Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18254 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 18:29

bramona je bozi:))

Mrakoplas jasny, ono i zalezi kdy je dite narozeny, Tondovi to proste vyjde na pristi rok, to mu budou skoro 2:)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 18:32

bram ta je roztomila

Offline Mohučanka
7301 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 20:39

Kdo to tu má ty imaginární kamarády?

U dcery se dnes objevilo liščátko, které je malinké a často pláče, protože mu dcera roztrhala pytel. Musela jsem ho nést že zahrady domů, protože dcera nesla ten pytel, a když jsem ho chtěla posadit na vanu, aby se koukalo, jak se dcera koupe, nastal hysterický záchvat, že je moc malinké a nesmí se koupat, a musela jsem mu udělat na židli v koupelně pelíšek z odličovacího tampónu. Při koupeli dcera ten pytel zašila a liščátko přestalo plakat. Těším se na zítřek

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 20:52

Mohučanka sluníčko začíná mít sílu, doporučuji pokrývku hlavy

Ale pobavilo, též se těším

Offline JankaM
2980 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 21:01

My máme sedačku nějakou obyčejnou Belleli nebo tak nějak, ale všimla jsem si, že některé sedačky jsou rovné od zad nahoru a dítě s helmou musí mít pořád skloněnou hlavu právě s helmou, protože se tam nevejde. Pardon, vyjadřuju se jak tatar, snad to je k pochopení.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 21:28

Mohučanka u nás mají prý obě, ale starší ho nechce té mladsi půjčovat. Byla to křivda veliká, že se podělila jenom jedna. Jmenuje se pan Bublinka

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 21:30

bram naše tam vozíky plyšáka, kterého muž po nějakých zkusenostech přivazoval, aby ho nestratili. A když se jí zdálo, ze jedou pomalu, tak ho s ním mydlila po zádech. 

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 18. dubna 2020 22:14

Mohučanka

BBěží liška k Táboru, Mohučanka jí nese pytel zázvoru

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 00:16

Mohučanka to je krásný

Syn má teď intenzivní období hry na koťátko. Začalo to před pár dny a během dne se několikrát promění v kotě, žalostně mňouká, leze po čtyřech, občas něco nosí v zubech a hlavně si staví pelíšky, do kterých se zavrtává. Je to roztomilý, ale včera večer jsem se chtěla koukat na film a dobrou půlhodinu mi u toho mňoukal

Offline Mohučanka
7301 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 00:25

dzizisketa asi si s ní moc zpíváme

žluťásek já jenom žasnu nad tou fantazií, ale člověk musí být neustále ve střehu, aby něco nepokazil. Vážně jsem si myslela, že by bylo super, kdyby liščátko sedělo na vaně, ale bylo z toho jenom mrzení...

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 08:14

Ježišmária, to okrem toho, že polovicu dňa na mňa pisklavym hlasom hovorí plyšový tučniak, by tu mohlo byť aj niečo imaginárne???

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 08:57

Pinot Noir docitam neskor a teda neskoro reagujem na dotaz ohladom kasi. znacka hami ma chutovo ok ale uz si nepamatam mnozstvo cukru co v tom je. synovi obcas taku instantnu spravim ked sa mi nechce alebo nestiham robit klasicku

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 09:09

eless Mně připadají všechny (co jsem ochutnala) ty dětské kaše dost hnusné. Můžu doporučit tyhle Kaše.  chuťově mi to přijde o světelné roky jinde.

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 09:24

Malenge ty Nominal dělám sobě ;) Ale přiznám se, že jsem líná dělat mlíko a z toho pak kaši, mám radši pro mimino ty instantní, kam se dá jen voda. eless Hami jsem dávala myslím staršímu. Ale on to nebyl dotaz, spíš upozornění, že ty Alete jsou hnus fialovej! Teď jsem spokojená s těmi výrobky Kendamil, nic jiného nehledám, jen byly tehdy všechny vyprodané. A mám-li být upřímná, obsahem cukru se nezabývám, u prvního jsem to řešila, jedl všechno neslazené, bio a kdesi cosi a teď nežere nic, takže jsem ráda, když vezme na milost sušenky a klidně je považuju za hodnotnou snídani. 

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 09:35

Pinot Noir My je jíme celá rodina, máme asi 10 druhů. No a s tím mlékem se nemažu, vezmu misku, do ní od oka vodu z konvice, do toho trochu mléka a rovnou kaši  

jinak úplně přesně, starší do 15 měsíců jedl celkem striktně dle doporučení, zatímco jeho kamarádi se v 10 měsících cpali buřtgulášem. Možná jsem to tak měla dělat taky, třeba by nebyl průsvitný, co je i ve 4 letech líný se najíst, i co mu chutná sezobne 4 sousta a zbytek do něj musím nacpat. Zato mladší přesně v roce minulý týden výrazně pomohl bráchovi s čokoládovým zajícem. A jak mu to chutnalo, čokoláda i za ušima

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 09:53

Malenge

NNominal, mňam, ty taky jíme. A pak ještě kaše z dm, nejlepší je se zemními mandlemi a špaldou. Já je teda dělám z vody nám oběma a jen k snídani, vzhledem k tomu, že ještě hodně kojím, mi to tak přijde dostačující. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 09:59

Pinot Noir zrovna vcera som si vravela, tvl co ma vlastne take 10mesacne jest? Pri prvom som to studovala a isla tabulkovo, teraz tak nejak odoka a rozhodne to nie je taka zdrava a vyvazena strava ako pri prvom . Ale tento zje vsetko co nezje jeho takze tlaci furt.

Offline rasaNori
8741 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 10:19

Mrakoplas haha nase za chvili 8 mesicni uz ma za sebou setkani s piskotem, cukr necukr:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 10:45

rasaNoripiskoty uz mal davno

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 19. dubna 2020 10:49

Mrakoplas . Piškoty = u nás první lepek. U prvního jsem jako první lepek vařila vývar z vloček nebo co, teď to dělám asi jako naše mámy