dynda za dva roky už snad karanténa nebude ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea já bych než alkohol zvážila jestli je nutný u toho pracovat, protože mi to připadá dost nereálný.
To je určitě dobrej nápad, že bych si vzala neplacený volno. Prakticky si to ale nedovedu představit, jsem sama jedno oddělení, co neudělám, to na mě počká s úrokem.. koncem dubna mě čeká audit a bohužel už jsem celkem ve skluzu...
To ne, ale ten jekot je spíš záležitost vývoje než karantény. Jo plus teda pracuju z domova...
Většinou pomáhá vysvětlit, co se ti nelíbí a jaké má jeho činnost následek / zničené čílko zásuvky/ a zeptat se, kolik má peněz našetřených, aby se mohlo koupit náhradní. Pokud to s ním v klidu probereš, bude překvapený, že by jeho " úspory" padly na tak podružnou vêc. Děti v jeho věku to již chápou.
Tabea prostě se venku pěkně prořvali, upustili přetlak, ber to pozitivně
. Na ten audit bych se klidně vykašlala, resp. koncem dubna bude ta karanténa možná tak končit. Jestli si můžeš vzít neplacené volno nebo aspoň nechat zkrátit úvazek, tak to udělej.
Tabea prostě se venku pěkně prořvali, upustili přetlak, ber to pozitivně
. Na ten audit bych se klidně vykašlala, resp. koncem dubna bude ta karanténa možná tak končit. Jestli si můžeš vzít neplacené volno nebo aspoň nechat zkrátit úvazek, tak to udělej.
Tabea zkus si představit co bys udělala, kdyby se tvá práce z domova dělat nedala?
Tabea Jezismarja a kdy se manzel vraci? Zni to fakt desne, dej si panaka!
dynda Tak to je možný, že tě to čeká. U nás to bylo relativně ok, teď asi dva týdny to s ní mlátí úplně strašně. U syna si to tak nepamatuju, i když je možný, že jsem to vymazala z paměti...![]()
kocoureksuggy Jo, říkala jsem mu, co stojí ten headset, kolik vláčků by za to bylo, tak koukal. Bohužel to nevylučuje další super nápad hned zítra ráno. On je dost splachovací a nápadů má nepřeberně..![]()
rasaNori Aha, tak to ja nejak moc neresim, ani jako bez souvislosti s koronou, proste ji doma umyju ruce. Ale my celkove moc nikam nechodime,kde by se pohybovalo hodne lidi, ani normalne vlastne;-).
Evaeva V posunutí auditu doufám, ale nespoléhám se, auditoři plánují termíny rok předem, nevím jak to budou řešit. Částečný úvazek mám. Doteď bohužel, teď naštěstí
.
viktorka_od splavu Kdyby se nedalo, tak bych to neřešila. Ale ono se dá
.
Karja To já nevím, kdy přijede, až se otevřou všechny hranice. On stejně jezdí jen jednou do měsíce, takže jsem zvyklá, že je to tu na mně. Chtěl přijet, než se všechno zavřelo, já byla proti, protože představa toho, jak on pracuje 10h denně a spoustu času na telefonu a já držím děti pod zámkem a pracuju v noci mi připadala jako horší varianta ![]()
Díky všem za podporu. ![]()
zitra jim dám za úkol něco modelovat a postavit, to by v tom byl čert, abysme se nezajeli...

Home Office učitelky s nervama na pochodu, kdy obě děti choří, ale energie jim neubyla. Mladá je otrávená jak šváb a nic se jí nechce. Junior kašle, ale to mu nebrání vymýšlet kraviny a prudit. Jsou mlsní a nic jim nejede. Když konečně odpadli, zmákla jsem přípravy, opravy a kontroly. Jen co jsem se odlepila od PC, junior se mi nalepil na nohu a nepustil se. Jsem hrozná matka, mám pocit, že jen pouštím pohádky. Ono je stejně nic jiného nebaví.
Pinot Noir hneď som sa pustila do kegelovych cvikov ![]()
tzaziki Jako já to mám teda lehčí, protože mám na starosti jenom to dítě, ale potom, co jsem týden nemohla mluvit a pouštěla jsem jí pohádky, abych ji nějak zabavila, jsme se dostaly do stavu, kdy se dcera už ani na ty pohádky nechce dívat :o)
Tabea Tak to te obdivuji, to bych teda nezvladla kdyby byl muz tak malo doma, navic to vypada, ze mas I celkem narocnou praci. Tak to klobouk dolu!
Tabea to ses fakt dobra:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY