AquaB začala jsem v 6,5 měs. Nejdříve dýni, pak postupně brambory, cuketu, mrkev aj. Mixovala jsem jen velmi krátce, možná dva týdny, pak už jsem jen mackala vidličkou nebo dala celý kousek povařené zeleniny do ručky. Po cca třech týdnech jsem začala zkoušet maso, většinou taky na kousky do ruky, občas umixovane.
Pak měl prcek období cca dva měsíce, kdy mi cokoliv doma vařeného odmítal a nechtěla jsem ho úplně o příkrmy ochudit, tak jsem kupovala masozeleninove skleničky z DM. Teď už zas ji doma normálně.
Co se postupu týče, fajn je doporučení na webu kojení.net, ten je celý soubor ke stažení. Ale přiznám se, že jsem z toho nedělala moc vědu a nechávala ho ochutnat celkem cokoliv, o co jevil zájem. Normální jídla samozřejmě, ne hranolky nebo tatarku :-)) ale moc jsem nehlidala ty rozestupy, nepřidávala suroviny po jedné atd. To jen na úplném začátku cca první dva týdny.
Vařila jsem a vážím doteď max. Na dva dny, třeti den už bych se zdráhala mu nabídnout. Když jsem toho chtěla udělat víc najednou, radši jsem rovnou čerstvé odebrala a zamrazila.