dynda hele me se podarilo si ted podruhe zajit na zachod, od rana se sere co muze, a muz pry prijede az v 7. V noci jsem naspala s bidou 3 hodiny. Kdy ze se budu nudit? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori normálne - ak sa cíti zle (=asi ju aj niečo bolí), alebo máva febrilné kŕče, tak zrážať, ak nie, tak len pravidelne merať, ono to u tých prckov niekedy letí rýchlo.
Ale za danej situácie by som asi zrážala hneď, lebo predstava, že to vylezie moc a nepôjde to dole a bude treba na pohotovosť, by sa mi asi nepáčila.
Jestli se dožijem 80, tak tam vidím jistou šanci. Jen už si to možná nebudeme tak užívat, jako bych si to užila teď.
EDIT: Užívat nudu, ne to měření.
To stačí, aby jeden začal ![]()
dynda s přesností teploměru co mám doma je to zbytečně snažení. Ja mám tri stupne OK/subfebrilie/ Horecka. Meri si to jako chce a čo chce.
dynda hele tohle mereni ja ale vynecham jestli neva![]()
rasaNori a tiež ťa nebetyčne serú bezdetní kamaráti, ktorí teraz keď sú doma, sa chvália, čo všetko poupratovali a koľko kníh už prečítali? Prípadne postujú fotky ako si robia raňajky hodné hotela Ritz? Prípadne sa stráááááášne nudia
betsey ja uz si pripadala divne ze jo![]()
DrowRanger neplače, tiež si len niečo mrmle, obzerá nohy a tak. Akurát že ja dokážem samu seba strašne vystresovať, že keď nespí, potom zaspí o štvrtej poobede, a potom pôjde spať o polnoci a že to nedám. Ale stačí sa tu posťažovať a čo sa stalo dnes? Uspávala som ju asi desať minút a spala dve a pol hodiny ![]()
No snad se to trochu pohne. Dnes jedna maminka ze třídy vypenila a pohádala se s učitelkou.
Z další diskuze plyne ve tride, že rodiče samostatných jedináčků jsou celkem v klidu ![]()
betsey nmne ak zaspí neskôr, tak ho zobudím skôr. Nespí hodinu,a le trebárs 40 minút, 30, 20...Bohužiaľ, má spať :D
betsey Jj a nebo se ptaj, co delam:-D. Ja delam uplne to same, jen do mesta jezdim jen jednou za tyden s hadrem na hube. A tim, jak jsem tady, tak mi ani nevadi, ze nevidam zadne kamaradky:-D.
Bylo to tady uz asi tisickrat, tak kdyz mi odpovite jen tak v rychlosti nekdo...shanim uspavaci knizku pro dceru. Ma rada rikadla nebo takove ty obrazkove rymovacky;-)
Jo a ty obrazkove rymovacky, to je prca, kdyz to cte sambo, on to vubec nezvlada. Treba:
Kdyz na jare zavoni
sladka vune (a ted jsou nakreslene dva stromy)
Tak on to normalne precte jako sladka vune listi:-D:-D. On kazdej druhej obrazek neda, a ja pak kdyz to ctu, tak si na to vzpomenu, na ty nejvtipnejsi pasaze, tak se cely uspavani tlemim.
betsey dnes som volala so sestrou, pýtam sa jejčo robili. No že nič, že sa nudia s priateľom a nevedia čo majú robiť. Tak jej vravím, že ja b somhneď šla športovať, pozerala by som filmy, čítala, spala a jedla. No že to jenuda, to robia furt :D
DrowRanger presne. A ja už mám vymyslených milión aktivít, ktoré by som robila, keby som mohla ![]()
betsey dobře si ten seznam ulož a za takových 15 let jako když najdeš![]()
betsey ja som dnes chcela ísť behať,tak ma začalo bolieť hrdlo...sa nato môžem vy...toto. Konečne som začala naberať kondičku, váha sa trošku pohla dole a teraz som už týždeň nejaká o ničom, nachladnutá, unavená...Aeštesiani nemôžemchillovať ako tí bezdetní :D
Karja Holky měly rády říkanky Jiřího Havla (To jsou zmatky se zvířátky), Černíka (Knížka pro děti od dvou do pěti nebo tak nějak, dohledám) Ljuby Štíplové (koťata, neplechy), Žáčka.
Exit: https://www.cbdb.cz/kniha-20480-knizka-pro-deti-od-dvou-do-peti-knizka-pro-deti-od-dvou-do-peti
Někdo mi rozbil dítě. Poslední měsíce vstává nenápadně každý den dřív a dřív, dneska to vyvrcholilo budíčkem v 6:15
Jako to je na mě moc. Nejhorší je, že on je pak strašně rychle unavenej a začne zívat už někdy v půl desátý a je celý dopoledne úplně vyřízenej a já samozřejmě taky. A to ještě bejvá ráno docela způsobnej, dojde si vzít knížku a tak (
), ale prostě se tam různě válí a povídá u toho a spát se nedá.
Nevím co s tím, přes den nespí moc, usíná kolem 12, spí do 14, večer chodí tak v 9. Budu muset asi přejít zase na dva spánky denně, ale to bude večer chodit tak v 11 a mě vodvezou
MP Meri vydrž týden, změna času s tím třeba trochu zamíchá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY