Pinot Noir Tohle zrovna dobrý, mléko nepije, na flašku se ksichtí a kaká stále tak 3x denně
ne vážně, on je proti staršímu bezúdržbový, protože přes den bez problémů chodí spát a hezky jí, což jsou dvě věci, které neuvěřitelně usnadňují život. Jinak momentálně největší zábava je celý den zapínat plotýnky, bohužel máme sporák i venku ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge spaní přes den je super i u nás. To je myslím se dvěma výhra
.
Pinot Noir Přes poledne spí 1,5h, někdy i 2, nejsem na to zvyklá a je to učiněný zázrak! Tak ať jim to vydrží!!
Dneska jsme byli na kontrole a mám informace o očkování proti meningokokům. I na Rosťu (nar. 05/2019) se vztahuje vakcinace zdarma vakcínou Nimenrix, ta je proti 4 kmenům. Doočkování Bexserem hradí pojišťovna 1 dávku, druhá se doplácí 1700,-.
dzizisketa to zní dobře. A toho bexera se dávají teď jen 2 dávky? Ještě loni byly 2 až od dvou let.
dzizisketa Tak to se taky zeptám, v červnu jdeme na mmr, díky za info.
To očkování proti meningokokům mi vysvětlovala doktorka teď tak, že pokud má dítě naočkované Bexero a stihne do věku 2 let i Nimerix, tak ten Nimerix je pak uplně zadarmo.
Jinak máme za sebou 2. dávku Bexera a ta reakce je fakt strašná, ještě horší než po první vakcíně.
. Jak jsem proočkovací rodič, tak dost zvažuji, že ten Nimerix vynechám.
Sairon ja mam pro starsi bexsero odlozene u mudr, rikas nic moc?
rasaNori u nás u kluka bexsero úplně v pohodě, všechny dávky
Sairon To je mi líto
ať je brzy líp!!
U nás Bexsero taky v pohodě. Jen jednou měl syn po očkování zvýšenou teplotu půl dne, tak už ani nevím, která vakcína to byla.
dzizisketa tyjo tak ja tomu nerozumim, ja platim za 1 davku Bexsero 2800...wtf
rasaNori Tonda mel reakci horecku 39, ale normalne sla srazit jednou davkou nurofenu a pak uz nic. Podobne reagoval na kombinaci hexy a prevenaru, ale taky jen jednou. Asi dite od ditete.
rasaNori nechci plašit, protože vím, že je to dost individuální, ale po první vakcíně jsem 2 nebo 3 dny do ní co 6 hodin cpala panadol/nurofen, jinak měla okamžitě k 39 a kulhala na tu nohu.
Na druhé vakcíně jsme byly teď ve čtvrtek ráno, i když byla zase pod práškama, tak celý čtvrtek úplně odmítala stát, klečet, cokoliv, jen seděla na gauči (běžně nevydrží sedět 5 minut v klidu), jakákoliv manipulace, třeba že se sesunula na jednu stranu a já ji jen rovnala byla s brekem, u přebalování se kromě brečení i třásla, jak ji to bolelo a v noci jsem ji musela otáčet, protože se přes tu bolest bála pohnout. Od pátku je ochotná tu nohu zatížit a běžně se pohybovat, ale i dneska je vidět že jí ulevuje a stěžuje si, že ji to bolí. Na noc ji pořád dopuju, jinak nespí a brečí že ji to bolí.
Já racionálně vím, že to očkování chrání před mnohem horšíma věcma, ale v ten čtvrtek kdy se z turbomyši stalo prakticky chromé dítě, tak jsem si říkala, že možná ty vlny kvůli těm trvalým negativním účinkům mají něco do sebe![]()
711990 a není to teda podle pojišťovny? My taky platili tak nějak podobně jak vy za každou dávku.
tina je to mozny, no. Ale teda trochu me to prudi, protoze je to trosku rozdil:)
Sairon tak dik. Sara mela jit dnes na druhou hexu, starsi ma od soboty zelenou rymu tak jsem to posunula na patek radsi. Moc optimismu jsi mi do zil nevlila...
dzizisketa Ano, dneska jsem taky byla u Mudr. Nakonec budu davat obe holky, starsi doplatim. Ale mozna jsem si nemela ted cisty ty reakce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články