711990 to je uplny Gerber baby :)
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila gratuluju! S tím rozepínáním gatí hned od začátku těhotenství je to asi normální, říkalo mi několik kamarádek, že to tak mělo. Já jsem si těhotenský kalhoty (poděděný volnočasový) oblékla poprvé teprve minulej víkend na výlet, protože ještě 30.4. (fotila jsem se na narozeniny, proto si to pamatuju) jsem měla regulérně úplně plochý břicho - začátek 5. měsíce. Zato za těch 14 dní to skočilo neskutečně. Nejdřív ty kalhoty byly celkem nezvyk, tím jak nemají pas a ta normální část končí hrozně nízko, tak jsem měla pocit, že mi pořád padají
Ale je to fakt pohodlnější. Vzhledem k blížícímu létu spolíhám teda hlavně na šaty. Přihodila jsem si akorát k objednávce jiných věcí jedny obyč z Lídlu - ty černé. Ale moje velikost (36) mi byla tak akorát těsně už teď, tak jsem si je radši vyměnila za 38 ty čekají na poště.
Tulipe co je Gerber baby?:D
Dnes jsme měli k večeři zeleninovou polévku s krupicovou zavářkou. Rozhovor nad talířem:
- Ochutnej tu polívku, je moc dobrá. Tuhle máš rád, takovou vaří babička. Krásně žlutá, viď.
- Žlutá jako čůůůrrrááánííí
Ehm
Taky mají vaši tříletí fekalni období? Hra se zvířaty teď spočívá hlavně v tom kdo co sežere a vykaká. V knize Podzim jsem úplně pitomě vymyslela pro jeho obveselení mikropříběh o papouskovi, který pokakal čerstvě umyté okno a teď ho musím vyprávět každý večer před spaním desetkrát po sobě mezi strašnými záchvaty smíchu.
žluťásek áno, cikanie a kakanie je dlhodobo dôležitá téma
A ešte tento týždeň začal prerozprávať príbehy, čo videl v telke. Tj Maša a medveď, a po prvýkrát aj Krtko. Mimoriadne pútavé! Ale pred denným spánkom mi prečítal príbeh z knihy, čo čítame a krásne si ho pamätal :)
letfenixa syn dneska vyprávěl karkulku a ukazoval si u toho prstem v knize o mašinkách. Závěr pohádky: pak mamince břicho zašili, aby už nikoho nežrala ![]()
A že u nás šéfuje plyšový tučniak, som už párkrát písala, a aktuálne má v brušku malinké bábätko!
letfenixa je to hrozna sranda teď. My jsme dneska malovali vodovkama, v kuchyni protože je tam lino. Syn odběhl se štětcem do obýváku a začal skákat, takže ta černá barva se tam všude rozprskla po světlém koberci. Já zas nějaký kázání o tom, co jsem říkala a že to musíme vyčistit a proč mě neposlouchá, že se zlobím. A on děsně vysmatej, že je koberec puntikovanej.
Tak mu říkám, nesmej se, to vůbec není k smíchu
A on: já se směju, já mám dobrou náladu
![]()
Ava Dekuju :-) Mne uz to bricho malicko leze, docela me prekvapilo, ze tak brzo. Zatim teda vypadam zhruba jako "trochu vic jsem se najedla", ale uz ted je noseni toho volneho obleceni neskutecna uleva.
žluťásek Jo,Karkulka...Syn chtěl vědět,jak se narodi dcera. Vysvětlovala jsem mu,že pan doktor mi rozřízne břicho a on vyděšeně povida,mami,ty ale nejsi vlk! Člověk neví,jestli se smát nebo utěšovat. ![]()
A k chválení,včera jsem zjistila,že syn umí dopočítávat. A dcera konečně udělala svých prvních pár kroků!Tak mi udělali radost. ![]()
žluťásek Jo,Karkulka...Syn chtěl vědět,jak se narodi dcera. Vysvětlovala jsem mu,že pan doktor mi rozřízne břicho a on vyděšeně povida,mami,ty ale nejsi vlk! Člověk neví,jestli se smát nebo utěšovat. ![]()
A k chválení,včera jsem zjistila,že syn umí dopočítávat. A dcera konečně udělala svých prvních pár kroků!Tak mi udělali radost. ![]()
Ava Lidl je super na saty, par jsem jich objednala a za ty penize dobry, doporucuju. Ja se bohuzel zvetsila cela hned od zacatku, bricho nejvic ted kolem 20.tydne. Co leze po cislech snad kazdy mesic jsou podprsenky
. Vracim se do prace a desim se toho, ze me kolegove ani nepoznaji. Prvni rana pro linii bylo uceni se na atestaci a nez jsem se stihla rozkoukat, tak tohle
.
žluťásek nechci tě strašit, ale jisté slovo na "h" slyším denně asi milionkrát, hláskované, slabikované, skandované, zpívané do všech možných rytmů i melodií, rozjařeně i vztekle, a nejhlasitěji na zahradě pod okny sousedů![]()
Jinak jak se tu řešilo to čtení, tak u nás možná nastává zlom. Bylo mi trochu líto, že syna nebaví, když mu čtu. Vytáhla jsem teď staré "disneyovky" od Egmontu, určitě si na ty knížky ze svého dětství pamatujete. Tak jsme teď nadvakrát před spaním zhltli Knihu džunglí, ani nedutal. A už žádá další:) Těm knížkám se musím v duchu omluvit, přišly mi děsně passé, ale vlastně naprosto skvěle plní účel, ty příběhy mají pro nás úplně dokonalý formát. Tak jen připomínám, že existujou![]()
711990 Gerber je US značka výživy pro děti a asi sto let mají v logu takové štastné, blahobytné, prospívající děťátko (a to označení se tam používá jako pochvala
)
Gatita co je to za knížky? Asi je nutně potřebuju! (Včera jsem sem koukla a hned jsem koupila tabuli
, já sem fakt už nepolezu!)
Tulipe uz jsem to googlila:D no je fakt ze ma ty ocicka taky dal od sebe:D kazdopadne Tonda je rozhodne stastny a prospivajici. Miluju ty jeho masity rucicky:) i kdyz podle doktorky ma pry naprosto idealni proporce, zadnej tloustik:)
711990 Proste jak z reklamy na pribiňák ![]()
711990 jsem se k té fotce vrátila, a on je fakt celý ty
Myslím v obličeji, ne masité ručičky
. A teda vypadá,vže fakt už tomu zařízení trochu odrostl
.
Jsem ráda, že náš už sedí, můžu nasadit sporťák, z korby mu trčely nohy deset centimetrů, to už se fakt nedalo!
Potrefenáhusa no podle toho jak se stravuju, tak zrejme musim produkovat mliko o kaloricky hodnote pribinaku![]()
Pinot Noir nekdy na me kouka a fakt se v nem vidim. A pak zkrouti tlamicku a vypada sambuv tata, coz je desivy
sportak uz ma ale taky, protoze jak se furt otaci, bylo to nebezpecny. Bysme ho museli nejak privazat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články