Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 08:50

Lamicka myslela jsem si to, mě ten těhotenskej byznys hrozně irituje

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:20

Mutziputzi no ja som si kúpila bioil, ale neskutočne mi zhoršoval svrbenie kože, letel do koša. Potom som prešla na avokádový olej a natierala sa poctivo každé ráno aj večer od nejakého štvrtého mesiaca až do pôrodu. Musela som, inak by som si brucho rozškriabala do krvi. A nemám teda jedinú striu, ale či to bolo tým olejom, genetikou alebo šťastím, ťažko povedať.

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:26

Mutziputzi Byznys nebyznys, olej proti striím od Weledy moc pěkně voní, na ten jsem se podruhé vyloženě těšila. Mazala jsem si břicho dvakrát denně, ráno něčím nemastným a večer tou Weledou. Navzdory "staré" kůži nemám ani jizvičku. Zato moje máma, která nepoužívala nic, má břicho jako tygr.

Offline RoSa
10240 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:27

Mutziputzi kamarádka používala spec. krém od Helena Rubinstein, ten prý funguje výborně

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:31

Mutziputzipestici olej na strie od Weledy, skvele voni. Vliv nema, mazala sem se s nim.hodne obcas, strie na brise nemam, prsa popraskaly az pri kojeni. Ty mam teda dost desivy.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:41

Mne přijde, že důležitý je promastovat. At speciálním na strike nebo "obyč". Obzvlášť pokud někdo mám suchou kůži 

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:42

žluťásek s temi kalendari jsi me pobavila... jak jdou ty hlasky po sobe, tak jsem se fakt musela smatpo zkusenosti z lonska, kdy se sesly tri adventni kalendare a syn do sebe ladoval sladke horem dolem, jsem vydala pokyn, ze kalendar neni treba kupovat, ze dostane od nas. Vzpomnela jsem si predevcirem na nakupu v lidlu, kde meli na palete presne jeden kalendar, seredny jak noc, sleva z 25 na 19 kc...uz se mi s tim brichem nechtelo nikde behat, tak mame tento. Super na nem je, ze tam je te cokolady fakt malo, takze predavkovani cukrem nehrozi

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:46

Mutziputzi Já jsem si kupovala nějaký set přírodní kosmetiky, už nevím co to bylo teda, ale známý to je. Krásně to vonělo, strašně jsem se na to mazání vždycky těšila. Strie jsem neměla. Ale já jsem v těhotenství byla úchylná na vůně...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:50

Karja Taky nemažu dítě ničím, mimino jsem ze začatku mazala kokosovým olejem. Na ven taky nic nedávám, vždycky mi to přislo trochu jako blbost. Sama se speciálně kvůli chladu taky ničím nenatírám a nějak nevidím důvod tu dětskou kůži zvykat na krém. 

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:51

Mutziputzi spesl na strie asi nepotrebujes, pokud mas nejake promastovaci telove mleko/krem. 

Ja mela kdysi ElastiQ a strie se mi neudelaly, cenove je jako nivea a spol. Nekde jsem cetla, ze pokud to jde, je dobre pri natirani tu kuzi vzit mezi dva prsty a jakoby jemne povytahovat. Mne to zafungovalo, ale tentokrat jsem rada, ze si vecer vycistim zuby a na procedury zapominam, tak ocekavam pruhovanou nadilku.

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 09:57

Karja nemazu. Oblicej vubec, telo obcas - kdyz se mi zda, ze ma hrubou kuzi. Syn ma nohy jako struhadlo, mame v rodine atopiky, tak ty nohy obcas promaznu. Nejspokojenejsi jsem s exomegou od adermy, to staci promazat tak jednou tydne. Razim nazor, ze cim min kosmetiky, tim lip.  

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 10:04

Karja Mažu obličej, když jdeme ven (nebo teda dcera se maže sama, protože by se jinak nedala :) A jak měla rýmu tak jsem ji mázla občas i doma pod nos aby ho neměla moc odřený. Ale jinak pravidelně ne. Někdy když si řekne, tak po koupání natíráme olejem, ale to je tak dvakrát do měsíce.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 11:14

Karja ja mažem malú každý večer, nejako mi to zostalo z čias, keď mala atopický ekzém. Ale vtedy som ju musela natierať aj päťkrát denne, tak teraz mi ten jedenkrát nepríde taký hrozný :-) A tvár sem-tam, keď si spomeniem

Offline dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 11:25

Mažeme po každém koupání, což je po dvou dnech, slunečnicovým olejem z lékárny. Je levný a nemá skoro žádnou vůni. Obličej teď malému mažu, jak je jen kolem nuly, bambuckým máslem. Břicho jsem si mazala BiOilem, pak Weledou a nakonec, ale jen pár dní, olejem od Alverde, ten jsem pak užila na jizvu a teď si s ním mažu ruce, taky krásně voní. 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 11:54

MP Meri Ja se do mrazu musim mazat, tak to beru, ze deti zvlast. Jako mimino jsem ji do zimy poctive mazala, jeste jak slintaj. Jinak.na to budu dal pect, tak to jsem spokojena!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2019 11:56

Já slyšela, že to promašťování je "prevence" před rozvinutím ekzémů, ty máme v rodině, takže mažu. Prý se to má dělat do dvou let, od dvou ho teda mažeme jen po koupání.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2019 11:56

Já slyšela, že to promašťování je "prevence" před rozvinutím ekzémů, ty máme v rodině, takže mažu. Prý se to má dělat do dvou let, od dvou ho teda mažeme jen po koupání.

Online slniecko admin
19688 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:49
Reakce na žluťásek:

​Asi, no

Celý podzim se bavím u diskuzí o adventním kalendáři

Jaký kalendář má kvalitní čokoládu? - my dáváme sušené ovoce a oříšky; já bych čokoládu teda tříleťákovi necpala; advent je postní období, čokoládový kalendář je nesmysl

Kde kupujete lego nebo schleich kalendář? - já si šiju sama pytlíčky a dávám dovnitř rozinky a buráky; nechápu tuhle módu, proč každý den cpát dětem dárky?; mám na prodej schleich kalendář za skvělou cenu 899, má trochu poničenou krabici

Co dáváte do kalendáře? Mám gumičky, razítka, prstýnky, figurky z kindervajicek, poraďte co dalšího pro 5-ti letou princeznu? - my si čteme každý den z dětské bible jeden příběh, nechci podporovat tenhle konzumní styl; koukněte na pinterest, je tam spousta nápadů; já mám tři desetileté kluky, tak neporadím, ale zajímalo by mě, kde jste koupila ten kalendář stromeček 

Online slniecko admin
19688 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 12:51

Karja mazať som sa snažila, kvôli prevencii ekzémov, ale tí lumpi akonáhle dokázali zdrhať, boli nenamazateľní...a chytaj to šmykľvaými nakrémovanými rukami...a potom chodili "nakrémikovať", až keď svrbelo...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. prosince 2019 13:14

No, syn je atopik. V době, kdy to měl nejhorší, tak jsem právě přestala mazat a začala koupat čas od času v meduňkovém oleji od Hádka. Od té doby nic, má jen trochu hrubší kůži na kloubech, takže se nemazání budu držet. Sebe před mrazem teda nemažu, ale je fakt, že v mínus 10 ven ani nelezu