žluťásek no, mamka ma ve skole Montesorri tridu a taky to tam nedopadlo uplne nejlip. Jenze to mas se vsim. Vzdycky to bude o te konkretni ucitelce, ktera tvoje dite bude ucit. A i v ty nejlepsi skolce muzes narazit na strasnou kravu...ale teda desi me to uz ted. Navrhla jsem mamce, ze by sla do duchodu a ucila moje a brachovo dite doma
nechce...nechapu![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Nejvíc do pěněz leze otevřít si kavárnu vlastní, což jsme přesně udělali, takže mě v tomhle směru už nic nepomůže ![]()
Můj ideální den zahrnuje oběd spíš donesený, přes spánek dítěte potřebuju většinou pracovat (nebo čumět na seriály, když mám práci hotovou
), takže já se před obědem nikam nehrnu, je to pro mě pak zabitej čas.
... než být někde v herně, kde se to hemží bacily.
Souhlas, ale moje žižkovský dítě už má asi imunitu
Jestli teď nastoupí do školky, kam plánuju, tak si bude asi chodit hrát na hřiště na hlavák. Je to trochu nechutný, ale holt nenadělám nic. To je boží trest za mojí nenávist k matičce Praze ![]()
Nejvíc do pěněz leze otevřít si kavárnu vlastní
To je můj sen.
Akorát, že by z toho byla nakonec spíš noční můra, toho zařizování kolem a pracovní doba a výdělek nejistej... No snít budu pořád.![]()
Len To byl sambův sen, moje to byla a je noční můra. Jako student jsem si přivydělávala roky v pohostinství a pak jsem vyhlašovala, že s tímhle oborem už nechci mít nikdy v životě nic společného ... no boží mlýny prostě ![]()
Já se právě taky bojím viroz a teď zvlášť chřipky. Paradoxně právě v zimě ty dětský vnitřní atrakce moc nevyužíváme.
Senzační je NZM, ale byli jsme tam před pár týdny a masakr, milion děti, byla jsem ráda, že jsme si nic neodnesli. Zas asi až na jaře nebo ve všední den v poledne, kdy všechny ostatní děti spí.
711990 ty montessori školky a skoly, je to risk, no. Teď je to hrozne trendy, ale co tak čtu, opravdu m. přístup není úplně pravidlem. To by mě docela mrzelo. To radši klasická školka s hračkami, než monte s pomůckami, které se smí používat jen povoleným způsobem.
To je stejný jak s tím respektováním a nevychovou, každý si to uchopí po svém a pak jsou z toho nepříjemný situace. Dítě sedí na kolotoči, ale nechce se točit. Bylo tam první, takže ostatní musí počkat, až si dosedí. (to se nám stalo, to jsem si nevymyslela :-)) takhle si moc respekt nepředstavuju
...
dzizisketa na utukutu se fakt tesim!
je to asi pleveleni, ale jestli uvazujes o houpacim prkne, tak u nas to bylo fiasko a prodavam ho. Neni to teda utukutu, ale houpee. Kdyby te to zajimalo, poslu ti sz. Mohla bych ti ho i pujcit na vyzkouseni, aby to nebylo fiasko i u vas;)
Krehutka Smarja, to byla skolka???
Gatita to je uz takovy to vetsi? Ja bych prave pro mensi dite spis tu Spectru. Ale poridit ho nemuzu, moje mamka to ma v planu jeste nez se Tonda vubec narodil, ze mu ho koupi:)))
MP Meri Jako ten Žižkov.
No jako mně je jasný, že v reálu je to děs... Zas je to práce s lidma!
žluťásek My teda ven chodíme i v zimě, ale dost často na hřiště prostě nedojdeme, protože se zasekneme u nějaké zajímavé větve, listu, nebo u obrubníku, po kterém se dá dobře chodit :o)
A úplně nejradši chodí dcera ven až za tmy s baterkou.
Krehutka už jsem to viděla včera, od tý doby na to pořád myslím. Strašný, to je fakt neomluvitelný, já si vůbec neumím představit, co bych dělala jako rodič jednoho z těch dětí.
Diskuze uz je dal ale jak nekdo psal, ze monitor pipal az po 5 minutach, tak to delaji ty podlozkove. Ony muzou snimat i to, pokud se pohybujete blizko postylky
Jestli teď nastoupí do školky, kam plánuju, tak si bude asi chodit hrát na hřiště na hlavák. Je to trochu nechutný, ale holt nenadělám nic.
Hele ted mi nekdo zrovna rikal, ze to hriste tam je pekny. Ze je trvale hlidany, aby tam nechodil nikdo nezadouci, zadny odpadky, fakt cisty a i v lete by to melo byt ok, ze tam jsou vzrostly stromy, takže se da schovat pred slunickem. Ale sama jsem tam nebyla, tak nemuzu posoudit.
Budte rady za jakykoliv hriste. Tady je hriste tak ubohy, fakt aby se clovek stydel sem vzit prespolni kamaradku. Pritom jsme v okoli nejvetsi vesnice, porad se tady stavi, prirustek obyvatel, skola, skolka, jenze v zastupitelstvu lidi, co bud deti nemaj nebo jim mozna tak davali davat na dobrou noc pusu, absolutne nechapou, proc jako by lidi na vesnici se zahradama potrebovali hriste....... Pritom ostatni vesnice hriste maji pekna a jsou to diry a ty stejne velke s nasi uz je maji dost top teda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY