Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:31

viktorka_od splavu hele ale ono potřebovat druhého / muže neznamená jen potřebovat ho k tomu, aby se podílel na domácích pracech, těch způsobů podpory je fakt hodně.... 

obecně ta snaha mutzi přesvědčit je úsměvná... neříkám, že za ni nejsou třeba osobní zkušenosti, ale tak nemusí všichni sdílet jeden model ne? 

Offline notna
9544 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:31

Nepřijdou vám.ty reci o chlapech na stejný úrovni jako o ženských, které  patří jen k plotně atd?  Mi to přijde jak z páté cenové...

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:51

nolita no ale já nevím jak ostatní, já už opakuju podruhé že jsem neměla na mysli domácí práce

notna z páté cenové mi připadá ten barbušin neschopa, co neumí ani vyndat prádlo ze sušičky.. barbucha ty ho tu líčíš jako úplnýho dementa neschopnýho samostatné existence, to seš s ním ze soucitu nebo co?

Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:55

viktorka_od splavu a on si zaslouží lásku jen ten, který sám od sebe doma myje nádobí a umí věšet prádlo?

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 20:59

Dadoo nevim, proč?

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:01

Ja jsem z tehle diskuse momentalne tak zmatena, ze vubec nevim, na ci jsem strane

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:01

notna 

No, ja doufam, ze gro debaty spociva v tom, ze kazdej se podili, nejen ten co kysne doma, to ze se ru obcas zmini, ze nekdo pere.na 40 a druhej neumyje panev je jen drobny odboceni.

Nicmene prerusim prinosnou debatu otazkou kde uskladnit hovno? Jako vazne, zitra jdu s dcerkou k lekarce se vzorkem stolice rano, ten uz je odebran a ted otazka, zda to muze premrznout, dala bych to na balkon, zas doma je moc teplo mi prijde, to asi neni vhodne. Teda jde s ni tatinek, jo, ja jdu ke svemu lekari a na nakupy! A doufam, ze ji nic neni, uz ted si pripadam jak nejhorsi matka ever, ze jsem jeji spatne traveni neresila driv a to se doma s partnerem fakt I o tech hovnech bavime, a jsme zrovna na tohle dva;-(

diky moc 

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:02
49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:04

jinak jsem se teda setkala se dvěma extrémy a nezdravý mi připadají oba - žena na mateřské, která je prej "placená" za péči o dítě, takže nedělá vůbec nic jinýho, neuklidí, neuvaří, nic.. prostě čeká až přijde chlap z práce a udělá to. to se zas ekluje mně a hodně

nebo pak model kdy pán tvorstva nehne prstem protože přece "živí" a "vona je doma" a uplně nejlepší jsou ti, co "dokud je děcko malý a není s nim žádná zábava, tak je věc ženské se o ně starat, já si ho vemu až bude velkej a budem spolu moct chodit na ryby.." a podobný žvásty. fuj

jako jasně, ať si to každej zařídí jak mu to vyhovuje, ale já si ponechám svůj názor na takový jedince

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:05

MP Marge Ja uz nevim, jaka je ci strana! Jen, ze chci jet k Mutzi se podivat na to, jak jeji dite generuje bordel na 3x10minut denne. Jinak ja jsem zaujata uz, tim jak jsem tehotna a fyzicky se necejtim, tak uz nejsem objektivni a mel by na me delat kazdej! 

49476 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:05

Karja imho se to má dávat do lednice, kdysi to spolubydlící absolvoval.. jo a prosimvás nezapomeňte mi tu všechny napsat že to je nechutný!!:-)))

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:06

MP Marge Nevis? Zrovna tohle je u psu a deti podle me stejny!

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:07

viktorka_od splavu Je to nechutny, to nedam, venek by byl ok, ale tam ma.zrejme mrznout....Sakra, mela jsem  dovolit tu lednici na cervy, to by bylo akorat!

Offline Gatita
8714 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:09

Karja co to soupnout nekam do sklepa nebo do garaze...nekam, kde je zima,ale nemrzne. Ale hlavne to tam nezapomenout, sejde z oci, sejde z mysli

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:10

Karja Tak já netrvám na osobní exkurzi, ale docela mě zajímá, jaké zprávy bude Mutzi postupně podávat.

Offline Potrefenáhusa
39079 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:11

Karja Sklep nemate? 

Offline Janulik03
20393 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:11

No a ja teda mutzi plne chapem, aj ked viem ze trosku nasadzuje. Ale v podstate vsetko ide. Pockam si na pokracovanie

viktorka_od splavu tiez som chcela napisat chladnicka

Offline continuity
43688 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:12

notna MP Marge 

Ja uz taky nevim, ci jsem. Mali otroci delaji treti davku cukrovi, ja si udelala grog a bavim sa tady.

Jo a pan tvorstva je v Azii, je tam pet rano a jeste maka. akorat ho vydesila sms od zubare, ze ma potvrdit termin navstevy a on nevi, jestli tou dobou nebude v nekde v Ulanbataru. je tam k detem jako kontakt asi jeho telefon

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:12
Reakce na Karja:

MP Marge Nevis? Zrovna tohle je u psu a deti podle me stejny!

​Jeste po me Chicovo hovno nikdo nechtel...

Offline Karja
44977 příspěvků moje polička 09. prosince 2019 21:13

Gatita Potrefenáhusa Jezis, ja jsem blba, fakt. Mame spoustu sklepnich prostor s rozdilnou teplotou, jen si vybrat.