Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 18:50
Reakce na Mutziputzi:

barbucha Proste predstava chlapa s vysavacem ci pradlo vesiciho se mi ekluje, to bych nikdy po nikom nechtela, nechtela bych to ani po diteti, proste nevim proc, kdybych vedela proc, tak je zaprahnu.

​tak mne se samotne tyhle prace co pises ekluji, takze je nedelame nikdo, to je snadny zaridit:-)

muj muz teda ani zadny vyznamny neporadek negeneruje, takze po nem skutecne nic nechci, ale pokud sam uzna za vhodne, udela co je treba (aniz by to chtel po mne), ale deti ho generuji dost velke mnozstvi, coz je padny duvod chtit po nich aby prilozily ruku k dilu. kdyz uz, tak v jejich pokojich neuklizim ze zasady.

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 18:53

barbucha chichi:-))

no ale jsou domacnosti, kde si kazdy sam pere a zehli sve pradlo, sam nakupuje a pripravuje sve jidlo, zbytek muze zajistit uklizecka - jen si to neumim predstavit v domacnosti s detmi

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 18:55

viktorka_od splavu No a v cem jsme teda ve pri? 

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:06

Mutziputzi v tom, ze nedelam vsechno sama ani si nemyslim, ze by to bylo s novorozencem neco zadouciho. a pokud jde o peci o domacnost tak mne vyhovuje byt organizatorkou - tzv pani domu -  viceclenne domacnosti, ale kazdy musi prevzit svuj dil odpovednosti, aby to fungovalo. 

Offline Potrefenáhusa
39079 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:11

barbucha jak jsem pro rovnoprávnost a domácí práce mě serou asi tak všechny rovným dílem a na chlapa s vysavacem se rada podívám, radši, než to vzít do ruky sama, tak peci o prádlo jsem převzala sama dobrovolně a jsem radši, když na to nikdo nesahá, maximálně poprosím, ať mi to odnese do sklepa/ze sklepa. Nejlip ani do ty susicky když to neprendava, protože fakt nechci mít všechny veci do sedomodra a svetr pro trpaslíka, tohle je proste fakt mimo rozlišovací schopnosti

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:18

Potrefenáhusa jj, muj muz vypere zcela samostatne, ma svuj navod: bile na 60 a barevne na 40:-) tak jsem radej kdyz se k tomu dostanu driv, ale pokud ne, taky dobre

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:24

viktorka_od splavu Delat "vsechno sama" jsou ty asi 3 desetiminutovy polozky, co je na nich delegovanihodnyho...

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:39

Mutziputzi takhle.. pokud vubec neplanujes byt doma a sveris dite chuve, ktera bude i vse po diteti uklizet, pak proc ne. jinak tech 3x 10 minut proste naroste a o kolik, to az tak neovlivnis

Offline baltik
4996 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:40

Hele a neni cela tato debata o tom, ze mutzi bude mit chuvu a pani na uklid?

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:47

viktorka_od splavu Ja nebudu mit chuvu, ale i po diteti uklidit jiste zvladnu...no, nechte de prekvapit ze

Offline barbucha blogger
36178 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:51

Potrefenáhusa 

Programovat pračku nebo sušičku nesmí už dávno! Prej chlapi a technika, pche!

Ale že to neni schopnej bez škod ani vyndat, to mi zůstává rozum stát. Jako v létě věšet hadry ven, to umí moc hezky, i párovat ponožky... tak jsem doufala že by snad... a prd. Fakt jen na nejhorší votrocký práce se daj využít, je to bída.

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:53

baltik vsak jasne to snad vime. i to, ze dite bude naprosto disciplinovane a zcela zdrave, nikdy nebude zvracet ani jinak znecistovat sve okoli. navic i po cisari mutzi bude do 2 dni fit a za tyden zacne chodit do posilovny. ovsem uz jen priprava mlika pro dite neb kojeni kazi postavu je urcita prace ktera vyzaduje cistotu a preciznost, a pokud chuva nebude pritomna 24/7 tak to nekdo musi zajistit.. stejne jako druhy konec ditete;-)

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:54

Mutziputzi jeezis, ani tu filipinku? a dovoluje tva vira aby otec vencil decko?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:54

baltik a to jste tu fakt presvedceny o tom, ze to nejde s jednim dittem zvladnout bez vydatne pomoci partnera nebo chuvy a pani na uklid? 

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:55

ice ne, to samozrejme jde, proc by neslo? s jakymkoliv poctem deti.. ale proc?

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:58

viktorka_od splavu Moje vira nezakazuje nic

Offline Gatita
8714 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 19:58

Ja myslim, ze to Mutzi da levou zadni i bez uklizecky  a ze v sobe objevi takovy matersky talent, ze budem jen cumet. Fakt si to myslim. Ty prokricene noci, vypadane vlasy a snidane za revu ve tri odpoledne a nevyklizena mycka zbyde na predjimacky problemu jako jsem ja. 

20970 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:02

Gatita Uvidim, kdyztak bych na tu mycku k vam dojela obcas!

Offline dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:10

ice

AAle jde, často úplně v pohodě. Já si před měsícem a kousek taky ještě pískala. Ovšem konstelace se mění. A jestli chce Mutziputzi fakt hned pracovat, tak to sama bez nějaké pomoci dá za hodně vysokou cenu. 

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:13

dzizisketa mne to hlavne pripada i dost nedustojny toho muze. degradace na trubce, pac ho matka k nicemu nepotrebuje... ne ze by to mnoha nevyhovovalo, ale v mych ocich jsou to tak trochu sraci.. a to za to kolikrat vlastne nemuzou