My máme nejnověji pokojíček v krabici od bot. Školní karanténní úkol mladší, které však dost pomáhala ségra. ![]()

My máme nejnověji pokojíček v krabici od bot. Školní karanténní úkol mladší, které však dost pomáhala ségra. ![]()

žluťásek Když tedy výzva... Tuhle lokomotivu vyrobila dcera pro mladšího bráchu z tuby od Pringles.

continuity Já už taky ne. Tohle jsem jen tiše doufala, protože to fakt dva roky nebylo ani vidět a on je přece jen ještě vcelku malej...
quebrada No ale ta je parádní!!
quebrada I se strojvůdcem! Ta je skvělá :o) To se inspiruju, to by se doma mohlo líbit.
DruI Strojvůdce dodal náš nejmladší myšofil. ![]()
quebrada Rodinná spolupráce jak má být :o)
quebrada to je krása ![]()
continuity Jo, ta se povedla. A dokonce s přidanou hodnotou - uvnitř je prostor pro pastelky.
quebrada ta lokomotiva je bozi :)
quebrada super ta pára z komína!
Potrefenáhusa bram Dík, vyřídím autorce. A jo, ta pára se mi taky líbí nejvíc.
quebrada ta para je bohovska! Jako ja sa tu nejdem ani o nič snazit, s prehladom ma deti dali dole ![]()
My jsme delaly s Frantiskou prenosny domecek pro panenku. Je z krabice od adventniho kalendare l'occitane :) Je uz trochu jety, ale porad si s nim hraje

Moc všem díky za zkušenosti. Asi to nebudeme shánět jako nezbytnou nutnost, ale když bude chtít nějaká babička něco pořídit, tak máme tip.
quebrada to je úplně super! Asi budu muset sežrat ty pringls, co jsem koupila pro návštěvy ![]()
bram no to je ovšem luxusní!![]()
bram Ten je skvěle zařízený! Já si vždycky říkala, že ty krabice mají potenciál. ![]()
Pinot Noir Situace si to žádá. Bezodkladně. ![]()
quebrada jooo, tak ta je! Syn se probudil strašně ubrečený v hrozné náladě a ta fotka ho teď rozveselila. To si vyrobíme ![]()
bram No teda! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.