betsey já jsem s kojením před spaním bojovala hodně dlouho, ten nešťastný pláč nešlo ignorovat. Pomohlo až to, že jsem odjela na víkend pryč. Manžel vzal malou a odjeli k babičce na chalupu. Tam měla jiné prostředí a rozptýlení a bylo to úplně v klidu a bez řevu. Po návratu pak asi dva dny zkoušela, že by chtěla napít, ale já jsem jí řekla, že už tam mlíko není a bylo to.
Vše o těhotenství a dětech
Tulipe tohle prostě nepochopím. proč si pod sebe nedala aspoň nějakou deku ![]()
Tabule má úspěch, Viktor s počítadlem zapomněl, že mu rostou zuby ![]()

Pinot Noir jeee!!
Pinot Noir to počítadlo je super. Odkud to je?
Pinot Noir jezisi kdy ti Risa tak vyrostl?
:)
@betsey ja ten strach ze mi mimino zuchne z postele docasne vyresila takhle:

bramzaujímavé. To by sa mohlo dať zrealizovať, nadhodím manželovi.
Pinot Noir tornado i na tabuli?
Hezky kluky mas a strasne to leti, vzdyt to je chvilka, co se Viktor narodil.
Pinot Noir tornado i na tabuli?
Hezky kluky mas a strasne to leti, vzdyt to je chvilka, co se Viktor narodil.
Kokoska tornádo všude
. Dnes se mu zdál sen o tornádech, byly prý za plotem. Viki dnes spal tak, že jsem po mnoha měsících mohla spát šest hodin v kuse, ale ne, uprostřed mě musel vzbudit sen o tornádech ![]()
rasaNori vyrostl teď, už budu kupovat oblečení 110!
Tulipe ježiš marjá
a samozřejmě jsem si to pustila, že. Jinak tohle je přesně ta věc, kterou nepochopím - proč si tohle někdo natáčí?
Pinot Noir Richard a Viktor byli roky moji nejlepší kamarádi. Viktor teda několik let i můj partner. A oni dva jsou nerozlučná dvojka doteď.
Tulipe ježiš, jak sebou to miminko praští ![]()
žluťásek možno máte, ale čo tak pismenove pečiatky?
Tulipe vskutku báječné přivítání novorozence, nechat ho spadnout hlavičkou na tvrdou zem
chudinka, vždyť pak vypadal úplně omráčený.
Jdu pozdě, ale gratuluju, budem s těhotenstvím podobně daleko. Jo a kalhoty mě taky dost tlačí v pase. Nikdy jsem neměla úplně plochý břicho, ale za časů korony to bylo s pohybem bídný a příšerná nonstop nevolnost mě nutila pořád jíst, takže taky žádná sláva a pupek už mám, nosím teda zatím většinou rozepnutej knoflík, strašně nerada kupuju oblečení přes e-shop. Jo, taky jsem nikdy nechápala, jak se někdo může v těhotenství TAK MOC vyžrat. Už chápu.
Jo a pokukuju po těhotenských šatech vhodných na svatbu, budu tou dobou mít už hodně velký břicho, tak chci mít srovnání. Původně měla být svatba v červnu, a přesně jsem měla naplánovaný, ve kterých šatech půjdu, ale snoubenci to kvůli koronasouvislostem odložili.
Nebudeš se časem zbavovat toho miminího lehátka na stokke židli? Ráda bych ho koupila, židli už mám slíbenou.:)
Novinka v kuloarech:D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články