Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:10

Pinot Noir Přemýšlím, jestli ten náš tu věc na T, o které se před tebou nemluví, vůbec zná. No, nevím, jestli najdu odvahu se ho zeptat

eless to je skvělý, to někdy vyzkouším!

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:15

Malenge radši mu o tom neříkej

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:16

tv tygr je boží . A ta fotka... No, je taková

Offline tv
4163 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:20

Pinot Noir vím!

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:32

eless výborné! To vyrobíme, máme moooc ručičiek z toaletaku

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:34

Pinot Noir No právě, ta věc na T by určitě nutně potřebovala odnést bráchu, to je mi úplně jasné. Už takhle mu jde neustále o život, netřeba tomu pomáhat!!

tv fakt že jo  kluci mají super košile, jsou správní.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:50

letfenixa Ja som si tiez myslela ze mam dost. Ale spodok by zniesol este 3 kusy

a robi mi radost ze som aspon trochu niekoho inspirovala aj ked ide o uplnu vtakovinu

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:05
Reakce na dynda:

Ale zas musím zaklepat, že mi děti spí dobře v noci.

​Tak aspoň něco

Já jsem ve finále, jsouc tak jako tak již vedená jako přestárlá matka (to jest také s určitými životními zkušenostmi) rezignovala na nějaký poučky... pročež jsem nechala mladýho pána dle libosti vytuhnout v kteroukoliv hodinu. A v noci to šlo po staru - prostě se spalo

Švindlování v kočárku znám teď s harantama, ale taky jen přes den! 

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:21

tv jezis to je bozi

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:23

slniecko sikovny syn, tak to už aspoň víte, kam bude směřovat, ne? IT je jasné

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:28

MaeGandal taky sikovny syn. mně se tedy Google clasroom nezdá moc uživatelsky přívětivý pro děti. Dcera je v pate a dokumenty ji musím odesílat já. I když je fakt, ze toto je většinou bližší klukům.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:40

tv To je přesný..  ta něžně nakloněná hlavička staršího :)

Pinot Noir syn byl taky jeden čas posedlý tornády, dokonce se chtěl stát jejich lovcem. Přešlo to :)

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:09

Pinot Noir co co co co to je ta tabulka na kreslení? U nás to teď co 10 minut kvílí DAAAALŠÍ OMALOVÁNKY!!!

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:20

eless Tak to je nejlepsi,fakt! Kdybych to tady bodovala, ses vitez:;-)

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:29

nonemy no, on je jasný ...už má vybratú aj fakultu, na ktorú chce ísť:)))

Pinot Noir u nás to boli u staršej v tomto veku sopky..."aj vávickou" (=aj s lávou, pozn. prekl.)

Apropó, toto tornádo dnes preletelo okolo otcovho víkendového bytu, mňa skoro zbierali, keď mi to písal, deti boli nadšené, že kuuuul :

....

(o nejaký čas to zvesím, lebo som sa nepýtala, či môžem)....

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 10:11

Tak som vcera synovi od rana vzala plienku. Plno pocuranych spodarov a gati. Likvidovanie posr... oblecenia sa snszim vytesnit. Vzdy po nehode zacal vyvadzat co bola novinka lebo mu to predtym nevadilo a kludne bol v mokrom. Denny spanok bez nehody. Vecer som rezignovala na oblecenie a pustila pracku. Potom tu behal iba v tricku s holym zadkom a na nocnik si dosiel vzdy sam! Na noc dostal este plienku a rano bol indikacny pasik zafarbeny. Takze neviem ci to stihol este vecer pred spanim alebo az dnes rano ked sa zobudil skor ako ja co sa mi zda ovela pravdepodobnejsie. Od rana tu zas beha s holym zadkom a ide sa vycurat sam. Som zvedava ci ho.no skonci v nocniku alebo na koberci. Sam sa vobec nepyta tak neviem ako to bude fungovst neskor s oblecenim. Nejake skusenosti ako to prebiehalo u vas? Na co sa mam nachystat?

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 10:41

eless u nás to fungovalo tak, že bez kalhot chodil snad dva měsíce . Měli jsme tehdy novorozence, takže jsme byli stejně doma, tak mi to nevadilo. Ale kdyby třeba chodil do školky, tak teda nevím, jak bych to řešila.

Edit: i když asi mohl být oblečeny dřív, on se ovšem v lítání bez kalhot vyžívá, nejradši by tak byl doteď ;)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 10:47

Pinot Noir ...nooo 2 mesiace.... Skolka nie je, ide leto a decko mi rusko nechce nosit, takze sme aj tak doma

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 11:23

eless takže vlastně ideální podmínky ;) Držím palce, zdá se to být už opravdu na dobré cestě! On si to zautomatizuje, uvidíš, a začne pak fungovat i to, že ho pošleš vyčůrat třeba před odchodem z domu atd. Ríša to měl taky tak, nic neřekl, prostě šel sám.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 11:29

- maminko, já bych si chtěla hrát s tátou, s čím si máme hrát, aby ho to bavilo? On si nechce hrát s mýma panenkama na školu. 

- no já nevím, Františko, tak kluci si hrají rádi s autama..

- dobrý nápad, jdu nachystat všechny auta, co mám

... 

Nakukuju do pokojíčku a vidím, že roztřídili auta podle barev a hrajou si s nima na školu :)