Pinot Noir Tak ja s tim budu pocitat.![]()
continuity Ja vim, delam si legraci.
Pinot Noir Tak ja s tim budu pocitat.![]()
continuity Ja vim, delam si legraci.
999 Muz se narodil a tchan az mesic potom oslavil patnactiny. Ted je to celkem pro zasmani, ale muselo to byt teda dost "husty".
A jaky trest spoluzacka dostala? To je husty, tehotna v patnacti a jeste musi k soudu.
tv no teda ![]()
tv a kolik bylo tchýni?![]()
tv A mně bylo celou dobu divný, když jsi psala o těch peripetiích s hlídáním dětí od prarodičů. Jsem si říkala, co to TVéčko dělá, však jako hlídat pravnoučata to je zabijačka pro všechny zúčastněné. No už to chápu, když jste tam napříč generacemi všichni skoro vrstevníci, proč byste si nepomohli, že jo!
Karja jojo, clovek by ty vetchy staricky skoro politoval a voni to budou cupr padesatnici
Gatita Pinot Noir Kamarádka tvrdí, že např. věk rok a půl je pro nástup do kolektivního zařízení vhodnější než dva roky. Mají na to v Německu nějaké výzkumy (ona tam žije). Tak je možné, že to je i věkem. Když mají nějaké období, kdy více lpí na rodičích, tak je to asi težší. Z vlastních zkušeností můžu říct, že je to hodně o tom, jak to pociťuje matka - pokud je z toho špatná, tak se to odrazí i na tom dítěti. Když si řekne, že to jinak nejde, tak je to většinou víc v klidu...
brrr to máte super. Prostředního syna mi vzali do školky až jako předškoláka. A to jsem nastoupila do práce na plný úvazek. Chodil 3x v týdnu do soukromé školky plus pomohla babička. Byly to celkem náročné 2 roky.... Teď už nám školku přistavěli a nejmladší chodí od 3 let (tedy spíš od 3,5).
Resch Děkuji mockrát, to se krásně čte. Mně se zdá, že už se se mnou teď docela nudí. V létě to bude asi jiné, ale ty zimní dny jsou dost stereotypní..
Prote jsem právě hlavně s nejstarším, když byl malý navštěvovala různé zábavy peo děti - sokol, plavání, sem tam nějaká výtvarná herna... Vím, že jste psala, že nemáte tyhle kolektivní zábavy ráda, ale myslím, že to dětem vyhovuje. Pro nás byla návštěva sokola např. program na půl dne.
tv Bylo to v osmdesátých letech, dostala podmínku.
Tchán s tchýní spolu vydrželi? Tihle dva spolu prožili asi patnáct let, a pak se rozvedli.
Gatita boty v klidum, ja kupuji boty zasadne tak sezonu predem. nutno rici, ze mam dve docela mrnave holcicky. zimni boty maji aktualne uz na pristi rok a polobotky na jaro bud budou ty stare nebo budou mit nove. ja teda beru o dve cisla vetsi, kdyz kupuji na slepo, ale znacku, kterou aktualne nosi (prakticky jedu asi ve trech). mezi cislama je pul cm rozdil, takze ve chvili, kdyz jsou diteti jedny boty male, o cislo vetsi jsou akorat a neni tam vubec zadny nadmerek.
Mému synovi třeba kolikrát vyrostla noha i o 4 velikosti za rok. Takže by mi v takovém případě řada bot přebývala a vůbec by je nevyužil...
Pinot Noir ok, ja si tu s nikym netykam, tak se mi to aspon nebude plest ![]()
Jinak jsem netusila, co svou malou poznamkou o veku rozpoutam, nektere pribehy jsou teda sila. Ja chtela byt vzdycky mlada mama, ale nejak furt nebyl cas, na dite jsem se vubec necitila, hlavne me desne bavila prace a predstava toho vypadku... . Za nekolik dni mi bude tricet a cirou nahodou mi presne na ten den doktor naplanoval kontrolu, kde pro mozna bude videt nejake srdicko nebo co
Momentalne to nijak neprozivam, beru to jako krajne nejistou zalezitost, ale darek by to byl vcelku stylovy ![]()
Já si školku taky pamatuju docela živě, chodila jsem tam docela ráda, ale co jsem z hloubi duše nenáviděla, bylo poobědovéspaní. Museli jsme zůstat dvě hodiny v posteli, nesměli jsme si povídat a nesměli jsme ani chodit na záchod (80. léta). Do školky jsem chodila dva roky a usnula jsem přesně jednou, takže každý den dvě hodiny utrpení a civění do stropu.
Naštěstí mě pak zachránil těžký zánět močáku, který byl docela dramatický, což si nepamatuju, zato si pamatuju, že když jsem se po něm vrátila do školky, tak jsem měla papír od doktorky, že mě musí pustit na záchod kdykoliv, takže i během té nenaáviděné spací pauzy!
My museli mít v jedný školce i zavřený oči... To bylo hrozný, to "spaní". Jinak školka celkem ok, byla jsem myslím hodná, takže v klidu.
19
Karja Jako kdyby to byli starici nad hrobem, tak to fakt neresim. Oni jsou celkem akcni-kola, 3x rocne k mori na dovcu, na lyze do Rakouska atd. Proste zadni duchodci, kteri maji rano problem vstat z postele.
Tchan ma 48. Kluky ma moc rad, ale zije daleko predaleko, takze pomoc s hlidanim nelze.
MP Meri Gratulujem ![]()
Pinot Noir Ty sis nerekla o extra priplatek, kterej ti uhradi ty jesle? Moje kamaradka to takhle udelala, normalne predlozila cenik soukrome skolky:-)) Jsme se ji tenkrat smali, jenze ono ji to vyslo:,D. Ja vlastne ani nevim, jak to ted je, rok skolky povinnej?
školkovný se odečte z daní, alespoň jeho část...
999 Nevydrzeli, byli spolu mozna 13 let? Nejsem si jista.
tv A vydrželi spolu tchánovci?
MP Meri Gratuluju, to je moc hezka novinka!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.