Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 11:29

Pinot Noir Asi tak  pred par dnami mal 3 narodeniny takze uz bol najvyssi cas. Myslela som si ze sa odplienkuje v jasliach kym tam chodil ale nic z toho nebolo. S holym zadkom by ho tam urcite nenechali behat

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:12

Malý dostane k narozeninám tři sady dupla - dvě základní kostky a jeden domeček. Jak ukládáte duplo vy? Každou sadu do její krabice nebo to máte na hromadě v nějakém boxu apod.? 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:14

dzizisketa máme dvě velké bedny z IKEA (ta prostřední velikost k trofastu), v jedné jsou stavební kostky, v druhé podložky, figurky a všelijaké doplňky, auta apod. A treti krabici malou na koleje a vlak. 

Offline tina
6236 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:38

bram to je hezky:) a priznam se, ze diky tobe a tomu s jakou laskou pises o sve dceri, jsem si jmeno Frantiska uplne zamilovala

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:40

dzizisketa mame momentalne 4 sady, letiste, cestu kolem sveta a 2 krabice kostek(jedna, druha). Jedna z tech sad byla s vlastni krabici a tam se kupodivu vejdou ty zbyly 3...teda cestu kolem sveta jsem zatim nechala z pulky nevybalenou, ty zvirata by jeste zral, tak je dostane v adventnim kalendari. Velice prekvapive si s tim legem fakt hraje. Bori kostky, jezdi s letadlem a s autickem. Vyhledove to bude chtit dalsi box, protoze privezu od nasich domecek co jsem mela jako mala, ale asi to budu resit krabici co se vejde do kallaxu, ve kterym ma hracky. Abych predesla flejmu, muj kamarad dela designera v legu, proto toho mame tolik:) 

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:46

Len rasaNori Sairon Koho tady tenkrát zajímalo, jestli jde novorozenecký set od stokke nasadit na židličku jitro, tak jsem empiricky ověřila, že to nejde. Pro zajímavost jsem to zkoušela a jitro má ta prkénka (opěrky zad) širší, takže ten set tam sice jde nasadit, ale nejde dorazit až dolů a bezpečně zacvaknout. 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:52

711990 lego flejmy mám ráda, tak tiše podotknu, že máme asi deset kilo dupla syn si teď fakt už skvěle vyhraje, staví si sám i si hraje s těmi figurkami apod. Duplo jsme vytáhli ještě před prvními narozeninami a od té doby jede denně. I jsem ho používala k různým výukovým aktivitám, je to úplně neocenitelná hračka. 

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:53

dzizisketa Duplo bych neřešila, to máme sesypané všechno dohromady ve velkém boxu. Lego máme sesypané v dalším boxu. Původně jsem měla v úmyslu mít lego roztříděné podle sad v takové krabici z  s oddělovači (z Ikea), ale nedalo se to. Syn to má na jedné hromadě, ale vůbec to nevadí, podle návodu si vybere ty správné dílky i tak. 

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:53

tv Ta fotka je výborná  Promiň, už se tady u ní řehním půl hodiny!

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:58

žluťásek uf, tak tady snad lync nevznikne:)) ja jsem prave taky nadsena! Ono by mu zatim stacilo i jen to letadlo, ale ja si taky chci stavet, zejo....takze si stavim!:)

Offline clothilde
2033 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 12:58
Reakce na tv:

U nás se taky občas kresli

​to je Ludan nebo Dása

Offline Karja
43928 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:02

711990 Jo, me duplo taky dost bavi, jesteze ted nemam cas si hrat. Hrozne bych utratila:-D. Dcera si nejvic vyhrwje s nejakyma prasecinama typu, propasovat si mliko do kuchynky a tam s tim delat bordel a tak;-)'

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:03

dzizisketa sesypané dohromady, jen figurky, celá auta, nářadí a různé další unikáty zvlášť, koleje zvlášť. V Kika měli takovou šikovnou bednu na kolečkách, do ní jsme vložili kýbl od proteinu jako oddělovač.

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:10

Myslím, že dokud se to vejde do jedný krabice a dítě zatím samo nestaví, tak sesypat všechno na hromadu. Když je toho už víc, tak je fajn to nějak rozdělit. U dupla bych vůbec neřešila sady, spíš oddělit ta auta, figurky apod. 

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:14

Karja věčně v kuchyňce nacházím namočený těstoviny, vločky, vyschlou modelínu. Obvykle to večer vyházím, ale občas moji pozornosti něco uteče a to je teda fakt humus

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:16

U nás stejně to lego vždycky skončí vysypané na podlazeJe to jediná hračka, kterou vyndá skoro denně a když má správnou náladu, tak si vydrží i docela dlouho hrát sám.

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:16

711990 Jé, tu velrybu bych chtěla! Akorát dcera si s duplem moc nehraje, tak si ji asi budu muset koupit k vlastním narozeninám :o)

A jinak k debatě o ukládání, máme taky všechny kostky sesypané v jedné krabici. Jen jsem si poschovávala z jednotlivých krabic obrázky, aby byl přehled, co z jde z té směsi oficiálně postavit.

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:28

711990

VVelryba je boží

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 13:36

A vy to možná všichni víte, ale já z toho byla paf. Každá duplo kostka má na sobě vyražené číslo a podle toho čísla se dá dohledat, ke kterým sadám patří. U žluté kostky 2x2 to nemá smysl hledat, ale třeba různé divné součástky, co jsem nevěděla k čemu patri, se tak dají výborně dohledat. Sestavila jsem takhle z mixu kostek několik kompletních sad a dá se pak k tomu stáhnout návod.

Mimochodem, věděli jste, že jsou i šílenci, co prodávají a kupují prázdné krabice? Ty papírové, podotýkám. Tak ne že to po narozeninách vyhodíte, na sbazar s tím

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 25. dubna 2020 14:28

žluťásek

KKrabice nechám! Co kdybych to pak chtěla taky poslat dál.