Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 19:26

Myrtila to jsem měla taky, akorát já teda přibrala v prvním trimestru vždycky tak 5 kilo. Přesně těch pět kilo mi pak zůstalo po té, co se váha po porodu ustálila.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:29

Myrtila gratuluju!:) mam doma jedny zhruba 38 dziny z GAPu, jsou bez pruznyho pasu, a takovyma vsadkama z boku, takze idealni na zacinajici bricho. Rada zadarmo venuju:) jinak ten GAP se mi osvedcil, ale chaou ze bez zkouseni je to naprd. Ja nakonec nenosila zadny tehotensky kalhoty, nic mi nesedlo, krom kalhot na gumu z COSu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 19:31

711990 souhlasím o věku to není. Co občas vídám venku, když potkám někde školkuV zimě, když se moc nedalo jít na hřiště, jsem viděla, jak učitelky dovedli děti na takový betonový plácek s boulemi a prý běhejte dokola, ať vám není zima. Když se někdo zastavil, ozvalo se, běhej, co neběháš! Že by s nima hráli třeba na honěnou nebo rybičky, rybáři jedou, což fakt není vrchol pedagogiky. 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:32

Evaeva on clovek snadno vyhori, bych rekla. No a nekdo ani nevzplane na zacatku:)

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:33

Evaeva No, ja teda nevim, s jakou vahou jsem do toho sla, vazila jsem se naposled u veterinare (ne, nemam stejnyho doktora jako Karja ), ani nevim kdy, jenom si pamatuju to cislo. Ted koncim prvni trimestr a vsechno obleceni mi porad je, akorat pas kalhot me skrti, ale zase vsechny moje bezny kalhoty jsou v pase dost pevny. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 19:34

Myrtila v ca mívali takové kalhoty jakoby s širokou pružnou gumou, ty byly super na začátek, když ještě člověk nepotřebuje ten náplet. Já je nosila dokonce celé těhotenství a i po porodu. Nezkoušela si nějaké džegíny? Ty jsem nosila v druhém těhotenství taky docela dlouho.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 19:37

711990 jo ta práce musí být hrozně náročná. Chápu, že v zimě je to naprd, když je vypustí v létě na zahradu nebo na hřišti,vrak mají relativní klid. Ale než tohle, to je lepší jít prostě na procházku, u nás není potřeba přecházet skoro žádné silnice a pod.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:37

Myrtila ja som na konci 2.tehotenstva objavila na ZOOT pekné veci, bolo mi lúto, že nie skor

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 19:39

Myrtila buď ráda. Mě některé kalhoty tlačily snad od prvního dne, to mi ještě ani špatně nebylo a nepřibrala jsem nic.

Online letfenixa
10861 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:40

Myrtila mala som to presne tak, oficiálne teh.brucho v 6.mesiaci, ale pocit skrtenia na páse/bruchu ešte keď som ani nevedela, že som už tehotná

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:40

711990 Dekuju za nabidku :-) akorat jsem uplne z jinyho kouta ČR nez z Prahy. Mrknu do tech doporucovanych obchodu, stejne si myslim, ze budu potrebovat ten naplet, aby to bylo pres bricho uplne pruzny a netisnilo to ani v sede. 
Jinak normalni kalhoty na gumu mam taky, ovsem taky tesnejsi, aneb puvodni postava presypacich hodin si zadala uplne jine obleceni, nez potrebuju ted. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 13. května 2020 19:51

Myrtila Gratuluji a přeji zítra úspěšný lov na kalhoty. Já tenhle problém řešila v době uzavření obchodů, kalhoty objednané z HaM bloudily po Evropě a po 3 týdnech mi napsali, že je nemohou doručit, takže mě zachránil od nošení tepláků do práce právě jen ten Lidl.

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:52

Evaeva Dzeginy me nenapadly, muzu je taky vyzkouset. Taky si rikam, jestli v tom napletu nebude brzo vedro? V dzeginach by mohlo byt prijemneji. 
olivieraa Na ZOOT jsem uz koukala a misto kalhot, ktere ted potrebuju, jsem si tam vybrala troje bricho-friendly saty, ktere budu potrebovat tak za 2 mesice :-D

Evaeva letfenixa Me ty kalhoty prave taky tlaci uplne od zacatku, doted se to dalo nejak prezit s obcasne rozepnutym knoflickem schovanym pod trickem, ale uz ani to nepomaha. Navic to bricho se uz nebude zmensovat, ze, tak na co s nakupem cekat

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 19:56

Jimik Pro me ten Lidl byla taky takova nouzovka, zrovna to meli v krame, ale uz strasne probrany, k tomu jsem od oka fakt netrefila velikost, a je to vazne tak na doma. Mozna jiny model by byl lepsi, ale to uz si to radsi nekam dojdu vyzkouset a prohlednout nazivo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 20:00

Myrtila mě ten náplet poměrně dlouho spíš překážel, takže jsem si ho tak porůznu shrnovala pod břicho, a taky mi ty kalhoty bez břicha padaly. Ty z ca mají aspoň takové to stahování, jak mívají ty dětské. V horku jsem nosila šaty nebo sukně, ale nepřišlo mi, že by ten náplet až tak hřál.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 20:02

Myrtila z Lidlu jsem měla pěkné šaty. Taky jsem tam viděla docela pěkné košile. Ty velikosti mají fakt posunutý.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:03

Myrtila tak to je skoda, jeste muzu nabidnout Pardubice:D jinak az to budes zkouset, zkus si v nich sednout. Ja nevim jestli jsem mela divny bricho nebo je to vyskou(jsem hodne mala), ale ja nemohla v tehotenskych kalhotach sedet. I kdyz mely naplet, ten prechod napletu a kalhot jaem mela moc vysoko, ze se mi vzdycky zariznul do bricha a bylo to hrozne nepohodlny. Musela jsem do kancelare jen v satech. Az pak uuuplne na konci, mesic pred porodem, mi sedly jedny kratasy z HM, asi o 4 cisla vetsi, ale stejne jsem musela sedet jakoby zaklonena, aby to netlacilo. Uf, no bricho mi teda nechybi:)

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:11

Evaeva 711990 Takze mi z toho vychazi, ze si ty kalhoty vazne musim vyzkouset :-) A uz se tesim na teplejsi pocasi, az to bude na volny saty bez puncoch, hodlam v nich stravit cely leto! 

Offline Mohučanka
7362 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:13

Myrtila jo, vyzkoušet určitě, mně sedly až, já nevím, páté šesté. Zato sedly přesně.

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:16

Myrtila mně sedly v HM i CA těhotenské kalhoty v mé obvyklé velikosti 38 úplně přesně. Mám zcela konfekční postavu zřejmě v každém stavu