Teď se budu bát po chodově chodit, když vím, že nás tu bydlí víc.. konec OT :-D
Vše o těhotenství a dětech
Solathis ja tady nebydlim, ale pracuju:)
Já bydlím a ve většině případů nepracuju :-D
V synově školce vši. Zatím jsem touto problematikou nepolíbená. Doporučíte, co mám koupit, abych byla připravena? Pomoc!

tv paranit fialový. Nemám komp, tak nevygooglim, ale docela likviduje i hnidy. Pak dělají ještě repelent, ten mám kdybych něco objevila ráno.
Pinot Noir obvykle ty punčocháče stačí jednou vyprat na 60 a rázem jsou jak mají být.
continuity Hele, to je super nápad! Hned se pozná zkušená máma
Vyzkouším, díky!
continuity Diky! Ja jsem slepa a dala si do googlu "parafín" fialovy. A pak se divila, jestli opravdu nekdo patla detem hlavu voskem na bezky. No nic. ![]()
Pinot Noir Štrample z Tchiba sedí a jsou super!
tv hrebienok všiváčik.
Máte někdo zkušenost s okluzorem pro čtyřleté dítě? Na brýle si zvykla bez problémů, teď by měla nosit na pár hodin dopoledne ve školce i okluzor. Dostali jsme ty obyčejné nalepovaci pod bryle,ale moc si nedovedu představit jak ji to nalepuji a sundavaji. Jiné možnosti jsem zatim moc nezkoumala, mozna by byl lepší ten navlikaci na brýle?
Dcera taky dostala ve čtyřech letech okluzor. Nalepila jsem ji ho při odchodu do školky a učitelky dohledly, aby si ho v daný čas sundala. Naučili jsme ji to samotnou. Jednou rukou si držela kůži u nosu a druhou strhávala okluzor směrem od nosu ke spánku. Okluzor na brýle se špatně sundával, protože na brýlích nosila brzdičky.
tv A už je má? Protože moje děti zažily "vší expanzi" ve školce mockrát a ani jeden z nich je nikdy nechytil, tak abys nepanikařila zbytečně.
tv A už je má? Protože moje děti zažily "vší expanzi" ve školce mockrát a ani jeden z nich je nikdy nechytil, tak abys nepanikařila zbytečně.
Nema. Ale ja potrebuji mit neco kdyztak doma, kdybych na nejake zviratko natrefila.
tv tak super, doufám, že se vám vyhnou :-)
Garfie Dekuji, taky doufam.![]()
Karja Hele, ale dýňové pyré nebo batátové nebo mrkvovo-květákové chutná po rozmrazení úplně stejně. Jako nechci ti brát iluze ani mařit plány a už vůbec říkat "však uvidíš", ale víš kolik toho to dítě sní? Zpočátku třeba dvě tři kávové lžičky. A i když už potom jí "hodně", tak je to třeba osm lžiček. Vařit denně takovou porcičku je totálně zbytečná práce, zasereš nádobí, spotřebuješ energie, čas, a nakonec ti takové množství zůstane v mixéru. Průměrnou dýni tímto tempem sní za rok. Nebo bude zbytek rodiny imrvére jíst dýňovou polívku. Mražení nezavrhuj
Na druhou stranu některé děti (třeba moje), jedly po zvyknutí si na pevnou stravu (čili po jednom dnu až čtrnácti dnech) docela velké porce. Po řekněme měsíci jsem jim to musela hlídat. A dávala jsem max 250-300g na jedno jídlo (což je zhruba jako taková ta úplně veliká sklenička. Když jsme třeba na dovolené měli jen tu normálně velkou skleničku, museli se ještě něčím dorazit. Třeba instantní kaši měli jednu krabici natřikrát. A zůstalo jim to dodnes...
Mrazlila jsem i tak, jak hotové jídlo, tak syrové maso. Maso, jak tu taky někdo psal malé porce, zamotala jsem do pytlíku tak, aby byly oddělené. Mrazila jsem i domácí ovocné přesnídávky, když se objevila nějaká větší úroda najednou.
VeronikK 250 - 300 g? Fíha, tak to syn nesní ani v roce a čtvrt ![]()
tv Mazni jim preventivne do vlasu tea tree olej nebo eukalyptus. U nas to snad zabira.
Pinot Noir Nepanikař, to se může 100x změnit. Moje dítko příkrmový zeleniky a masa milovalo, snědlo by hned napoprvé celou skleničku a vydrželo to asi do 2 let, kdy si začala vybírat a je vybíravá až do dnes (a to dost!).
Tak třeba se tvůj mladý zase naopak rozjí později.. ![]()
Pinot Noir ono je to těžký, když jí málo, i když jí hodně... Často mám pocit, že pořád jen vařím. (To ne, že by nebyli vybíraví). Docela se děsím, až jim bude tak kolem těch 15, co budu dělat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.