Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 14. února 2020 20:56

Lamicka tyjo, dá se taková věc vztáhnout do pojištění? Asi ne, co, to by bylo moc zneuzitelny? 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:51

žluťásek to vubec nevim

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 14. února 2020 22:25

žluťásek 

vzhledem k tomu, že když dostal neštovice spolužák z intru, tak ho lékařka chtěla zavřít na infekčním, tak toto by možná i prošlo. Ale potřebuješ tu zprávu a závisí jestli je kontakt s infekcií ve výlukách. 

Jinak podle toho jak se momentálně promenuji lidi s chřipkou po svete tam a zpět po světě a to tady máme už i nový virus, o vyloučení z přepravy bych i celkem pochybovala, závisí spíš na tom jak moc si chce člověk ( sorry my French) zasirat karmu.

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:22

Kupujete někdo zimní boty ve výprodeji na příští rok? Já se obávám, že bych se netrefila, ale třeba někdo využije :)

Kotě v botě bude mít příští týden v úterý a ve středu akci na zimní boty, všechny za 500. Z bf a kompromisů mají Ricostu, Protetiku, z klasiky třeba Keeny, Superfity aj.

Maji eshop a prodejnu v Praze na Břevnově. 

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:39

Uz mam za sebou tu reznicinu! Byl se mnou i sambo a mimino a byli spokojeny. Ja snad taky uz budu spokojena a jako plus mam vymodelovany novy pupik! Mela jsem po te kyle takovy velky rozplacly, ted uvidim jak se zahojej ty stehy ale vypada to dobre, plus snad uz taky budu zdrava, ze jo! ;-).Tak diky za podporu, byl to stres!

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:41

žluťásek No jako vzhledem k tomu, ze mam dve je vetsi sance se trefit, ale u te prvni vim, ze bude mit nozicku sirokou, ale ta druha???

Jo a jak jsme se tu bavili o jidle, tak velka mala sni za den stejne jako ja, nevim zda popremyslet o svy zivotosprave nebo jeji....

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:43

žluťásek Díky, keeny kupuju, tak kouknu. Od té doby, co mám kluky dva, se nebojím a věřím, že u jednoho tu velikost trefím  zimní jsem kupovala v srpnu a včera jsem objednala sandály. 

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:45

Karja Tak ať jsi brzy fit a všechno už jde co nejlíp! Nový pupík jako odměna , to se neztratí.

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:46

Karja tak super, ať už to je jenom lepsi

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:46

Karja 

To je skvělá zpráva! Já mám pupík propíchlý už dvakrát  řekla bych, že se vždycky vrátil do podoby před. Ale jestli jsi tam měla kůži nějak zdeformovanou, je možné, že na tom zapracovali. A jak jde kojení / odsávání?

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:50

Malenge Jako jsem si rikala tuhle u zrcadla ,,ty jo, to jako budu chodit k vode s takovymhle pupikem jo?,, Pak jsem dodala neco ve stylu ,,Jezis, ja jsem krava, vzdyt u te vody budu resit aby se mi neutopily deti a ne takovyhle kraviny,,. Nekdy si tu svou novou zivotni roli vubec neuvedomuju:-D. Ale asi si to rekl doktor, prece ji s timhle nenechame chodit k vode:-D 

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 09:53

dynda Normalne kojim, to odsavani me desne stve, takze to jsem si odsala jen po narkoze a proste mlade bude na umelem, kdyz nekam budu muset;-). Ja ten pupik mela velky jak petikorunu a takovy deravy, ted je to hodne zasite, myslim, ze to bude vypadat jinak;-).

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 15. února 2020 10:07

žluťásek to je super, uvazuju ze se zasobim:) 

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 15. února 2020 10:08

Karja parada, tak at uz je jenom a jenom lepe:) 

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 15. února 2020 10:10

Karja Tak držím palce, ať už je vše ok! Novej pupík závidím, mně se při druhým těhotenství nějak zhnusil taky

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 10:29

Pinot Noir Ale jak rikam, on je to asi ,,nas,, problem. Nikdo to moc vocumovat nebude, je to blbost;-))

Offline slniecko admin
19685 příspěvků moje polička 15. února 2020 11:14

Karja super!!!

Tak rýchlu rekonvalescenciu prajem!

Offline letfenixa
10965 příspěvků moje polička 15. února 2020 11:18

Karja super! Tak uz len svetlé zajtrajsky, aj s novým pupkom!

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 15. února 2020 11:19

Pinot Noir Karja Mně se zhnusilo celé břicho , tak to na mě občas padne. No a pak zapojím mozek a říkám si, nebuď blbá, odtahalas a odkojila dvě děti, tělo to zvládlo, jste všichni zdraví, tak o co jde, že už u vody nebudeš vypadat jak ve 20. Ale jako radost z toho nemám, to ani náhodou, jen si nechci pěstovat nějakej nehezkej vztah sama k sobě. A pochybuju, že mě bude někdo očumovat

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 13:34

Malenge No presne, hele instagramem se nezivime a proste po tech detech muze to byt dobry, ale taky nemusi, ze;-). Neni potreba si s tim delat starosti