Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30049 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:50

DruI Náš je teda na koloodrážedle ještě rychlejší

Do statistiky: helmu jsme nařídili až s ním, na tom plastovém jezdil bez helmy.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:51

Karja Manzelovi jsem to cetla trikrat a poctvrty mu to vysvetlila....

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:53

rasaNori 

Jak dlouho chodíte na fyzio a kolik malé je? Držím palce a přeju pevné nervy.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:54
Reakce na Pinot Noir:

DruI Náš je teda na koloodrážedle ještě rychlejší

Do statistiky: helmu jsme nařídili až s ním, na tom plastovém jezdil bez helmy.

​My stejně. Na enduru se jednou svalil do blátivé kaluže, jinak bez nehod.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:55

Aranel Ta konverzace pokracuje dal jeste, ale nechtel se mi uz delat printscreen

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:55

Jo a lidi, davejte si bacha, jehovisti vedi, ze jsme vsichni doma!

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:56

dynda

Ted jdem po druhy, doted se vsichni tvarili ze cajk a uz se moc netvari... Otacela se, uz jsou to 2 mesice a od te doby stagnace a zadny posun ve vyvoji. Zacinam trosicku panikarit... 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:56

DruI manželovi vadí, že nechám příšerku dělat v podstatě cokoliv co mi nepřijde nebezpečný a nevytvoří to víc bordelu, než jsem ochotná uklízet. Asi někde viděl nějaký obrázky dětí hrajících si s hračkama a upnul se k této představě. Poslední dobou třeba dcera zmizí v koupelně a přířítí se s mopem a "vytírá", tak jsem tu tyč zkrátila na nejmenší možnou velikost a jen ji koriguji ať moc nemlátí do dveří. Ale muž to nepovažuje za dobrou zábavu. Nebo válení se venku po zemi, přebírání šutrů u cesty....

Online DruI
5604 příspěvků moje polička 19. března 2020 09:57

rasaNori Držím palce, ať se to spraví. Tohle by byl stres normálně, natož teď :o(

Online DruI
5604 příspěvků moje polička 19. března 2020 10:02

Sairon Mám podobnou výchovnou filozofii :o) Akorát manžel má pocit, že když se jí jednou řekne, ať to právě teď nedělá, tak by měla hned poslechnout. On je tak vychovanej z domova a moje tchyně je fakt značně akurátní člověk.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. března 2020 10:07

Sairon to je náhodou super, ten mop bych podporovala, to se může hodit do budoucna. :)) Já bych byla moc šťastná, kdyby se malá takhle uměla zabavit, u nás je teď největší zábava ukořistit tablet a někde se s ním zašít. S ohledem na to, že potřebuju pracovat, to tiše toleruju, ale nevím, jak to budeme po karanténě odnaučovat..

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 10:13

rasaNori 

Nedivím se ti, uvidíte, podle mě je divný, že vám nedali cviky, někdy je to potřeba a zároveň to stačí, já cvičila s oběma dětma, přičemž to první bylo ještě o 3 měsíce opožděnější než to druhé, fakt všechno dělal hodně za "tabulkama", očekáváním... Může za tím být hodně věcí, i nějaká diagnóza, ale ta zase ještě nemusí být ta nejhorší, viz třeba tady kolegyně s juv. artritidou... Ať dobře dopadnete. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 10:20

miuu 

Já tohle slyšela od 3 blízkých. Všichni šťastní za konečně diagnózu a začátek léčby. Je to na dlouho, ale asi máte to nejhorší za sebou. Dává se pořád ještě metotrexát, nebo už se začíná něčím míň drsným?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. března 2020 10:44

bram jo, to mu říkám pořád, že jednou se to bude hodit :D . Já jsem hrozně ráda, že se dokáže zabavit, a je mi celkem jedno jak :)

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 19. března 2020 11:37

dynda Mame metotrexát. Doufám,že zabere. Dnes pícháme 1.Že to bude na dlouho už vím,alespoň se snad už posune i v pohybu. Doktorka vydala akorát dooručení,aby nesportovśa vrcholově a neskákala ba trampolíně. To je proveditelný. Úplně chápu @rasanori. A přeju jí,aby se to pokudmožno rychle vyřešilo. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. března 2020 11:39

Sairon to je presne ako u nás

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 11:51

miuu 

Když nebudete mít trampolínu doma, tak se to dost omezí a za pár let už jí to bude jedno, že jí to nechcete dovolit. Hmm, metotrexát... sice fuj, ale zaplaťpánbůh za něj. Bude dobře.

Online DruI
5604 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:11

miuu Tak kdyby chtěla hodně moc vrcholově sportovat, tak pořád může zkusit alespoň šachy ;o) Hlavně, že se s tím dá něco dělat.

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:16

dynda V čem je drsný?Ještě jsem neměla odvahu číst příbalový leták. Doufám,že na něj bude reagovat dobře. Klidně mi napiš sz. Osobní zkušenost je lepšî než milion nežádoucích reakcí v letaku. 

Offline Malenge
4865 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:24

miuu Hlavně, že už víte, co se děje a že se to dá řešit, moc držím pěsti, ať malá léčbu snáší dobře. Když ses ptala... Muž musel vysadit, hrozné migrény