Pinot Noir
Dost dobrá!
Vše o těhotenství a dětech
Karja a dáváš klasický boty nebo barefoot či kompromis? Když obkreslis nohu, tak z bf se dá podle tvaru a míry dobře vybrat i na netu.
žluťásek vetsinou kompromis, ted jsem objednala uplne barefoot a je to moc siroke. Ale moje chyba, cetla jsem komentare a doporuceni na jakou nozicku je to vhodne, ale nenapadlo me premerit siri.soucasne vlozky do bot.
Pinot Noir Mycka je paradni, ty kartace!![]()
Hlasim, ze jsem doma znovuzavedla poobedove spani, je to bajecne. Uz se pridal i ten skoro sedmilety, takze dnes jsme byli tri v posteli plus dve kocky. Poustime si pohadky na gramofone.![]()
Mrakoplas Pinot Noir Tabea DruI Mohučanka
samemu to akosi nedocvakne ze ma ist. obcas sa v minulosti vypytal na nocnik ale vacsinou hlavne za ucelom dostat odmenu aj bez toho aby sa tam vycural takze to mal smolu a nic nedostal. niekedy tvrdohlavo odmieta ist aj ked vie ze dostane nieco co uplne zboznuje. uz som ho nechavala bez plienky ale vobec mu to neprekaza a este to tu vsetko oznackuje. absolutne mu nevadi byt v mokrom tak to sa potom tazko realizuje. bolo narocne ho ustriehnut aj ked som nepracovala z domu a teraz je to este horsie. vykaka sa len vtedy ak zrovna na nocniku sedi ale inak nie. nebol by jediny co preferuje na toto plienku. ked vidim ze tlaci a nahodou ho prerusim a posadim na nocnik tak to podrzi este pol dna minimalne a dokonci neskor takze toto je tiez blbe. naivne cakam kedy a ci vobec nastane ten zazracny moment kedy uz nebude chciet plienku a zrazu bude problem vyrieseny. samozrejme som skusala aj zachod s detskym nadstavcom ale z toho mal uplny hysak. ten ikeacky spolu s ich schodikom ale je mu to vysoke a nepohodlne. na nocnik ho posadzam uz cca od jedneho roka kedy to skor bolo len o tom aby si na to zvykol ale musite uznat ze po 2 rokoch snazenia kedy som to postupne skusala a opat odkladala ak to k nicomu neviedlo ma uplne depta ze este stale nic. dnes sa mi nejakym zazrakom podarilo mu udrzat suchu plienku asi 6 hodin vratane obednajsieho spanku. takto navecer je to uz horsie. uz si tam asi 2x trosku pustil ale na vymenu to nie je. este pomaha ist curat na kanal tj do vane na odtok ale to nie je zrovna ideal ked sam sa tam nedostane a ma predsa chodit na ten nocnik
Pinot Noir výborná!
Pridám naše akvarium

Keď prídu nejaké balíky, mám v pláne aj les
Na me vlezla uz nejaka krize, chybi ty vzpruhy ktery mi znicila korona, treba jit na nakup do drogerie nebo se videt s kamaradkou. Doma odregovani jako je film nebo nejaka zaliba zas nestihnu skrz ty spunty. Sambo laka na vylet do prirody, jenze jsem zjistila, ne ze nemuzu dychat pres rousku, ale ze venku proste nemuzu dychat, kdyz jsem se chtela odreagovat na prochazce a po petistech metrech i bez rousky jsem to musela otocit. Asi uz nejaka tubera uz.
To je stav a to se mam vlastne jeste hodne vyborne!
letfenixa Boží! Teď musíte krmit rybičky ![]()
Pinot Noirta loďka z toho podľa mňa vytvorila more, ale dieťa trvá na pôvodnom znení akvárium
eless ja si to už vôbec nevybavujem (a pritom to bolo v lete vlani), ako som syna odplienkovala, ale stále som mu to vysvetľovala dokola, chválila, čítali sme o pánu zachodikovi, všetko možné, ale zas bol hneď odplienkovany aj na noc, lebo dávno mával po noci suchú plienku, len po zobudení to do nej všetko pustil, ale asi aj vďaka tomu, že bolo leto, proste som mu nedala plienku a bol v kraťasoch. Ale stále to nie je bezchybné, málokedy sa vypýta cikať, ak to nechám naňho, tak obvykle až po ciknuti.
Karja presne. Jsem v jednom tahu, kolem dvou deti je dost šoprdání. Mam vzdycky treba jen dve tri minuty klidu, coz staci akorat tak na prolustrovani pocitadla mrtvych
. A to jednomu neprida. Mne by se tak ulevilo, kdybych se tam zitra docetla, ze slo jen o nejaky mega hoax. A desim se okamziku, kdy deti prestanou byt hodne. Syn uz to vypiloval, dnes hral chudak sam se sebou schliple deskovku (ja byla zaneprazdnena tim pocitadlem...). S tou rouskou se mi taky nechce nikde moc trajdat, nedusim se v tom, ale radost z prochazky zadna.
Gatita :-D Ja ten koronavir uz moc nectu, mne to staci tady. Ja mam samba doma, takze krom vareni mam prace s detma min, tak mozna to bude tim. Plati ta teorie, jak clovek trochu vydechne, je to v haji;-)
tv to vam preji
take si ted beru rano obe deti do postele, je to strasne mile. Jen by to teda nemuselo byt v 6 rano![]()
Gatita co je prosím ŠOPRDÁNÍ
? Děsně se mi to slovo líbí, ale ať vím, co odteď budu používat
Karja u nas jak kdy, dnes se holky nepotkaly se spankem, takze misto 2 hodin v klidu po obede jsem nastridacku uspavala. Ale tak co uz, rano jsem snidala kafe s Bailies, proste to mam uz na haku.
Niekedy minulý týždeň som pri večernom čistení zubov spustila na syna tónom hlasu z infolinky:"Dobrý večer, vitajte v našej zubnej ordinácii, prosím, posaďte sa, otvorte ústa a nerozpravajte, vycistim vám zuby. Atď."Fakt ani nemukol, krásne držal, na konci som povedala "dakujeme za návštevu, príďte opäť". Strašne sa mu to páči a od predvcera to vyžaduje stále, takže z kuchyne máme reštauráciu a som pani kuchárka, práčka je práčovňa v susednej ulici, večer su z kúpeľne kupele a som pani kupelnicka, keď sa ide spať, som pani spinkacia. Vykam mu, hovorim tym distingovanym tonom hlasu a on poslúcha a pokúša sa o konverzáciu " viete pani kuchárka, toto jedlo, čo ste navarili, mi chutí"
Kiežby mu to vydržalo čo najdlhšie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY