Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Ale ty máš syny. Ti bývají k matkám schovívavější.
Sweet Potato jak ktery![]()
Sweet Potato tak dik![]()
Mesic? Davam nam tak tyden a pak to bude bud ja, nebo ony!
Potrefenáhusa
:-)))
Len Hele sousedka mi rikala, ze ceka vnouce a ze je od samyho zacatku na nervy. Ze za ni zadny ultrazvuky nebyly a byli aspon vsichni v klidu.
Ja ti gratuluji a myslim, ze vsechno pobezi, ostrouhaji jini!
To si dám líbit! (A přijdu do pekla, ha!)
Dneska si dam s malou posledni fyzio a pak uz nevim pokud ani to nezabere. Stale se neotaci, a myslim si ze nas fyzio uz dlouho pracovat nebude a jinam se ted nedostanu:(
Pinot Noir u nás zatiaľ nebol problém, že by som zle otacala stranu v knihe, ale zas si moc dovoľujem. Včera, po dennom spánku, som si dovolila nielen odostriet žalúzie, ale dokonca som si dovolila ísť do kuchyne po jablko! Nechala som ho v tej spálni hystericky plakať a vykrikovať ' mama, pod sem', nervy mám len jedny
Tak pár dní karanteny za nami a máme 3 nové legá, 2 dalšie objednané. A otázka: pero Albi...stojí za tie prachy? Mám skoro 3,5 ročnú dceru a skoro 2 ročného syna. Kúpiť asi hned 2 ks lebo sa zabijú....a aké knižky k tomu? Prosím rady, kto to má..ďakujem
Tak mame diagnozu. Po domluvě s paní doktorkou chtěla dceru vidět. Je ti juvenilní idiopatická artritida. Paradoxně se mi po všech těch nervech s tim,jestli nàs teď vezme nebo jak dlouho hudeme čekat ulevilo. Dneska ji pichnu 1.davku lèku. Léčba bude na dlouho,ale dà se to prÿ zvládnout. Teď se nejvíc snad bojím toho,jastli od nás něco nechytí paní doktorka,dcera měla roušku asi 5 min. My nic nemáme,i okoli je čisté. Jsou to ale ťafky. Jeden týden má člavěk problém vybrat dovolenou a další řeßí tohle.
miuu Diagnóza většinou přinese úlevu, protože přináší řešení. Bude to dobrý.![]()
miuu Drzim tI palce, at to zvladnete a brzo to zabere!
rasaNori hele to je ale o cviceni doma. I kdyz nebudete chodit k fyzio, je to fuk, protoze maximum stejne musis odcvicit ty. Nam ted dokonce dala termin za mesic, ze driv se to neprojevi...
miuu Držím palce ![]()
rasaNori nase miminko by asi taky potrebovalo trochu poštelovat, pocitala jsem s tim, ze ho nase doktorka na dalsi kontrole zkritizuje a napari mam rehabilitace. Ale na kontrolu jsem se rozhodla nejit, tak zkusim ozivit sve know how po starsim diteti...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY