Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2680 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:14

rasaNori Děkuju!

Jako na jednu stranu si říkám, že mít teď doma takhle prťavý děti a zároveň práci, jako tu má sposta lidí, to by mě kleplo určitě hned. Vždycky může bejt hůř. :D A nedejbože s nima teď honit pohotovost. Všechny vás obdivuju a věřím, že to bude lepší!

Online rasaNori
8883 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:15

Len dokud nam nezakazou courat po venku, tak to snad prezijem

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:22

Evaeva 

Jojo, četla jsem, že jsou těhotný i miminka celkem v pohodě, ale člověk prostě nikdy neví, ten virus je tady teprve chvíli. Navíc tipuju, že už jsem pravděpodobně infikovaná (test mi odmítli udělat). Jak jsem psala, vysoký riziko nákazy v práci a navíc Praha 6, kde to vypuklo nejdřív. Takže jsem už před dvěma týdny dala stopku návštěvám, ať nenakazím třeba prarodiče.

Taky se teda teď necejtím úplně fyzicky nejlíp, a pořád přemítám, jestli je to těhotenstvím, koronou nebo něčím úplně jiným. Kdybych měla jakejkoli příznak onemocnění dých. cest, tak do práce vůbec nemůžu. Jinak celkově se vlastně mám skvěle, to těhotenství bylo plánovaný a že jsem pár dní doma si fakt užívám, jenom jsem lehce znervózněla z toho, že nevím, co bude. Ale na to si s dětma stejně budu muset zvyknout. :)

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:23

rasaNori To si myslím, že by fakt vypukla vzpoura! Vyjít do ulic teď nabývá dobrýho významu.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:30

Jos jezis to ja to nemyslela uplne vazne! Je mi jasny ze to neni prdel!

Karja prosimte co se bere v psychologii vyzivy a proc sem si myslela zes studovala nejaky odpady?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2020 13:31

Len ty obavy a pravděpodobně i fyzické pocity budou spíš z toho těhotenství, je to prostě úplně jiná situace, nedá se na to úplně připravit, i když je těhotenství plánované. Corona tomu teda nepřidá. Vím, o čem mluvím, děti mám dvě. 

A až budeš rodit, bude corona za námi. Aspoň doufám.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:31

Len tak drzime palce at to dopadne! 

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:33

Len gratuluji, to bude dobrý!

Já si taky myslím, té jsem to na 50% už měla, už chybi jenom ty testy na protilátky

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. března 2020 13:44

Len Myslim, ze kdyz reknete, ze jste tehotna, tak vas urcite otestuji. Riziko pro dite asi neni velke, ale hlidejte zvysenou teplotu. Zakladni screening doufam ponechaji, minimalne srdecni akce atd, velky UZ...Ale co jsem cetla, tak treba Gennet pozastavil vetsinu provozu, tak uplne nevim. Ale vic vam rekne vas gynekolog. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. března 2020 14:05

Len Hlavně v klidu, mysli na to, že většina těhotenství proběhne naprosto fyziologicky a bez problémů A ta nejdůležitější perevnce určitě zůstane zachovaná.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 18. března 2020 14:05

Všem moc děkuju za podporu! A teď jdu zas dělat, že žádný těhotenství není, nikdo z blízkýho okolí to neví, jen jsem si potřebovala odložit.

Jos 

Upřímně myslím, že mě spíš testovat nebudou. Větší důvod podle mě byl, když mi nebylo dobře (rýmička), tak jsem se chtěla otestovat, abych to případně nepřenášela dál. Na gynekologii jdu příští týden, tak se o tom pobavíme.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 18. března 2020 14:09

MP Meri Beru to tak a myslím si, že si gynekologové nelajznou něco zanedbat u těhotných. Já jsem ale pragmatik, beru to tak, že ty první týdny jsou rizikový obecně a nemá cenu si z toho dělat hlavu, protože to tak příroda zařídila správně. Tím chci říct, že je asi normální bejt nervózní, však si tím projde kdekdo.:)

Offline slniecko admin
19679 příspěvků moje polička 18. března 2020 14:54

Len klientov a firmu kašli!

Teraz sú prednejšie iné veci...

A áno, mizerne sa môžeš cítiť z tehotenstva.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. března 2020 15:03

Len 

Bude to dobrý, hodně odpočívej, velká únava je normální. Bohužel teda imunita teď nebude nic moc. Kdyby byl nějaký problém, doktoři se postarají, nenechají tě v tom.

Offline Zuzuli
3876 příspěvků moje polička 18. března 2020 15:25

Len Jo, tu nervozitu z fungovani kontrol u tehotnych chapu, ja mam jit v pondeli na treti screening, tak kazdy den kontroluju stranky pracoviste, jestli nerusi provoz a diky manzelovu HO jsem na nas uvalila do pondelka preventivni karantenu, abych to nemusela kvuli i jenom nachlazeni rusit ja :) vyhoda je to, ze mi teda materska zacala o dva tydny driv, nez jsem planovala. 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 18. března 2020 15:25

continuity z mojej strany dobrá vôľa, ja im vysvetľujem učivo, nielen zadavam robotu. Po dnešnej skúsenosti s jednou triedou pokračujeme spoločne, druhá trieda bude posielať vypracované zadania. By som neverila, že pri písomnom online vyučovaní sa dá vyrušovať.

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 18. března 2020 15:31

letfenixa aha, to jsi dobrá. 

U nás to probíhá: mile děti, otevřete si webové stránky a přečtěte si zelený text, to co je modré si přepište do pisanky, pak mi to pošlete na WhatsApp.

Teď si klikněte na to cvičení a pošlete mi výsledek ofocený ( je tam jenom úspěšnost, chyby vidět není) .

To můžou dělat offline, není žádný důvod aby cela třída psala do sešitu synchronne. Do toho ji furt pípa telefon, jak tam každý chce něco napsat. 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 18. března 2020 15:36

continuity u osmakov som začala lichobezniky, normálne vysvetľujem, pýtam sa, oni sa pýtajú, ako na hodine v škole

V tej druhej triede je otrasná práca, ale fakt ma šokovalo, že oni normálne pisomne vyrušujú!

Z fyziky posielam prezentácie, a majú mi do budúceho piatku poslať jeden referát/prezentáciu na preberany tematický celok.

Nič z toho si nevyžaduje rodiča.

Offline Sweet Potato
40645 příspěvků moje polička 18. března 2020 15:43

Dcera dnes přišla pozdě na hodinu francouzštiny a jedla při vyučování.

Offline Sweet Potato
40645 příspěvků moje polička 18. března 2020 15:43

letfenixa Jak se písemně vyrušuje?

A jinak klobouk dolů!