Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 20. března 2020 15:27

dynda hele me se podarilo si ted podruhe zajit na zachod, od rana se sere co muze, a muz pry prijede az v 7. V noci jsem naspala s bidou 3 hodiny. Kdy ze se budu nudit?

Offline slniecko admin
19679 příspěvků moje polička 20. března 2020 15:31

rasaNori normálne - ak sa cíti zle (=asi ju aj niečo bolí), alebo máva febrilné kŕče, tak zrážať, ak nie, tak len pravidelne merať, ono to u tých prckov niekedy letí rýchlo.

Ale za danej situácie by som asi zrážala hneď, lebo predstava, že to vylezie moc a nepôjde to dole a bude treba na pohotovosť, by sa mi asi nepáčila.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. března 2020 15:35

rasaNori 

Jestli se dožijem 80, tak tam vidím jistou šanci. Jen už si to možná nebudeme tak užívat, jako bych si to užila teď.

EDIT: Užívat nudu, ne to měření.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. března 2020 15:37

žluťásek 

To stačí, aby jeden začal

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 20. března 2020 15:52

dynda s přesností teploměru co mám doma je to zbytečně snažení. Ja mám tri stupne OK/subfebrilie/ Horecka. Meri  si to jako chce a čo chce.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. března 2020 15:53

dynda hele tohle mereni ja ale vynecham jestli neva

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. března 2020 18:46

rasaNori a tiež ťa nebetyčne serú bezdetní kamaráti, ktorí teraz keď sú doma, sa chvália, čo všetko poupratovali a koľko kníh už prečítali? Prípadne postujú fotky ako si robia raňajky hodné hotela Ritz? Prípadne sa stráááááášne nudia

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 20. března 2020 18:49

betsey ja uz si pripadala divne ze jo

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. března 2020 18:49

DrowRanger neplače, tiež si len niečo mrmle, obzerá nohy a tak. Akurát že ja dokážem samu seba strašne vystresovať, že keď nespí, potom zaspí o štvrtej poobede, a potom pôjde spať o polnoci a že to nedám. Ale stačí sa tu posťažovať a čo sa stalo dnes? Uspávala som ju asi desať minút a spala dve a pol hodiny

Offline continuity
43651 příspěvků moje polička 20. března 2020 19:26

No snad se to trochu pohne. Dnes jedna maminka ze třídy vypenila a pohádala se s učitelkou. 

Z další diskuze plyne ve tride, že rodiče samostatných jedináčků jsou celkem v klidu

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. března 2020 20:24

betsey nmne ak zaspí neskôr, tak ho zobudím skôr. Nespí hodinu,a le trebárs 40 minút, 30, 20...Bohužiaľ, má spať :D 

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 20. března 2020 20:35

betsey Jj a nebo se ptaj, co delam:-D. Ja delam uplne to same, jen do mesta jezdim jen jednou za tyden s hadrem na hube. A tim, jak jsem tady, tak mi ani nevadi, ze nevidam zadne kamaradky:-D.

Offline Karja
44933 příspěvků moje polička 20. března 2020 20:45

Bylo to tady uz asi tisickrat, tak kdyz mi odpovite jen tak v rychlosti nekdo...shanim uspavaci knizku pro dceru. Ma rada rikadla nebo takove ty obrazkove rymovacky;-)

Jo a ty obrazkove rymovacky, to je prca, kdyz to cte sambo, on to vubec nezvlada. Treba: 

Kdyz na jare zavoni 

sladka vune (a ted jsou nakreslene dva stromy)

Tak on to normalne precte jako sladka vune listi:-D:-D. On kazdej druhej obrazek neda, a ja pak kdyz to ctu, tak si na to vzpomenu, na ty nejvtipnejsi pasaze, tak se cely uspavani tlemim.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. března 2020 21:54

betsey dnes som volala so sestrou, pýtam sa jejčo robili. No že nič, že sa nudia s priateľom a nevedia čo majú robiť. Tak jej vravím, že ja b somhneď šla športovať, pozerala by som filmy, čítala, spala a jedla. No že to jenuda, to robia furt :D 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. března 2020 22:00

DrowRanger presne. A ja už mám vymyslených milión aktivít, ktoré by som robila, keby som mohla

Offline viktorka_od splavu
49467 příspěvků moje polička 20. března 2020 22:04

betsey dobře si ten seznam ulož a za takových 15 let jako když najdeš

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. března 2020 22:04

betsey ja som dnes chcela ísť behať,tak ma začalo bolieť hrdlo...sa nato môžem vy...toto. Konečne som začala naberať kondičku, váha sa trošku pohla dole a teraz som už týždeň nejaká o ničom, nachladnutá, unavená...Aeštesiani nemôžemchillovať ako tí bezdetní :D 

Offline Sweet Potato
40645 příspěvků moje polička 20. března 2020 22:05

Karja Holky měly rády říkanky Jiřího Havla (To jsou zmatky se zvířátky), Černíka (Knížka pro děti od dvou do pěti nebo tak nějak, dohledám) Ljuby Štíplové (koťata, neplechy), Žáčka.

Exit: https://www.cbdb.cz/kniha-20480-knizka-pro-deti-od-dvou-do-peti-knizka-pro-deti-od-dvou-do-peti

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. března 2020 08:24

Někdo mi rozbil dítě. Poslední měsíce vstává nenápadně každý den dřív a dřív, dneska to vyvrcholilo budíčkem v 6:15 Jako to je na mě moc. Nejhorší je, že on je pak strašně rychle unavenej a začne zívat už někdy v půl desátý a je celý dopoledne úplně vyřízenej a já samozřejmě taky. A to ještě bejvá ráno docela způsobnej, dojde si vzít knížku a tak (), ale prostě se tam různě válí a povídá u toho a spát se nedá. 

Nevím co s tím, přes den nespí moc, usíná kolem 12, spí do 14, večer chodí tak v 9. Budu muset asi přejít zase na dva spánky denně, ale to bude večer chodit tak v 11 a mě vodvezou  

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 21. března 2020 08:31

MP Meri vydrž týden, změna času s tím třeba trochu zamíchá.