rasaNori nahodou dobre! venovala bych pozornost vyberu konkretni soupravy a vagonu ovsem. a na pomoc personalu mas narok a neostychej se rict
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu mám, zarezervovala jsem dvě místa v ec ve vagonu pro matky s detmi, tak snad...
rasaNori Hm, zejtra zrovna nemůžu. Tak dobře, že se to vyřešilo ;)
Aranel 3 kámošky se málem porvaly aby mohly :D a to maj všechny svoje malý mimina... díky :)
rasaNori tak uz jen prijit vcas, nechat si nalozit kocar, pak muzes nechat venku jen spodek a korbu s malou si vzit do kupe. fakt si rekni ale bud tam dost dopredu. a preju stastnou cestu:-)
viktorka_od splavu pojede ve vajcu, to nase se dá položit na rovno, a spodek kočáru se složí na placato a má ouško na nošení :D snad nebude moc řvát ve vlaku, toho se bojím trochu :( já to taky nerada poslouchám od cizích dětí a děsí mě že budu ten diskomfort způsobovat někomu já...
rasaNori spodek skladat nemusis na to by tam meli mit prostor. do nekterych kupe se vejde i cely kocar to ale dopredu nevis.
hele od toho ty oddily pro decka jsou. a pokud tam nekdo mrmla hnala bych ho svinskym krokem
rasaNori Ve vagonu pro matky s dětmi se s řevem musí počítat...Štastnou cestu!
rasaNori ak to niekomu vadí vo vagóne pre matky s deťmi, mal si kúpiť lístok inam. Mne sa viac osvedčilo cestovať vlakom, ako autom, lebo môžem v prípade potreby s dieťaťom maniplovať, to v aute celkom nejde, resp. treba hľadať miesto n odstavenie auta a sú to nervy. A väčšie deti (=batoľatá) sa užo môžu aj trochu poprechádzať a tak.
Nechápu číslování dětských punčocháčů. Mám kvanta punčocháčů velikostí 68, 74, 80 a 86 a všechny mu budou tak v první třídě (a to iž mě s nimi pošle do háje
). Je to vždycky zabalené po více kusech, přiměřit nelze a všechny jsou OBROVSKÉ! Aktuálně můj téměř patnáctiměsíční syn nosí punčocháče označené velikostí 3 - 6 měsíců
Chodidla jsou naopak u většiny příliš krátká. S jiným typem oblečení nemáme problém, vždycky sedí daná velikost. Nechápu.
Pinot Noir A kde je kupujes? U nas puncochace aktualni velikosti odpovidaji a sedi.
tv Tesco, Bambule, C&A, nějakej e-shop. Všechny obří. Teď jsem objednala z e-shopu Lidlu, velikost 86/92, tak ty jsou velké asi tak, jak bych čekala, takže možná objednám menší a ty by konečně mohly sednout. AktualnA nosí velikost 80 a 86.
Pinot Noir Jojo, veci z Lidlu mi prijdou o cislo vetsi, takze kdyz vezmes mensi cislo, melo by to klapnout.![]()
slniecko vcera prospala cestu z prahy do ovy v aute, to jsem fakt byla jako ridic vdecna. Taky mi to dala sezrat v noci no![]()
rasaNori Zitra jsem mimo Prahu, ale priste klidne. Suchdol mam kousek.
Uz ctu, ze hlidani mas.
rasaNori Kdybych byla z Prahy, tak bych klidně hlídala, mám teď praxi
. Včera jsem malou odevzdala rodičům a dneska je mi celý den smutno.
rasaNori hej, staršia si zvykla takto schrupnúť (a noci vyvádzať), mladší väčšinou vyvádzal celú cestu, lebo brutálne neznášal byť pripútaný.
rasaNori na suchdole asi ne, ale kdyz mi ho hodis do prace na CHodov, tak s radosti:)
711990 :D zatím, když spí, vydrží tak 2 hodky. To bych neotocila ze suchdola na chodov...
rasaNori :( skoda! ale priste zas rekni, zkusila bych vzit home office nebo tak:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.