Gatita no najskor som nevedela co kupit a teraz zas co vyradit ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas ale dobrý, že se tě rodina na ty dárky ptá...u nás se blíží datum oslavy veškerých jarních narozenin, včetně těch dceřiných, a když jsem se ségry ptala, jestli ode mne chce nějaké náměty, řekla, že ne, že už koupila úžasnou edukativní hudební hračku...
přísahala teda, že to není buben ani trumpeta, ale stejně se bojím.
A když už jsme u dárků. Nějaké nápady co k prvním narozeninám klukovi se starším bráchou (=další autíčko do baráku a dostanu tik do oka)? Malýmu je to samozřejmě jedno, jde mi o výchovný efekt pro staršího ve stylu mimino taky dostává dárky, nejsi středobod vesmíru
oni kluci slaví spolu. Děkuji!
Mohučanka a to ani ty nesmies vediet co to je?
. A mozno prekvapi a bude to ta Albi tuzka ![]()
Inak jedna cast rodiny sa pyta preto, ze su lenivi rozmyslat a kupovat. Najlepsie aby som to vymyslela a kupila ja, oni len preplatia. ![]()
Mohučanka hudebni hracky
NNastesti jde vetsinou ten repracek prelepit lepici paskou a pak to neni tak hlasity..
Malenge Mám v plánu dát mladšímu nějaké kuchyňské věci, dřevěné potraviny, krájecí ovoce, a tak, tak trochu holčičí hračky, tj. věci, které teprve teď začaly staršího zajímat, doteď jen auta. Možná to vyzní blbě, dát miminu něco, s čím si aktuálně chce hrát starší, ale jemu je to jedno a jde mi taky o ten výchovný efekt - můžeš si s tím hrát, ale když to bude chtít mladší, tak je to prostě jeho.
Jsem asi výjimka, ale mně hudební hračky vůbec nevadí. Obě děti se s nimi hodně zabaví, a samy, takže klidně víc hudebních krámů! ![]()
Mohučanka no a pak je ještě třetí možnost, že se tě všichni zeptají,ty to vezmeš vážně, strávíš s tím spoustu času, vymyslíš různorodé tipy, pošleš i odkazy kde to mají nejlevněji nebo s vyzvednutím blízko bydliště a pak bum prásk, stejně dostane milionté autíčko nebo nějaký nesmyslný barvy co nejdou vyprat.
Aby bylo jasno, tak já se vůbec nezlobím, ať všichni kupují jaké dárky chtějí nebo klidně nenosí nic, on bude mít radost i z kindervejce. Ale ať nechtějí ode mě ty tipy ![]()
Když čtu hudební edukativní hračka, tak mě napadla citerka - třeba se tip někomu bude hodit. U nás měla velký úspěch cca od 5 let odkaz třeba Zde
Pinot Noir riady, krajaciu zeleninu a pokladnu dostal starsi na Vianoce a ma to riadny uspech u oboch ![]()
Malenge ty krájecí dřevěné potraviny jsou super, malá je dostala v roce a hraje si s nimi prakticky doteď (5)
Pinot Noir můj otec má zálibu v plastových šílenostech, které vydávají strašlivé melodie, třeba růžový plastový hrad koupený u vietnamců, který při otevření mrská nožičkama, bliká a vyhrává jakousi odrhovačku. Nebo růžový pejsek, který po natočení bliká červeně očima, štěká pisklavým štěkotem a po zaštěkání cosi zahraje. To je jako peklo. Zakazuju mu to, ale nepomáhá to. Třeba Fisher pejsek mi nevadil, toho jsme kupovali taky.
A666 Ona ale asi nebude "hlidaci habicka"
Je tezky workoholik a ted aani nemuze zvolnit. I ke svatbe nam nadiktovala, ze driv, nez 26. cervence ani omylem, protoze se neutrhne z prace... Takze ani o tom to neni.
Mrakoplas hi hi, muzem ti sem urcite nasypat jeste vic tipu.
Nedavno jsem si vzpomnela na Pinot Noir a jejiho milovnika auticek: u nas sklidila uspech sada kreativnich samolepek od djeco "mame radi auta". Dostali jsme to jako darek a osvedcil se skvele;)
Pinot Noir Díky, že ovoce existuje i dřevěné jsem nevěděla! Jinak to, co píšeš, nezní vůbec blbě. U nás mladší dostal k Vánocům (na můj "příkaz") od babičky krabici dupla, původně byly obě krabice pro staršího a to jsem teda zatrhla. Malej nedostal aspoň hovadiny, časem do toho doroste a budou si hrát oba, navíc teď můžu používat, půjč bráchovi x, když to chce, taky ti půjčil svoje lego ![]()
Malenge co trebars taka projekcna lampicka s hviezdami? To ma u nas uspech od narodenia az doteraz.
žluťásek pod tohle se podepisuju vsema deseti!!!
Malenge a máte třeba nějaký hezký velký dřevěný magnety? Líbí se mi od Djeco, Vilac nebo Janod, zvířátka, dopravní prostředky... https://www.agatinsvet.cz/drevene-magnetky-zahrada-20ks/
Syn měl jako malý ještě magnetickou stavebnici geomag baby, to bylo taky fajn. https://www.magnetickysvet.cz/geomag-baby-sea-large-19-d---od-10-mesicu_64
A teď hrozně frčí activity boardy, ale to chce dost prostoru a šikovnýho tátu či mámu samozřejmě a dostatek času, ty vyráběny na zakázku mi přijdou většinou dost strašný :-))
Ještě jsem si vzpomněla, že měl jako malý rád vkládací dřevěné puzzle se zvuky, měli jsme zvířata od melissa a doug https://www.modroocko.cz/hracka/puzzle-muzikalni-domaci-mazlicci-8ks-m-d/?gclid=Cj0KCQiAhojzBRC3ARIsAGtNtHVLhvNqmHkLD9mNddpHkND-pzUfrFU9v1S3GLe5ZLc2lcV2Vr6S8HMaAkE4EALw_wcB
Gatita syn ma tieto, daju sa odlepovat a nalepovat dokola a super. Sorry ak to bude mega fotka.

Kdo tady doporucoval ty podlozky pod deti, velke, na plazeni, pod skalu? Nasla jsem neco od Zopa, potrebuju rozmer aspon 145 x 145, aby to šlo vrazit do detske ohradky:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY