DruI dzizisketa velrybu miluju, ta je prsve z te cesty kolem sveta. Ma jeste miminko, ale to jsem zatim nechala schovane:)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir presne v tomto sme mali Duplo aj my, ešte aj v tej istej farbe:)
711990 veľryba ![]()
bram Františka je boží a to jméno taky :-).
bram To je správný, to se jí neztratí
.
tv Ta fotka je výborná
Promiň, už se tady u ní řehním půl hodiny!
Jsem ráda, že jsem vás tady pobavila!![]()
tv je krásný, chlapecci jsou sikovní
Lego máme v jednej krabici, pôvodné krabice sú odložené, v synovych skoro 4 rokoch konečne sa zahrá aj sám, tj nemusím pri ňom sedieť, ale v miestnosti som, a už sa mu zdalo, že Dupla máme akurát, kým som nezbadala tú veľrybu!
Já měla to přechodné období vyřešené plenkovými kalhotkami. Když to klaplo, uměl se syn obsloužit sám, když to neklaplo, tak to skončilo v plíně... Ale pochopil, že už to je něco jako trenky, že si to má včas stáhnout a jít na nočník. Dost dlouho, možná dva až tři měsíce je pak nosil kvůli kakání, které ovládnul později. Nějaký čas už pak jen na cestování.
dynda Vyzera to tak ze mojmu este nedocvaklo aby si nieco vyzliekal. Vypytal si slipy a za chvilku hystercil lebo ich pocural. Dopadlo to tak ze zvlada malu aj velku potrebu zatial len ked je od pasa dole vyzleceny. Nepyta sa. Ide a niekedy oznami uz priebeh akcie alebo nepovie vobec nic a v nocniku prekvapko
Díky! Tak trochu jsem čekala, že to nebude kompatibilní. Zkusím se podívat po bazarech, nechce se mi tu židli kupovat za plnou částku.
Len tak zkus ten hauck, to je podobny koncept s tim nastavcem pro mimino. A je to za trochu rozumnejsi cenu. Bych to taky brala i z druhy ruky, ale nemuzu ted s detma objizdet inzerenty. No a oduvodnila jsem si to tim, ze montaz zadam starsimu diteti, ktery miluje cokoli sestavovat podle navodu. A nektery lego technic prijde i draz![]()
Poprvé v židličce u stolu a jak je hned důležitej ![]()

Pinot Noir malej pinotek je vážně fešák ![]()
Dadoo spíš ušák ![]()
Pinot Noir krásny!
Pinot Noir milacek!:)
Mohučanka prosím ťa, mohla by si vyfotiť tú vašu planovaciu magnetickú tabuľu, prípadne aj dať link, odkiaľ ju máte? Ďakujem
Tatínku, tvůj podpis vypadá jak tornádo! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje