miuu to bude dobre a urcite mate prognozu, ze casem dcerka leky nebude potrebovat. Mam revmatoidni artritidu a ulevu prinesla uz prvni davka leku. Tak at to mate stejne, drzim palce.
Vše o těhotenství a dětech
miuu Vůbec nevím, co to je, zní to děsivě, ale určitě budete v dobrých rukou! Hodně štěstí při léčbě.
Jen pro zajímavost, jestli můžu, mohl to být i důvod toho, proč si nestoupala a celkově byla v tom fyzickém vývoji trochu "pozadu"?
Pinot Noir Neprejde. U nas se k tomu pridalo "ja si to udelam sam" a cekam, kdy se to zmeni na "ja si to RADSI udelam sam"
Tak vzteklý dítě, co musí matku neustále hlídat, aby dělala věci dobře mám taky ještě pořád doma :o)
Akorát teď mi k ní ještě na plný úvazek přibyl manžel, který má asi dojem že má smysl dceru neustále korigovat ![]()
Tý jo, jak se občas chlapům radí, aby se podívali na matku své vyvolené, aby věděli, co budou mít za pár let doma, tak já jsem se měla podívat na tchyni. Ve věci výchovy dětí je manžel celej po ní
Pinot Noir ne on ji daval cas, ze ma na to otaceni jeste rezervy, jenze mesic utek a nic a me se to fakt nelibi. Pridaly se k tomu jinr veci a celkove nic moc a myslim ze nema moc smysl cekat co a jak se vyvine. Takze doufam ze ji napari cviky a pojedem doma holt.
Me apriori nevadi s ni cvicit, jen uz s ni konecne chci cvicit. K tem nervum co mam s tim ze je pohybove blbe moc neprispiva nynejsi situace, tak doufam ze aspon neco uz se pohne vepred.
ziginka jenze me je potom vzdycky smutno ze me ze se neovladnu, jak to potom mam chtit po tom decku? ![]()
DruI ja vcera ucila dceru na odrazedle ze ma mit helmu, dite to prijalo v klidu, mela jsem radost ze aspon v necem jsem uspesna. Muz prijel z prace a proc ma helmu a je to zbytecne a my ji taky nemeli![]()
DruI homeoffice den 3., ještě párkrát uslyším větu : A myslíš, že je rozumný nechat ji dělat xxx? tak nevím, co udělám, ale asi to moc rozumný nebude![]()
![]()
Potrefenáhusa To je fakt dobrý!
Tečou mi sty od smíchu....
rasaNori Tak muž si taky myslí, že je helma zbytečná, ale zrovna v tomhle ho musím pochválit, že sám začal ze solidarity na kolo helmu nosit, aby si dcera nestěžovala, že ona musí a tatínek ne :o)
Sairon Já myslím, že se to časem utřese. Ale manžel mi vcelku nerozporuje prováděné činnosti, jako mu vadí, že s dcerou o všem dlouze diskutuju a furt ji o něčem přesvědčuju. Protože on by jí řekl jednou, ale já se snažím hledat další cesty. Protože být striktní je sice fajn, ale já to prostě celej den v kuse nezvládnu, tak si to nechávám jenom na věci, co považuju za důležité.
Potrefenáhusa Jo, ten tvuj vtip je dobrej, I dvakrat!

No, pridavam se k nervnim matkam. Tonda od 5 do 7 rano jecel, hystericky se trasl a kopal kolem sebe a nic s nim neslo delat. A me nenapadlo nic lepsiho, nez jit do loznice rvat na samba, jestli jako neslysi to strasny jeceni. A on fakt spal a nic neslysel....
chudak
Karja Ehm.... takovou reakci jsem taky dostala ![]()
miuu moc držím palce!!
Karja No a jak??! ![]()
Mohučanka My museli preventivně přejít z plastové motorky na jednostopé odrážedlo, abychom ji trochu zpomalili, protože na tom jednostopém se musí víc soustředit na držení rovnováhy. Akorát ji to ježdění od té doby tolik nebaví, když nemůže tak nebezpečně blbnout :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY