Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 21:19

DrowRanger moja začala spávať len raz denne asi v 13-14 mesiacoch. A u nás to teda bolo úplne bezbolestné, jeden deň ešte išla spať štandardne 2,5 hodiny po raňajšom zobudení a potom 4 hodiny po prvom dennom spánku a na druhý deň začala vykazovať nejaké známky únavy až 4 hodiny po raňajšom zobudení. Snažila som sa ju hodinu uspať, ale proste vôbec nebola unavená. Takže mala len jeden spánok. Na ďalší deň som ešte skúsila dva spánky, ale bolo to pasé a potom som už ani neskúšala. 

Teraz spáva v noci 10 hodín a cez deň 1,5 hodiny. Ale teda ja ju stále uspávam na prsiach, moja smrť . Ja si zasa stále hovorím, že keby som vedela, že ju doteraz budem toľko kojiť, určite by som na začiatku tak o to kojenie nebojovala :-)

Offline Mulen
4905 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 21:20

711990 Jak to je, Broucci na pouti? Neni tam náhodou  taky ..jenom jeden kovařík , pro pár kapek tropi křik.? Znám jen tenhle utrzek a nevím z čeho to je.

Offline 711990
18254 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 21:29

Mulen Jojo:) Potapnici v rakosi, postavili tobogan. Cely den se k nemu trousi, mali broucci ze vsech stran. Koupaji se a jsou radi, jak v tom horku voda chladi. Jenom jeden kovarik, pro par kapek tropi krik;)))

Offline Mulen
4905 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 21:31

711990 diky diky :-))) Konečně to mám celý!

Offline 711990
18254 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 21:42
Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 21:50

DrowRanger Ja myslim, ze ted ji ucit spat samotnou, tak ji snad zpusobim nejakej psychickej sok. Ona i kdyz se probudi, tak me hned vola a leckdy dost breci, kdyz hned nejdu. Urcite by nevydrzela lezet sama v posteli a litala by s revem po baraku. Na to neni si myslim povahove stavena. Ale ted ji mozna vykopnu z postele. Dame ji k narozeninam novou postel s velkou paradou, ze je jen jeji a ze je to prece velkej darek. Ale taky nevim, je zvykla uz spat rok se mnou a navic se desne rozvaluje vseni smery;-). Budu ji mit v pelechu tak do 10:-D

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 22:06

betsey u nás bolo bezbolestné zas to kojenie, resp. teda ukončenie kojenia. Ale kamoška má dieťa z lotérie, spánok parádne od malička, kojenie detto, ukončenie kojenia tak isto, spoločenské od narodenia...Veď ona už aj chce druhé, ja si pestujem jedináčika :D

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 22:07

Karja tak volanie mama hneď po zobudeníje u nás štandard, vlastne čo sa týka spánku a problémov s ním, tato zjavne neexistuje .

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 22:16

DrowRanger No tak to dcera zavola sice mamo, ale jak je ted doma i tatinek, tak se okamzite zepta na tatu nebo za nim rovnou bezi a on ji klidne jeste znova uspi.

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 22:48

Nedávno zlutasek spomínala ako sa jej syn zobudil s plačom, u nás to bolo dlho-predlho z denného spánku sa zobudiť s plačom, ale aj polhodinovým, ničím neutisitelnym, fuj, prestalo to nie tak dávno

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 17. dubna 2020 22:53

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 00:18

letfenixa on se většinou probouzí odpoledne dost nenaložený, odmala doteď. Beru to jak to je, počítám s tím. stačí že si k němu lehnu, chvíli se tulíme nebo ještě malinko zdřímne a pak je jak vyměněný, hned mi něco povídá, vyskočí a jde si hrát. Když nemám čas nechat ho dotáhnout, všecko je potom na levačku.

Je celej po mně, já se po probuzení taky potřebuju probrat a poválet. 

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 09:34

letfenixa ten neutišitelný pláč po probuzení máme též za sebou, začalo to bez zjevného důvodu ze dne na den a bylo to hrozné. Řev 30-40 minut, nepomáhalo na to nic. Byla jsem pak vlastně šťastná, že syn spát přestal, i když mu byly jen 2 a kousíček, protože ta půlhodinka klidu, kdy spal, za ten šílený řev vážně nestála. 

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 09:36

A stěžuju si, ráno jsem našla malému za uchem klíště  nenávidím ty hnusný neužitečný zákeřný šmejdy  

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 10:03

prosím vás, máte niekto tip na dobrú detskú sedačku na bicykel? Asi zadnú. Ja mám bicykel so sedačkou u našich, malá je tam spokojná ako prasa v žite, je to ale úplne štandardná sedačka asi za 40 eur. Teraz sme sa ale rozhodli, že chceme druhý bicykel so sedačkou aj domov, a tu budeme jazdiť oveľa častejšie a dlhšie, tak chcem pre malú niečo lepšie, aby mala komfort. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 12:50

Ještě k té diskusi o uspávání ... Nejhorší je, když díte v poledne na pohodu během deseti minut uspíte, zavřete za ním dveře, v duchu už si naplánujete, co všechno za následující hodinu stihnete, jak si ohřejete jídlo, uvaříte kafe, sednete na terasu, přečtete kousek knížky, možná přesadíte i pár kytek ... a za dvacet vteřin se ozve - "mamaaaaa" ... A následuje trictvrtehodina neuspesnych pokusu znovu uspat a nasrany od hod z loznice. Nejspíš mu ta minuta spánku stačila. Frustrace level milión, doufám, že to zažíváte někdy taky

Offline 711990
18254 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 12:58

MP Meri jojo, nsposled vcera vecer. Vzorny usnuti a za 10 minut se vzbudil uplne silenej:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:01

betsey my mame Polisport Bilby polohovatelnu, ako ok ale ovela lepsie sa mi zdaju Hamax (ak nepletiem nazov). Akukolvek vyberies, radim polohovatelnu.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:05

Mrakoplas super, dík. Inak na Hamax som sa už dívala a zdali sa mi dosť dobré

Offline 711990
18254 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 13:09

Od kdy davate deti do sedacky na kolo? betsey Mrakoplas rasaNori