Pinot Noir Přemýšlím, jestli ten náš tu věc na T, o které se před tebou nemluví, vůbec zná. No, nevím, jestli najdu odvahu se ho zeptat ![]()
eless to je skvělý, to někdy vyzkouším!
Pinot Noir Přemýšlím, jestli ten náš tu věc na T, o které se před tebou nemluví, vůbec zná. No, nevím, jestli najdu odvahu se ho zeptat ![]()
eless to je skvělý, to někdy vyzkouším!
Malenge radši mu o tom neříkej ![]()
tv tygr je boží
. A ta fotka... No, je taková ![]()
Pinot Noir vím!![]()
eless výborné! To vyrobíme, máme moooc ručičiek z toaletaku ![]()
Pinot Noir No právě, ta věc na T by určitě nutně potřebovala odnést bráchu, to je mi úplně jasné. Už takhle mu jde neustále o život, netřeba tomu pomáhat!!
tv fakt že jo
kluci mají super košile, jsou správní.
letfenixa Ja som si tiez myslela ze mam dost. Ale spodok by zniesol este 3 kusy ![]()
a robi mi radost ze som aspon trochu niekoho inspirovala aj ked ide o uplnu vtakovinu ![]()
Ale zas musím zaklepat, že mi děti spí dobře v noci.
Tak aspoň něco ![]()
Já jsem ve finále, jsouc tak jako tak již vedená jako přestárlá matka (to jest také s určitými životními zkušenostmi) rezignovala na nějaký poučky... pročež jsem nechala mladýho pána dle libosti vytuhnout v kteroukoliv hodinu. A v noci to šlo po staru - prostě se spalo ![]()
Švindlování v kočárku znám teď s harantama, ale taky jen přes den!
tv
jezis to je bozi
slniecko
sikovny syn, tak to už aspoň víte, kam bude směřovat, ne? IT je jasné ![]()
MaeGandal taky sikovny syn. mně se tedy Google clasroom nezdá moc uživatelsky přívětivý pro děti. Dcera je v pate a dokumenty ji musím odesílat já. I když je fakt, ze toto je většinou bližší klukům.
tv To je přesný..
ta něžně nakloněná hlavička staršího :)
Pinot Noir syn byl taky jeden čas posedlý tornády, dokonce se chtěl stát jejich lovcem. Přešlo to :)
Pinot Noir co co co co to je ta tabulka na kreslení? U nás to teď co 10 minut kvílí DAAAALŠÍ OMALOVÁNKY!!!
eless Tak to je nejlepsi,fakt! Kdybych to tady bodovala, ses vitez:;-)
nonemy no, on je jasný
...už má vybratú aj fakultu, na ktorú chce ísť:)))
Pinot Noir u nás to boli u staršej v tomto veku sopky..."aj vávickou" (=aj s lávou, pozn. prekl.) ![]()
Apropó, toto tornádo dnes preletelo okolo otcovho víkendového bytu, mňa skoro zbierali, keď mi to písal, deti boli nadšené, že kuuuul
:
....
(o nejaký čas to zvesím, lebo som sa nepýtala, či môžem
)....
Tak som vcera synovi od rana vzala plienku. Plno pocuranych spodarov a gati. Likvidovanie posr... oblecenia sa snszim vytesnit. Vzdy po nehode zacal vyvadzat co bola novinka lebo mu to predtym nevadilo a kludne bol v mokrom. Denny spanok bez nehody. Vecer som rezignovala na oblecenie a pustila pracku. Potom tu behal iba v tricku s holym zadkom a na nocnik si dosiel vzdy sam! Na noc dostal este plienku a rano bol indikacny pasik zafarbeny. Takze neviem ci to stihol este vecer pred spanim alebo az dnes rano ked sa zobudil skor ako ja co sa mi zda ovela pravdepodobnejsie. Od rana tu zas beha s holym zadkom a ide sa vycurat sam. Som zvedava ci ho.no skonci v nocniku alebo na koberci. Sam sa vobec nepyta tak neviem ako to bude fungovst neskor s oblecenim. Nejake skusenosti ako to prebiehalo u vas? Na co sa mam nachystat?
eless u nás to fungovalo tak, že bez kalhot chodil snad dva měsíce
. Měli jsme tehdy novorozence, takže jsme byli stejně doma, tak mi to nevadilo. Ale kdyby třeba chodil do školky, tak teda nevím, jak bych to řešila.
Edit: i když asi mohl být oblečeny dřív, on se ovšem v lítání bez kalhot vyžívá, nejradši by tak byl doteď ;)
Pinot Noir ...nooo 2 mesiace.... Skolka nie je, ide leto a decko mi rusko nechce nosit, takze sme aj tak doma ![]()
eless takže vlastně ideální podmínky ;) Držím palce, zdá se to být už opravdu na dobré cestě! On si to zautomatizuje, uvidíš, a začne pak fungovat i to, že ho pošleš vyčůrat třeba před odchodem z domu atd. Ríša to měl taky tak, nic neřekl, prostě šel sám.
- maminko, já bych si chtěla hrát s tátou, s čím si máme hrát, aby ho to bavilo? On si nechce hrát s mýma panenkama na školu.
- no já nevím, Františko, tak kluci si hrají rádi s autama..
- dobrý nápad, jdu nachystat všechny auta, co mám
...
Nakukuju do pokojíčku a vidím, že roztřídili auta podle barev a hrajou si s nima na školu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.