Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:18

Myrtila jo, to vyzkouseni to chce. Ja s tim uz byla pak hrozne otravna, porad jsem si jen stezovala ze nemuzu mit kalhoty a ze chci nosit kalhoty a az ja budu moct nosit ty kalhoty....no prvni vec po navratu z porodnice byla, ze jsem si jela koupit novy dziny

k horku a satum dodam jen to, ze jak jsem byla otekla a tlusta, trely se mi stehna a teda to byl taky zazitek. I kdyz vlastne co si budem povidat, tim trpim i netehotna

a kdyz uz sme u toho, strasne si na sebe stezuju, protoze jsem od sestinedeli, kdy jsem byla na sve puvodni vaze i tvarech, pribrala 5 kilo a do niceho se nevejdu a ackoliv nosim v COSu kalhoty 40, vcera jsem si ve Fjallravenu musela koupit pansky kratasy, protoze nejvetsi damska velikost, 44 mi byla jen tak tak

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 20:19

Myrtila vyzkoušet je určitě lepší, ale na druhou stranu těžko říct, jaké ti budou sedět za pár měsíců. Šaty jsou rozhodně jistější, dělají se i těhotenské punčochy, ale mě stačilo stáhnout ty klasické pod břicho.

Offline Tabea
8088 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:21

Gatita V ČR vůbec nevím, kromě tý jedný, kterou tam teď nosí dcera u prarodičů .

Ta cena mi taky připadá děsná, já ji koupila někdy loni ve velkoobchodě s kolama, vůbec už nevím za kolik. Našla jsem ještě tuhle na amazonu, ale to vyjde s poplatkama prašť jako uhoď, případně pak na ebay Kleinanzeigen. 

Nebo tamtéž jako first biker warnweste

Offline slniecko admin
19550 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:34

Myrtila Gratulujem !!!

Offline slniecko admin
19550 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:34
Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:36

Pinot Noir Tak konfekcni postavu muzu jen zavidet i v normalnim stavu, pro me je i shaneni beznych kalhot nocni mura. I proto jsem ted, jak se nedalo obleceni vyzkouset, radsi zatnula zuby a pockala - stacila jenom predstava toho, jak si objednavam a vracim cca patnactery kalhoty, coz tak bezne vyzkousim, nez sezenu jedny padnouci. 
711990 Tyjo, tak to fakt doufam, ze saty budu moct nosit bez takovych potizi, protoze pak uz mi zbyva akorat pyzamo - tehotensky samozrejme :-)

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:37

slniecko Dekuji :-)

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:43

Tabea dekuju!je to pekna vychytavka, ale fakt jedine za velkoobchodni cenu:)

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:45

Myrtila joo urcite se ti to vyhne, pokud tim normalne netrpis:) ja to resila valenim se doma ve spodnim pradledo prace a zpet jsem to v satech zvladala:) 

Online dzizisketa
8946 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:53

Mně teda pije krev mužova komunikace s malým. To je samé "nedělej to, nech toho, co děláš", ať ho přebaluje, obléká, krmí, koupe... a bohužel i když si spolu hrají. Za prvé tomu ještě nerozumí, za druhé mu to říká na věci, které to mimino dělá správně z vývojového hlediska, za třetí to ten zákaz dost devalvuje. (A taky tak mluví i se psem, o tom, že by si s ním pohrál, něco potrénoval nebo s ním šel po práci ven, o tom si můžu nechat jen zdát.) 

Online viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 13. května 2020 20:59

dzizisketa těch příležitostí něco vytknout bude spíš přibývat a dítě je k nim časem citlivější, tak snad se to do té doby srovná, vždyť mu Rosťa musí dělat velkou radost, ne? možná to jen neumí dát najevo..

Online letfenixa
10861 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:13

Myrtila mne sa vtedy podarilo on-line kúpiť pomerne lacno také nohavice a 2 sukne, že síce mali naplet, ale v ňom ešte tú regulačnú gumku, takže boli od ešte rovného brucha az do konca, nohavice som posunula a sukne som si nechala :)

Online letfenixa
10861 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:14
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:24
Reakce na Karja:

Tak mi dnes konecne dorazil ten slavnej Lindex, vsechno je mi velky krome spodaru! Rekla bych dobry, usetrim, ale vsechno je to vazne pekny:-(

​To máš dobré, mne dorazili šatyz H&M a všetky, vrátane veľkostí čo som si brala ako rezervné ak sa nevojdem do mojich obvyklých je mi malé!!! Otom, že sú toaktuálne najväčšieveľkosti oblečenia  čo som kedy mala (vrátane tehotenstva) láskavo pomlčím .

Offline Karja
44623 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:24

dzizisketa Hele my ted doma resike, jak eliminovat to dcery jeceni. A sambo na ni houka ,,nervi,, jenze on ma takovej zvucnej hlas, takze rve na rvouci dite at nerve. Tak ja taky nevim, navic ani radit nemuzu, kdyz nevim co je spravne.

.Jako jo no, zakazovat neco pri prebalovani...Co kdybys zatim manzelovi rekla, at zacne tim, ze zacne rikat, co chce aby Rosta delal misto toho aby rikal, co delat nema. Mne to trvalo celkem dlouho tohle pochopit, jine maminky jsou urcite empatictejsi prirozene, ja ne a hodne veci mi to pak usnadnilo;-)'

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:25
Reakce na Pinot Noir:

Chlapci mají stejné zájmy

​Tí sú úžasní! :)

Offline Myrtila
5316 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:30

711990 No, a co myslis, ze delam ted, jak je mi porad spatne? Valim se doma, akorat teda v nocni kosili  V normalnim obleceni to nejak preziju v praci, ale doma se tim uz netyram. 
letfenixa To je dobry tip, kdyztak brat veci s gumickou nahore! Popravde me to uz napadlo u tech mych jedinych teplaku, co mam, ze kdyby ta horni gumicka nebyla prisita do svu, dala by se stahnout, a pak by mi nepadaly. 

Online dzizisketa
8946 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:48

viktorka_od splavu

NNo právě, jak roste, tak se víc projevuje, tím pádem je větší prostor, jak se "neshodnout". Já to mám dost na háku a navíc mi taková komunikace fakt vadí. U nás doma to bývalo podobné, furt nějaká zbytečná buzerace A co vím, tak u muže taky. Jen to ponaučení jsme si z toho vzali každý jiné. Jen kdyby si pořád nestěžoval, jak se k nim jejich mamka chovala, když se on k malému chová stejně. Ale slyšet to samozřejmě nechce. 

Online viktorka_od splavu
49259 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:50

dzizisketa stejně jako na dítě, tak bych na muže zkusila tu pozitivní motivaci, jestli by nebyl přístupnej dávat víc najevo jak ho má rád a má z něj radost.. s každou pochvalou ubývá místo kritice:D jinak teda tlapkám a bohužel to znám:-(

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:55

Karja a plače len tak z trucu? dúfam, že rev chápem správne ako plač, alebo sa jedná o kričanie? mne na syna pri snahe vyplakať si svoje pomáha sa na neho kľudne pozrieť a povedať mu, že môže revať, že vie, že so mnou to nepohne. Vždy začne fikať a keď vidí, že to ignorujem, do pár sekúnd prestane. Prípadne ho ešte skúsiť presmerovať na niečo iné. Len si musím dať pozor a v žiadnom prípade mu neustúpiť ak si niečo chce "vyrevať". Kamarátkina dcéra to má neskutočne zmáknuté, začne plakať a vyplače si čokoľvek chce. (ale je pravda, že syn má tichší jakot, pri tom jej by som asi bola v pokušení ju umlčať čímkoľvek).