Mohučanka
(Ale je to fakt strasny
)
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka oba příspěvky ![]()
Potrefenáhusa tak mezi hodnocenim: jee! to je nádherný obrázek a ta kočička má krasny ocásek! ty barvy! A: máš to hnusné!
je ještě spousta možností, co říct, nebo klidně nerict nic. Nemusi se nutne pochválit každý jeden prd (a to doslova), který dite za den vyprodukuje.
Já klidne pochválim i úkol s chybama, třeba v situaci, když ho dítě udělalo samo od sebe, ještě než se doklepu domu. Naopak, když musím nad ni stát jako dráb, tak kolikrat nepochválim ani když je bez chybičky.
continuity No v tom původním příspěvku bylo, ze matka napomenula 3,5 lety dite za odflaknutej obrázek, když ji ho dite přineslo ukázat...
Haha, právě jsem douklidila pohromu po malování vodovkama. Štos papírů padl. Trochu se někdy té spotřeby hrozím, ale nijak neomezuju. Naštěstí mu nevadí používat ani počmárané, furt píše a využije každé volné místo z minula.
Myslím mohučanka nebo kdo mě tu minule inspiroval tím magnetickým plánem dne, tak jsem namalovala plán na večer. Třeba to dnes bude bez krokodýlích slz jak včera.

Evaeva diky, myslim si, ze je opravdu dobra, ma deti rada a umi s nima pracovat a ony ji maji taky moc rady. Ono to neni o veku, ale o tom jestli nekdo chce s detma pracovat dobre nebo ne. Dve moje spoluzacky z gymplu uci a to co vypravej, to je zoufaly. Tricetilety holky a jsou neskutecne liny, neudelaj nic navic a ucej jen proto, ze je nic lepsiho nenapadlo.
letfenixa ja jsem ted cetla, ze se ma chvalit snaha, ne vysledek. Ale napominat dite za nesnahu je teda sileny napad.
Prerusim vam tu debatu o chvaleni, potrebovala bych se na neco zeptat. Prosim vas, ve kterych obchodech maji fyzicky tehotenske kalhoty - dziny, nebo nejake latkove, co by se hodily do prace (nemusi to byt zrovna kostymek, proste aby se v tom dobre sedelo u pocitace)? Jeste je to teda dost brzo, ale kalhoty s normalnim pasem mi hodne zhorsujou uz tak sileny nevolnosti.
Zkusila jsem si neco na doma koupit z Lidlu, jako dobry, ale jsou mi v my obvykly velikosti jeste dost velky :-D Rada bych si je pri nakupu vyzkousela a taky bych vzhledem k tem nevolnostem sla rada nekam najisto.
(Tímto se teda hlasim do mistni materske komunity
)
Myrtila Tímto gratuluji
a pokud mě paměť neklame, tak slušný těhotenský oddělení mívalo HM, ale čerstvější matky, asi poradí líp.
Myrtila blahopřeji!!
a hlásím, že jsem měla džíny z HaM s tím nápletem, byly dost drahé, ale chodila jsem v nich bez problémů a bez vad skoro 8 měsíců a pravděpodobně dalších 8 zvládnou, bude-li třeba.
Myrtila C&A. HM taky, ale myslim, ze tehotenske nejsou v kazde pobocce.
Myrtila gratuluji! V H&M, měla jsem odtud hezké rovné džíny a černé slimky, z C&A jsem měla plátěné chinos, kvůli nim mi bylo líto, že už jsem porodila, tak mi slušely! ![]()
Myrtila před koronou měli hrozně velký slevy těhotenských kalhot v HM Na Příkopech v pasáži Myslbek v Praze. Hlavně džíny, ale i jiný kalhoty.
Jinak teda - ano, s tím synovcem to bylo tak a ano, je to smutný, oni si myslí, že je příliš sebevědomý, tak aby si o sobě "moc nemyslel". Je mu 8. Já se právě snažím na mámu tak nějak opatrně působit, aby se k dětem chovala pozitivněji, i vzhledem k tomu, že žijeme společně a má tedy značný vliv na moje dítě. Musím ovšem říct, že zatím vždycky respektovala moje způsoby - např. ona by nechala miminko vyřvat, aby usnulo, ale já jí požádala, když jednou kdysi hlídala dceru přes poledne, aby ji uspala v náručí, a matka pak měla oči navrch hlavy, že to fungovalo a dcera tak během 5 minut usla, a že teda není nutné nechat mimino uřvat ![]()
žluťásek jo, to jsem byla já s těmi magnetkami. Ty jsi ale strašně šikovná!!!
ovšem kdybych se je snažila namalovat já, dopadlo by to hodně bídně,
takže si je holt musím kupovat ![]()

Tady je ta hladová želva ![]()
Tabea tu vestu s drzadlem bychom vyuzili, ale ta cena. asi budu dal drzet za fligr. Nebo videla jsi to prosim prodavat nekde v cr? Neslo mi to vygooglit...
Myrtila Lindex, maji celou sekci (jdu prave odtamtud
). Dziny cerne slimky treba, vypadaji na rozdil od lidl ala teplaku obstojne. A zavidim, ze vam jsou ty veci velke. Ja z velikosti 38 jsem na 42 a desim se, kdy se to zastavi, do porodu daleko a misto nevolnosti od zacatku vlci hlad. Nikdy jsem nechapala, jak se nekdo muze vyzrat v tehotenstvi a pak se budim i v noci hlady
.
Garfie Mohučanka ziginka Pinot Noir žluťásek Diky! Ac jihomoravacka, zrovna zitra se mihnu v Praze, snad stihnu zabehnout na ty Prikopy! Jinak teda mistni HM, CA a Lindex to jisti.
Jos No, uprimne se dost divim, ze jsem jeste nejak vic nepribrala, mam porad!!! hlad, ale hlavne kdyz se okamzite nenajim, je mi pak strasne zle. Z uplnyho zacatku jsem jedla co 45 min, kazdy den jsem si s sebou do prace nosila tasku jidla, a to tam mam zajisteny obed. Ted se to nejak ustalilo na cca 6 jídel pres den a 1-2 v noci (to musim jist taky, jinak i v noci chodim z hladu zvracet). Taky jsem nechapala, ze se nekdo tak moc vyzere, ale uz se nedivim fakt nicemu, vesmír mi to pekne vratil ![]()
Gatita dá se koupit tyč, která se přimontuje na kolo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články