Len divné stavy fyzické i psychické jsou normální, tak se toho moc neděs. Buď na sebe opatrná a snaž se odpočívat, když si tělo řekne. No a to už je asi vše, příroda si poradí
o potřebnou lékařskou péči bych se nebála.
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato akože keby to nevidím, neuverím
Lamicka vracím se ještě k té Kaple, do té pěkné dřevěné krabice se to musí pořádně poskládat nebo se to tam dá jen lehce halabala naházet při úklidu?
Len také jsem se bála, moje gynekoložka momentálně bere jen akutní případy, ale péči o těhotné zachovala v plném rozsahu. Možná zatím, nicméně ulevilo se mi. Myslím na Vás, zvládneme to ![]()
V tomto blbém období mi normálně udělalo velkou radost, že jsou tu další těhotné
. Toto vlákno nevyschne ;) Přeji všem bezproblémový průběh!
Pinot Noir No já už jsem se taky bála, že máte všechny splněno, tak jsem se posnažila, třeba budu přispívat aspoň občas (obvykle nepíšu nikam, protože doháním 15 stránek v každým vláknu a pak jsem mimo).![]()
Len to bude dobry, snacha je taky tehotna a dneska byla normalne na kontrole, vsechno pry jede podle planu.
MaeGandal halabala nahazet :)
Na mateřské budeš určitě přispívat hodně, dítě bude celé hodiny spát a zbytek času si spořádaně hrát pod hrazdou... ![]()
Pinot Noir Přesně takhle si to maluju!
A taky tu mám plnou knihovnu nepřečtenejch knížek...
Pinot Noir ha ha ha ha
A vysávať a celkovo udržať poriadok bez námahy.
711990 Nekazit moje naivní představy! Já počítám s tím, že to bude pekelnej démon, co bude furt řvát a blejt a nebude spát ani jíst, vlastně mě to může jen příjemně překvapit.![]()
Len to je idealni! Pocitej s pekelnym parchantem a pak budes stastna!:)
Na mateřské budeš určitě přispívat hodně, dítě bude celé hodiny spát a zbytek času si spořádaně hrát pod hrazdou...
Možné to je, první syn byl přesně takový. A druhý je jen o fous náročnější, mě prostě příroda vyhodnotila jako matku, co moc nevydrží![]()
Len ja jsem bud mela enormne hodny deti nebo muj mozek spoustu veci vytesnil :))
Kokoska vytesnil!!! Uz i muj vytesnil ty nektery chvilky ze sestinedeli:) a kolikrat vytesni i co bylo v noci, kdzy se ten malej satan rano probudi a usmeje!
711990 asi jo, protoze nektery veci z pozdejsich let, o kterych mi haranti vypravovali, kdyz jsme jednou spolecne na dovolene popili, si proste nepamatuju. Asi matka priroda vi, co ma delat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY