žluťásek to neboli divadlá, začalo to akváriom, tie ryby sú zavesené, aby akože plávali, a tie ďalšie som už pokračovala v rovnakom duchu :) a minala krabice
Vše o těhotenství a dětech
A vyzerá to, že u nás sa tiež nebude nič vyhadzovať ![]()
Idem zas otravovať s topánkami - viete mi niekto poradiť na Slovensku dostupnú značku letných barefoot topánok na užšiu nohu? Syn má nadĺžku 14cm (vrátane nadmerku), šírku som merala podľa stielky zimných, tá má 5cm a syn na stielke nemá nohu otlačenú od kraja po kraj, tipujem, že má tak cca 4,7cm šírku (nenechal si šírku odmerať, musela som takto odhadom...).
bram ten domecek je nadherny ![]()
žluťásek škoda, že jsem náš kloubový autobus (má i plastický kloub z vlnité lepenky ;) nevyfotila dřív, než ho vzalo do parády tornádo! ![]()

Pinot Noir ten je dokonalej!![]()
Děkuju za pochvaly, musím říct, že to bylo docela náročný, zvlášť polepit tu krabici riflovinou. Málem jsem zavařila tavicí pistoli a týden to tady smrdělo jak ve vietnamským velkoskladu.
Pinot Noir ten je super. A to zpětný zrcátko!! ![]()
Díky za tolik nápadů, budeme muset hrabat v modrých popelnicích, abychom měli dost krabic ![]()
Pinot Noir Ten kloub! ![]()
žluťásek Tak to mě moc těší, že fotka zlepšila malému žluťáskovi náladu. ![]()
Když vidím všechny ty domečky, přidám také jeden krabicový - úkol ve čtvrté třídě do AJ, trénovali na tom pak popisy nábytku a předložky. Dcera si s tím vyhrála sama, já jsem na to levá. Knihovna je inspirována Ikeou Ivarem :-) a u té si teda sáhla s trpělivostí na dno

To jsou parádní výtvory tady! Všechny. Úplně mě to vrátilo ve vzpomínkách, jak jsme taky jsem tvořili. Taky to muselo být rychle. Já si tak chtěla hrát s detaily a dcera na to neměla trpělivost. A pak napsala Garfie , jak se nesmí nic vyhodit a mi přejel mráz po zádech, jak se mi vrátilo zoufalství z milionu výtvorů a žádný se nesměl vyhodit. Úplně šílené smíšené pocity ![]()
Tvoření dceru baví pořád, ale už je schopna uznat, že fakt všechno tu mít nemůžeme a většinou ji ta věc taky omrzí. A poslední dobou svoji kreativitu realizuje ve vaření a pečení, což je teda super. To se vůbec skladovat nemůže ![]()
no, u nás se právě taky nesmí nic vyhodit, já to teda nenápadně po čase vyhazuju, ale i tak. A teď jak je karanténa, tak máme jednu bezva maminku, která potřebuje zabavit předškolní holčičku a ti tvoří pro kamarádky. Takže včera nám na prahu přistálo 10 výtvorů z těch zažehlovacích korálků, každý minimálně 10x10cm, žádné maličké. A že prý to můžu v klidu vyhodit. Jenže to mě dcera nenechá, takže k těm našim mám ještě cizí ![]()
Tak to je opravdu naděleni! Tlapkam.
Dcera objevila Binga! ![]()
Proti němu je Krtek a panda, který měl rád syn, geniální dílo.
letolet no to je nádhera!! Dcera je precizní a moc šikovná ![]()
MaeGandal Haha, to mi připomnělo, jak jsem mezi školkovými matkami objevila novou kamarádku (vídáme se pořád, děti pět let ze školky). Děti si nějak různě vyměňovaly a půjčovaly hračky, takže se u nás doma objevil cizí růžový barbie foťák, který jsem rozšlápla!! Celá vystresovaná jsem se omlouvala mamince malé majitelky, s tím, že jí pochopitelně koupím nový. Ovšm ona reagovala skvěle, prý: "to vůbec neřešte, nemohla bych k vám na rozšlápnutí dovézt půlku našeho pokojíčku?" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY