711990 dítě by melo už dobře chodit. Podobne kriteria jak v krosne.
betsey hamax
continuitydiky:) na nekterych sedackach je totiz napsano od 9 mesicu, to mi prislo trochu divny.
betsey Taky doporučuji Hamax, polohovatelnou verzi (jde trochu sklopit, když dítě usne). Dcera v něm jezdí moc ráda.
711990 tak pokud dítě samo sedí (což se asi předpokládá v těch devíti měsících, ale moje děti obě dřív chodily než seděly a to teda v devíti měsících nebylo ani náhodou:-)), může do té sedačky na chvíli. rozhodně ne na celodenní výlet.
711990 moja od kedy začala chodiť, teda od minulého leta. Minulý rok sme ale robili s ňou len krátke trasy, také 10 kilometrové výletíky
viktorka_od splavu no ja jsem si i myslela ze treba se tam davaj az dvoulety. Kdyz vidim svoje skoro osmimesicni, tak teda bych ho tam rozhodne za mesic a pul nedala:)
711990 hlavně by mělo mít helmu. Já právě uvažovala o tom, že když malý bude sedět, tak bych to zkusila, ale pak mi došlo, že má mít helmu a to jsem si teda nedovedla představit, vždyť jak je ta hlava vzhledem k tělu těžká a ještě přidat helmu?.
Evaeva no presne to byla dalsi moje myslenka:) ze prece na devitimesicni dite se helma snad nedela? Ja teda nejsem nijak naruziva cyklistka, jen me to zaujalo a koukala jsem, jestli se vyrabi i predni sedacky a tam jsem se prave docetla toto.
711990 v tomhle věku podle mě jedině ten vozík na kolo. Nejmenší helmy bývají podle mě 48 až 54 cm, i v roce a půl v ní starší syn vypadal jako hříbek. To už ji ale nosit musel, měl motorku a malý pud sebezáchovy.
Evaeva tak to Tonda velikostne uz splnuje
on ma velkou hlavu, chudak.
Syn mal helmu 44-48 cm, nosil ju od dvoch rokov.
711990no ale pořád ne to celkem velká helma utažená na jeho hlavu, pro mimino podle mě nic moc.
711990 my jsme dávali poprvé v roce a půl, když malá pořádně seděla a dorostla do nejmenší helmy
711990 ale byla strasne dulezita!! Celou cestu pokrikovala na tatinka: hykle, tati, hykle!! (rychle)

bram hykle ![]()
711990 my tak ked mal rok aj nejake mesiace, este nechodil (ale on zacal dost neskoro chodit, sedel uz davno). Hlavu ma velku po sambovi, helma nebola problem
. Caste zastavky, trasy nikdy neboli extra dlhe, nie sme velki cyklisti :). Tiez sa mu tam paci, je vysoko a dobre vidi a kibicuje. Do roka bol v cyklovoziku.
bram
Bobíšek
Mrakoplas a chápu to dobře, že do vozíku se helma nenosí? Chceme si ho v létě půjčit na dovolenou pro mladšího, staršího dáme do sedačky.
Evaeva myslim, ze nie, ono by sa to ani moc nedalo, bol tam v takom pololehu a priputany, helma by mu zavadzala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.