Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. února 2020 13:51

Karja hura! chvili sem premyslela, jak moc ti to bricho museli rozrriznout, kdyz delali i novy pupik, ale pak sem si poposedla

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 21:14

Ja si tu uz se svyma dotazama pripadam jak na modrem konikovi, tak pardon. Ale nevite, zda muze OCR vypsat i gynekolog? Prakticka mi ho vypise, ale u ni je to vzdycky na 20 let, plus je to tam ted uplna zumpa nemoci, nechce se mi tam. Pristi tyden mi to vychazi zas na 3-4 doktory a to jsme vsichni zatim zdravi!

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 15. února 2020 21:21

Karja podle toho, co jsem se teď narychlo dočetla by ti ho měl vystavit ten, kdo tě uznal práce neschopnou. Co je v tomto případě gynekolog? Začla bych tam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2020 21:26

Jestli je to kvůli té hospitalizaci, tak by to prý měli napsat v té nemocnici. Ale radši si to pořádně zjisti, jim se do toho nechce. Mě právě tvrdili, že mi to napsat nemůžou, ale dětská mi ji taky nenapsala, protože syn nemocný nebyl. Já teda byla vedená  jako doprovod druhého syna. Gynekolog podle mě jenom, když by to byl on, kdo tě pošle na "neschopenku".

Offline viktorka_od splavu
49474 příspěvků moje polička 15. února 2020 21:31

Karja myslím že na vypsání není potřeba sedět v čekárně, zavolala bych k obvoďačce ať to nachystá a že tam pro to někoho vyšleš jen mezi dveře

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 22:14

viktorka_od splavu Hele jako u ty moji doktorky, to je jinej svet uplne;-). Tam se treba rozhodnou, ze par dni neberou telefony, nebo ze te objednaji a stejne jdes na radu za hodinu a pul a tak. Evaeva Jj, v nemocnici to vystavuji, ale nebrala jsem to, myslela jsem si, ze budu potrebovat delsi tu osetrovacku, tam se to vystavi jen po dobu hospitalizace.continuity Jj. stejne k nemu musim. No ja se nekdy hloupe ptam, ale mne prijde, ze vubec nestiham, podivam se, co me pristi tyden ceka, a  uz zacinam zhavit, kdo kdy jaky hlidani, jak partner v praci a uz se mi toci stresovy obratky...proste s tema dvema je clovek hrozne neoperativni a ja navic asi stresuju kvuli blbostem jeste.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2020 22:21

Karja snad ti to někdo vystaví. Mě už to právě pak nikdo vystavit nechtěl a do porodnice se mi už kvůli tomu nechtělo, ještě se tam s nima dohadovat. Každopádně bych spoléhala spíš na toho gynekologa, protože je to tvůj problém.

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 15. února 2020 22:22

Karja buď v klidu mám děti velké, to se hned tak nezlepší příští týden nemám muže doma, musí náhle odcestovat služebně. Musím pro auto do nějakého strašného vystrkova, kam nic nejezdí a nemá mě kdo odvézt, pak odnést přihlášky do dvou ruznych škol dítěti, na finančák pro jedno potvrzeni, na krku sama děti, které mají v pátek masopust, ale nemají masky, do toho nákupy na dovolenou a někdy bych se teda mohla ukázat i v práci

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 22:26

Evaeva Jj, ta prakticka mi to vystavi urcite, oni jsou fajn, jen se s nima dostat do kontaktu je docela kumst!;-) Vet  (muj gynekolog) je nakonec taky fajn, takovou starost o me mel! 

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 15. února 2020 22:30

continuity Fuj, je mi z toho blbe, jen to ctu! Sambo ted taky nebude doma, uz jsem brecela mamince a tatinkovi...Oni vedeli, proc predtim nehlidali, oni setrili energii, ted hlidaj furt, nic nenamitaj, mne uz je to normalne i blby jim rikat, ale jsou v pohode, myslim, ze nas dost litujou:-D.

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 15. února 2020 22:36

Karja jenom to využij, to je dobře, že ti pomůžou, když fakt potřebuješ.

Ještě jsem zapomněla, že musím hodit PPL vratku z about you, (na kterou nemám krabici) a s jedním psanim na poštu, tu zas nemám obálku . Mne je z toho taky tusim zle, jen to píšu

Offline Janulik03
20388 příspěvků moje polička 16. února 2020 06:57

Karja som rada ze to mas zasebou. Rychlo sa uzdrav a zelam uz len same slnecne dni

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. února 2020 09:02

Karja Super, mas to za sebou :)

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 16. února 2020 10:44

Jo jsem rada a hlavne diky za podporu, s tema detma je to hnedka stres. Hlavne u nas doma jako, tady je to samej doktor, sambo a muj tata jsou v pohode, ale mama a segra, to jsou rady typu - to musis rozchodit s kocarem, vsak ses v sestinedeli, prijde mi to cely uspechany, zas neco extra...... Svoji mame asi zaridim nejakej radiovej porad, bude se to jmenovat Odpovedi pani Jarusky, protoze ta fakt da odpoved na jakoukoliv otazku nehlede problematiky:-D

Offline 999
19909 příspěvků moje polička 16. února 2020 10:50

Karja Jsem ráda, že to máš za sebou, matku pošli někam... Ať kolem tebe sambo s tátou udělají nepropustnou zeď a ty dvě k tobě nepouští.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 16. února 2020 10:54

Karja Tak po císaři ti taky řeknou, že to musíš co nejdřív rozchodit ;)

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 16. února 2020 10:55

Pinot Noir Jo, tak ony mi to rikaly jakoby pred cisarem:-D. To asi uz uplne nefunguje:-D

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 16. února 2020 10:59

Karja Aha, myslela jsem, že teď po zákroku. Tak to je teda fakt rada! Zřejmě by se podle nich dala rozchodit i zlomenina ;)

Offline Karja
44952 příspěvků moje polička 16. února 2020 11:40

Pinot Noir Ne,pred, co si me nechali v nemocnici, tak babicka to doma hodnotila jako uspechany:-D. Ale to je takovej typ lidi proste, s tim se nic nenadela!

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 16. února 2020 13:07

Karja jakože té operovali, že neměli do čeho říznout? Tak si vybrali tebe?