Vše o těhotenství a dětech
faustefra definovala bych to jako vysoce neefektivni popochazeni po dome a delani ruznych otravnych a casto zbytecnych praci, takove to vsechno a nic, jestli mi rozumis
?
Gatita aa, znam, to je šontání![]()
letfenixa to je dobry
syn má podobný vtípky taky rad, mluvit na nej hlasem a dikcí robota, to vždycky zabralo
Gatita Jako když babička Boženy Němcové šukala po světnici? ![]()
Aranelpresne;)
viktorka_od splavu šontání je brnenske nebo vase rodinne vyrazivo? Co se tady nedozvim![]()
Gatita tjo já ani nevim, používám to odjakživa, třeba i ve smyslu "trochu to tady pošontám" jako že udělám nějakou práci, ale žádné extra úsilí do toho nevložím:-)
viktorka_od splavu u nás se říká šmrdlat. Trošku to tu pošmrdlám. Ale je možné, že to říkám jen já![]()
Fakirka to jsou hrozny vyrazy
. V tomhle smyslu pouzivam "pošolíchat". Trochu to tu posolicham...
Muz zas pouziva slovo "špihlat". Tak jako severani maji stovky vyrazu pro snih, tak my zas vynikame v popisovani neefektivnich nebo neprilis profesionalne provadenych cinnosti asi...
Gatita znám pošmrdlat i pošolíchat, oboje používám. šířka vyraziva pro vykonávání málo efektivní činnosti je fakt pozoruhodna :-))
tv to vam preji
take si ted beru rano obe deti do postele, je to strasne mile. Jen by to teda nemuselo byt v 6 rano
U nas se vstava uz v pul seste mnohdy. V tu chvili vytahuju ucpavky do usi. A oni jsou tak sikovni, ze se zaridi sami, od zubu pres prevleceni az po zabaveni se. Jo, maji pustene Decko, ale kaslu na to..a vstavam v pul devate.![]()
Fakirka šmrdlání i šolíchání je můj každodenní program!
Jeste pošudlat!
U nás pofackovat...
.
999 to pofackování mi přijde ale takové efektivní, rychlé, ale s výsledkem, ne? To úvodní šoprdání a šmrdlání a spol. žádný výsledek nemá
. Aspoň v mém podání!
viktorka_od splavu Připojuju se k šontání :-)
Pinot Noir Asi máš pravdu :-).
Gatita znám pošmrdlat i pošolíchat, oboje používám. šířka vyraziva pro vykonávání málo efektivní činnosti je fakt pozoruhodna :-))
Tak potřebujem pro to víc výrazů, člověk přece nemůže dělat furt jedno a to samý!
999 to pofackování mi přijde ale takové efektivní, rychlé, ale s výsledkem, ne? To úvodní šoprdání a šmrdlání a spol. žádný výsledek nemá
. Aspoň v mém podání!
Taky tak. Pošolichávám tak dlouho, až to jednou stejně musím pofackovat.
A metodu žaves někdo zná?
Hrc frc, na konci uzel?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY