slniecko pokeball![]()
Vše o těhotenství a dětech
slniecko
úžasný!!
Lamicka jo jo, my kdysi rehabilitovali o 106 a ty rady mi kolikrat prisly tak mimo, ze jsem si brblala pod vousy a nechtelo se mi tam chodit. Ted, kdyz to moc nejde, tak bych samozrejme chodila rada
,vidim,ze i druhe dite by to potrebovalo jako sul ...
Pinot Noir ale jo, pokus se synovi libil. Delali jsme ho presne podle navodu na webu sikovny cvrcek. Staci trocha cervene barvy na vajicka - to mas ted urcite doma;) Teklo to dost pomalu, nebylo to nijak extra efektni, ale dite bylo dost nadsene, takze uspech.
Garfie a to som ešte nepovedala, že zajkovia sú obojstranni, a jeden kaká a druhý cika
Garfie ďakujem, odovzdám ![]()
Už máme vybrané nosítko, ale tohle se dá udělat jen s šátkem. Příště už s sebou budeme muset vzít deku. 
dzizisketa boží kalhoty ![]()
A my dnes na dece celé odpoledne.

Pinot Noir úžasní, a tá deka!
dzizisketa haha, to tričko
Když mi dneska mladý pán - zastavivší se pro velikonoční proviant - vykládal o novinkách ze života vnoučátek... používaje pro malou roztomilou Adélku nové označení Adolf, začala jsem se,já neznaboh, modlit o brzký konec karantény ![]()
barbucha myslis brzky konec haranteny?
Touché! ![]()
Pinot Noir Ty jo, u vás bylo teplo na bosé nohy?
PPřekombinovanější outfit bych už těžko dala dohromady. A to měl ještě pruhované ponožky, ty ale nejsou vidět, na botičkách má navíc takové geometrické mývalí hlavičky.
brrr bylo, ale i kdyby nebylo, on chodí bos pořád (a nejen bos, mohla jsem zveřejnit fotku, protože výjimečně měl na sobě kalhoty ![]()
).
brrr my dnes měli ve stínu 21, na sluníčku jsem sestavovala takovou příšernost s hromadou matek a šroubů a bylo mi z vedra regulérně na omdlení, a to jsem měla tílko. Syn měl ponožky z bot úplně propocené. Takové až nepřirozené to bylo.
brrr u nás taky. Fakt až vedro, jestli se má ochladit, tak je to vlastně dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY