JJeee ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato žaves ano, hrc frc bez uzlu
viktorka_od splavu chápu. Děkuji. U nás se občas ošóchává nebo vošprcne. Jsme nářečně smíšená rodina. Občas mi muž nerozumí ani po 15 letech ![]()
A hrc frc nakonec mašle
Sweet Potato U nás vužas :-),
Co je to Hrc frc?
Raz dva (a moc se s tim neparu)
nebo taky šup šup
Je to tady, první dva zuby už skoro celé venku! Samozřejmě se tu čištění zoubků u mimin probíralo, ale to jsem nedávala pozor. Jak a čím jste tak malým dětem zoubky čistily?
dzizisketa ehm hanbim sa, nicim
. Pisal tu niekto, ze je taky naprstok na to ale ja to vzdy zabudnem kupit. Hanba mi.
continuity Horkou jehlou
dzizisketa Jsou různý gumový "kartáčky", máme z rossmanna sadu po dvou, jedno vypadá jako kartáček a druhý je spíš masírovací. Pak jsou kartáčky nasazovací na prst. Tak to všechno máme a ráno a večer něčím z toho zoubky vošudlám, když jsme tu u toho výraziva.
dzizisketa Prstáčkem.
dzizisketa Urcite malickym karteckem, gumove kartacky na prsty se dnes uz nedoporucuji. Mrkni na IG na dentist_for_small, ma tam plno rad a navodu, jak cistit. Nejdriv at si s kartackem hraje, pak se ho nebude bat.
Hlavne jakmile se zoubky nekde zacnou dotykat, tak to chce cistit i niti "savlickou", aby nevzniknul mezizubni kaz. Takhle jsme to malem zanedbali u syna, nas vubec nenapadlo, ze mame cistit mezi zuby uz u takhle malych deti.
Lamicka coze? ![]()
dzizisketa ja som kupovala gumené kefky v DM drogerie, ale nedávno keď som bola kupovať malej curaprox, tak mi hovorila predavačka, že tá kefka je už od prvého zubu.
rasaNori Jestli je ten smajlik k mezizubni niti, tak v pohode, to taky nedelam, to bCh ji muselq dat sedativa.
dzizisketa na to minimnozstvi zubů se nám nejlip osvědčil jednosvazkovy Curaprox nebo Tepe. Jak zubů přibylo, přešli jsme na Curakid a sem tam docistim jednosvazkovym.
Pro mimino zatím určitě stačí bez pasty.
rasaNori ono to jde dobre. Figl je v tom, ze si kleknes, dite ma hlavu v tvem kline (jakoby obracene). Vycistis rychle malym kartackem, pak projedes savlickou. U takhle malych deti je to fofr, vetsinou se dotykaji jen stolicky. Docela jsem se divila, kolik bordelu tam zustavalo. My uz cistime i nejmensim mezizubnim. Je to zacalo rychle bavit, ted soutezi, kdo ma lip vycisteno. ![]()
Jestli si mam vybrat mezi par vterinovym odporem (a dite si opravdu rychle zvyklo) a stresem a odporem pri vrtani, tak mam docela jasno.
Lamicka Hele, náš si nezvykl, a setrvale bojuje už tři roky, ani náznak, že by odpor polevil. Kdo to nezažil, tomu asi nevěří, ale na něj neplatí nic, násilí, křik, odměny, úplatky, dobrý příklad, společné čištění, vyhrožování, domluva od zubařky, prostě nic. To jednoho po třech letech už fakt unavuje.
Pinot Noir Karja presne. Bojujem uz pri normalnom cisteni, pri medzizubnej jedine v hlbokej narkoze.
žluťásek tie jednozvazkove su dobry tip. Este aby som ho udrzala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY