jak a čím jste takhle malým dětem čistily zoubky?
Horkou jehlou
ehm... jsem to četla takto ![]()
jak a čím jste takhle malým dětem čistily zoubky?
Horkou jehlou
ehm... jsem to četla takto ![]()
Malenge ![]()
Ale v tom přeneseném smyslu jsem to tak fakt dělala. Spíš symbolicky, abych nepopudila a nevypěstovala nějaký odpor. Ťukám na dřevo, zatim to vypadá, že se osvědčilo.
Malenge ja tiez ![]()
Pinot Noir Tak nekdy to asi nejde a pak s tim asi nic neudelas. Me prekvapila informace, ze je cisteni mezi zuby u deti potreba. Samotnou by me to nenapadlo. Proto to sem pisu.
žluťásek ja jsem si pamatovala zes to doporucovala a nedavno jsem si kupovala pro sebe Tepe v Profimedu a ptala jsem se na detsky kartacky. A prodavacka vedle v detsky specialce tvrdila, ze jedine prstovym, ze teda jednosvazkovej ani nahodou. Jeste se na me divala jako na blazna. Ale teda prijde mi to logicky, jednosvazkovej muze bejt dost sikovnej.
dzizisketa no to ani nas ked si s nim moze "cistit" zuby sam. Tzn.olizat pastu a hryzt do nej.
dzizisketa boží ![]()
Kartáček bylo Ríšovo nejoblíbenější kousátko. Pak jsem se bála, že najde starý kartáček, který mám v koupelně na čištění spár kolem sprcháče, a bude ho žužlat taky ![]()
711990 Prodavačku neposlouchat.![]()
Prsťáček je na nic, možná trochu uleví dítěti při prořezávání, ale rozhodně dobře nevyčistí. Nejlepší je ten jednosvazkovej, ale dá se použít skoro jakejkoli jemnej kartáček s mini hlavičkou. Mezizubní prostory se čistí zvlášť, až když jsou nějaký zoubky v kontaktu.
Hele dite se mi ,,otaci,, do stran ze se uplne propina v zadech jak do luku..Mam se na to vybodnout a prejde ji to nebo telefonicky konzultovat s fyzioterapeutkou?
Karja konzultuj, ale melo by stacit ji hodne podavat nozicky aby si je drzela:)
711990 Jj, na to jsem si vzpomnela:-D. Neni to tak davno, ale jen tohle mi trvalo den nez mi to doslo:-D. Jinak moc nevim, pritom starsi to taky delala
Dneska se mi normalne stalo, ze jsem zapomnela, ze je karantena:-D. Vyslala jsem dite k sestre, deda se na me dival jak na debila a ja jeste volala kamosce, proc tam taky nejdou:-D. Uplnej vymaz, az ta mi to rekla, ze nikam nechodej:-D
Karja My vcera vyrazili na prochazku, odchazime ze dveri a dcera se pta, jestli si nebudeme brat rousky.
Uplne mi to vypadlo z hlavy.
Lamicka Jo, jen me to doslo az dost dlouho po tom, co tam byla. Jako kdyby mi to nerekla ta kamoska, tak mi to asi nedojde doted... Ale jako divila jsem se, co ten deda dela, ze mi ji tam nechce dovest. Vyrizeno proste.
Můžou být nějaké bolesti nebo něco když rostou druhé zuby? Šestileté dceři vyrostla už skoro celá stolička a zpětně si uvědomuju že jí asi týden nebylo dobře, stěžovala si hlavně na bolest hlavy, jestli to může souviset?
JankaM vzhledem k tomu, jak svinsky bolely rostoucí osmičky, hádám, že jo.
JankaM stolicky pekelne bolej!
K tomuto tematu dodavam, ze chudak Tonak mel asi celej den 38 horecku a ja si nevsimla. Byl uplne normalne veselej a akcni, az ted k veceru mi prislo ze ma nejaky horky nohy a zmerila jsem ho
snad je to od zubu, spodni uz jsou na proriznuti. Jinak totiz nevim, kde by co chytil kdyz nikde 14 dni nebyl!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.