Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 14:45

žluťásek to je boží . Ten balkon z kapesníčků

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 14:47

Evaeva inspirace přijde sama, bude mít pusu od marmelády a ruce počmáraný fixama

continuity často než to stihnu vyfotit, syn dílo vylepší černou fixou nebo nůžkama, haha

Dneska syn úplně sám vymyslel, že si chce vyrobit sluníčko a pověsit ho z lustru v loznici, aby jako svítilo nad postelí. A hned ho namaloval a vystřihnul, to mě baví, jak všechno udělá hned. Mám se co učit, já se chystám protřídit jeho oblečení už měsíc

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 14:50

ice ideální! Já krabice a krabičky schraňuju a pořád se na něco hodí.

Mám tu už několikero stejných krabiček od bot Fare a ty bráním vlastním tělem, určitě z nich bude něco děsně skvělýho, jen ještě nevím přesně co

Online Garfie
28638 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 14:51

Pinot Noir  Přečetla jsem si první větu a hned si říkám, ty jo, kdo to tady vykládal tu skvělou hisorku  o tom borci, co uvízl na balkoně a donutil souseda volat jeho mámě, která si myslela, že jde o šmejda?  A ono je to ono! To je můj oblíbený příběh!!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 14:52

Ava Tonda spi v hnizde doted, jako miminko jsem ho diky tomu pokladala na bok, protoze blil. Ale asi zalezi, urcite se bez toho da obejit.

Online Garfie
28638 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 14:53

žluťásek Úžasný! Jsi hrozně šikovná, moc se mi líbí, jak s ním pořád něco tvoříš....já jsem na tohle strašná!!! Hele-a jak snáší likvidaci? Moje děti by si tohle všechno uchovávali nejlépe až do maturity!

Online continuity
43645 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 14:54

ice dej dítěti krabici, fixy, lepidlo a možná nůžky ( nevím jak je velký) a ono už něco vymysli. Já mám zákaz vyhazovat krabice dodnes. 

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:06

Garfie jo, vždycky si představuju tu mámu, jak to zavěsí, a ten chudák znovu volá a snaží se co nejrychleji vychrlit důkaz, že nekecá

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:08

žluťásek to je super! Ja som absolutne bez predstavivosti, chcela by som daco tvorit so synom ale potrebovala by som k tomu navod ako k nabytku z ikei . Ale dost ma to mrzi, no. :(

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:09

Garfie jeho to za chvíli přestane bavit a klidně to můžu vyhodit.

A jsem fakt překvapená a potěšená vaší chválou, ten dům byl dost děsný . Já jsem si ho chtěla vymazlit, ale malej záškodník nedovolil vyřezat další okna, natřít spodní patro ani dodělat garáž.

Hodně jsem si vyhrála s výtahem, aby jezdil a nekymácel se. Já mám hrozně špatnou prostorovou představivost, musím si to dlouho promýšlet, zkoušet, tu kabinu výtahu jsem provrtala na několika místech, než se mi to podařilo

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:11

continuity to udelam az dorazi zbytek zasilky. Rozdelili mi pistoli a tycinky do dvou zasilek. Tak zatim,  aby dite nevyplacalo tycky hned,  potrebuje plan. 

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:12

žluťásek to je u nás taky, mám vždycky plán, jak něco udělám pěkně a vymazlím to, ale on tak kvaltuje, že musím rychle stříhat, rychle lepit, rychle čmárat, a je z toho děsnej patvar vždycky

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:14

A vůbec, konec výmluv, že nemáte nápady. Krabicová výzva! Sypte nápady a fotky, co jste vytvořili!

Já si tu syslím krabici od helmy s neobvyklým tvarem, aspoň se hecnu a něco z ní vyrobím.

Obšlehnout nápady z Pinterestu povoleno

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:16

žluťásek a moje myčka se počítá? I když už je v kontejneru?

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:18

Jeden nápad pro nezručné matky, todle si udělal tříletý syn sám. AUTOBUS

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 15:19

Pinot Noir samozřejmě! Ta byla perfektní.

A moc se mi líbily ty divadla, co byly v Karjině velikonoční soutěži. To mě láká, asi taky zkusíme. 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 16:03

žluťásek

OOK, tak já je teda dodělám 

Online Garfie
28638 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 16:05

žluťásek Tak to máš štěstí, modelový příklad od nás-syn vytvořil v kroužku "Pána ok"-tak se to veledílo jmenuje, při nejbližší příležitosti ho vyfotím, stojí to za to. No a Pán ok skončil na skříni, kam není vidět, protože jinam se nevleze.....po dvou letech jsme trochu přestavovali pokojíček, tak jsem ho frkla do koše (za jeho zády, protože mám své zkušenosti). A on večer tak spokojeně u usínání říká, to je bezva, teď na Pána ok uvidím přímo z postele.... manžel ho letěl vytáhnout z popelnice, protože jsme neměli to srdce mu sdělit, kde skončil. 

Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 16:22

Garfie Já mám s tím vyhazováním hrozný problém. Mně je to vždycky moc líto, takže musíme s dcerou tvořit jenom věci, co se pak ideálně při hraní zničí :o)

Ale teda já jsem ten typ, co má některé svoje rukodělné práce ještě furt schované doma u rodičů

Online continuity
43645 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 16:30

Garfie já teď detem už věci nevyhazuji. Mladší na igelitky plnou výrobku z keramiky a občas si one řekne, starší má bratříčka v životní velikosti. Teď během karantény mu holky dost daly zabrat, přišel o hlavu, takže se nám doma válí hlava medúzy Tak ten třeba časem půjde, uvidime.