem teda taky dost flákala
. Kdybych si všimla, že má třeba suchou pleť, tak bych to asi nějak řešila. Muž taky žádný krém nepoužívá, tak to asi není potřeba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY