Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:32
Reakce na Lamicka:

Mrakoplas Malenge jestli nevadi, ze je infekcni...

Neštovice jsme už měli, ale takovy koronavirus.

Začínám přemýšlet, jak nechat alespoň me otestovat. Na hygienu se nedá dovolat, k lékařce nechci. 

Offline notna
9540 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:36

Pinot Noir Zase tak naivní představa to nebyla. Jen si nebyla důsledná :-) Mám kamarádku, která opravdu dosáhla toho, že hračky jsou jen v dětském pokoji. Osobně mi to ale u nich na návštěvě přijde vždy hodně divné, že tam nejsou žádné stopy toho, že tam bydlí i dítě. Jen v jídelním koutě je dětská židlička.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:38

continuity 

Musíš do soukromé laboratoře

Online Garfie
28642 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:40

notna Já mám taky takovou, ještě k tomu tam mají ty děti uklizeno-a vždcky se u nich trochu bojím...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:40

Už nevim, kde se to probíralo, ale infikovali jsme se zde imaginárním kamarádem. Nebo kamarádem..Ptám se včera:

S kym si to tam povídáš?

S Marcelou.

Kdo je Marcela?

Teta Marcela.

Odkud znáš tetu Marcelu? 

Od včerejška.

Víc jsem se nedověděla. Takže máme doma tetu Marcelu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:42

Myrtila 

Já měla několik měsíců po odběru období, kdy jsem zapomínala, pořád jsem se pro něco musela vracet domů nebo mi to manžel vozil do práce. Kamarádka to měla taky. Hrozná roztržitost.

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:42

notna U nás by to udržet nešlo, pokoje jsou v jiném patře než kuchyňoobývák, to si neumím představit. Ale jako úplně vytlačit jsme se teda nemuseli nechat, to je fakt. Nedůslednost je moje druhé jméno. Zdá se mi, že naše už je tu jen ta lednice s alkoholem.

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:44

ice Na Marcelu bych se zeptala tatínka

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:47

Pinot Noir no mrkla jsem jak se tváří tatínek a podezřele nehnul ani brvou

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:47

Ja mam na zem puzzle asi za 300,- :-D. Je to levny,hnusny, da se to hodit do vany a umyt horkou vodou a dite si s tim fakt pohraje. O existenci podlozek jsem nemela doted tuseni;-)

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:48

Garfie Hmm, to je fakt, to by tady neslo! Mozna by ale mel jet s vama, aby se priucil I on, nejen deti;-)

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 06. března 2020 11:53

continuity a proc se chces nechat testovat? jste v karantene, ne? tak bych vyckala.

Me stve ta laxnost. U nas se ukazuje se, ze hygiena je ponekud laxni. Lidem, kteri se vratili z oblasti s vyskytem rekli, ze muzou do prace/skoly...  vcera to 4 lete decko, ktere melo byt pozitivni, pak negativni, je dite toho pozitivniho rodice, jehoz dalsi 2 deti tady chodily na ZS a gympl. Ted tvrdi, ze deti jsou negativni, ale poslali domu tridy, takze to spis vypada, ze deti teprve testuji...  Stve me, ze tu panuje informacni chaos a nedivim se, ze to plno lidi vydesi. Rano jsem potkala strasne vydesenou kamaradku, ktera kmitala do skolky pro dite. 

Offline notna
9540 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:00

Garfie Ano, i v tom dětském pokojíčku je naklizeno. Dle slov kamarádky je tam ale děsný bordel, což znamená vytažené více než než dvě hračky :-)

Online Garfie
28642 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:17

notna Asi máme stejnou kamarádku!

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:19

notna Garfie Me vy zajimalo, jak to ty lidi delaj. Ale ted byli nejaci podobni ve vymene manzelek, si to snad pustim;-))))

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:27
Reakce na notna:

Mutziputzi A proč tě ty ceny dostávají? Vždyť je to tak u všeho. Stejně jako deku, i např. boty si můžeš koupit za tři stovky nebo taky za třicet tisíc. Každý dle svého uvážení, ne?

​Protože mi přijdou nemravný

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:27
Reakce na Malenge:

Mutziputzi No to sice testy vyloučí, ale žádný soud ti nerozhodne tak, že vyškrtne matrikového otce a v rodném listě zůstane prázdná kolonka. Prioritní je dítě a jeho zájmy. V zájmu dítěte je samozřejmě mít nějakého otce (ač ho nezplodil), i kdyby jen kvůli povinnosti platit výživné.

​Tenhle případ jsem myslela https://www.novinky.cz/krimi/clanek/soud-po-letech-zbavil-nepraveho-otce-povinnosti-platit-alimenty-40202948

Online Garfie
28642 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:27

Karja Já to nechápu taky, ale fakt je, že té mojí kamarádce se z velké části starají o děti prarodiče. A taky jsou postižení pořádkem oba, ona i manžel. Upřímně, dost nerada je zvu na návštěvy, zvlášť na nějaké večírky, kdy tady mají přespat

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:29
Reakce na Mrakoplas:

Mohučanka a to ani ty nesmies vediet co to je?. A mozno prekvapi a bude to ta Albi tuzka

Inak jedna cast rodiny sa pyta preto, ze su lenivi rozmyslat a kupovat. Najlepsie aby som to vymyslela a kupila ja, oni len preplatia.

​Ani já to nesmím vědět, právě že se obávám, že to má být překvápko spíš pro mě než pro dítě Kéž by to byla nová Albi knížka, ale to vím, že není...

Online Garfie
28642 příspěvků moje polička 06. března 2020 12:30

Mutziputzi No ale tak vidíš sama, že to je dost komplikovaný případ-a šlo to až na žádost dítěte!!