Karja to ani ne, spíš se potkáme někde na hřišti nebo prohodíme pár slov po cvičení. Ale já jsem introvert, nejvíc toho namluvím sama se sebou. Někde na kafi bez dětí jsem byla naposledy tak půl hodiny možná v listopadu. Ale občas se nám daří udat obě děti a pak můžeme s manželem třeba v klidu do ikei nebo tak.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No jako jet do ikei a sami, to je snovej program!
Karja i pro mě. A to tu ikeu máme asi 5 minut autem, klidně tam dojdeme i pěšky. Ne, já mám fakt nadstandardní hlídání, mamka bydlí kousek a nevadí jí vzít oba třeba ven, třeba hoďku hlídá skoro každý týden, na ty nákupy se utrnem třeba jednou za dva měsíce, klidně přijde i večer, když už spí, ale to už se dlouho nestalo, přecejen mladší byl moc malý. Tchýně si zase staršího vezme občas na celý víkend, ale švagrová má taky dvě děti, tak tam je pořadník.
Karja podle mě ale dost čerpám i z toho, že žiju v Praze. Když za námi přijde muž na hřiště, tak než přijdou z venku, já klidně oběhnu třeba pár obchodů a nikoho to moc nestojí.
Evaeva Jasny! No ja si ted ,,vymyslela,, jet do Pepca a to mame 30minut autem, to uz je poradnej vylet, no vezmu tu mensi. Na ikeu jsem uplne rezignovala, to objednam online. Ty dve spolu nechce uz moc hlidat ani jejich tatinek, to mensi predavam jedine spici a moje mama hlida pro pripad doktoru, to ale ochotne teda! Tchani si berou starsi jednou za mesic na vikend, snad ji to vydrzi, je cim dal vic citliva a chce byt se mnou a se segrou.
Karja ty si môj úplný protiklad, keby ešte bol v móde matriarchat a žili by ženy pekne pospolu v jednej veľkej chyzi, tak by som ťa určite chcela mať v sesterstve
.
DrowRanger Hehe, to ja se zas dlouhodobe s nikym moc nesnesu!:-D
Ava já musím bejt strašná čůza, jestli mi to pánbůh takhle oplácí na dětech, resp. na jejich spánku ![]()
Ava To já znám pouze v negativním významu tohleto rčení ![]()
jinak my teď máme po nocích veselo, malej nějak dospěl či co a vykašlal se na celonoční vstávání po 2h a už 2 týdny spí stylem spím a pak vstanu mezi 3 a 4 a dvě hodiny řádím jak cvok, pak odpadnu. Což sice není až tak zlý, ovšem to už vstává větší. Ještě že existuje Jim Jam ![]()
Malenge jste najeli na náš systém ![]()
Jako nedávno mi mamka říkala, že jsem jako prtě spala krásně, dlouho, a hlavně jsem se nebudila s řevem, ale prostě jsem si broukala a hrála v postýlce. Doufám, že v tomhle bude po mně!
Pinot Noir ani ne. Takto mi spala mladší: uprostred noci se dvě hodiny výborně bavila. A ta byla TO dítě, které mi dobře spalo!
Pinot Noir to bude jen trest za to, jak ses sama jako batole na rodičích provinila a nenechala je spát. ![]()
Aspoň tak si vysvětluju svoji neschopnost vycvičit děti do módu medvěd. Ale už se to lepší, za rok už budeš vysmátá. Nejpozději za 3...5....![]()
continuity jo, tohle mi právě teď dělá ten lepší spáč ;) Ale nemůžu si moc stěžovat, první půlrok prospal a vůbec jsem o něm nevěděla, zatímco první mě málem zabil už v šestinedělí a v této snaze pak pokračoval další měsíce. Jenže na pohodičku se strašně rychle zvyká ;)
Pinot Noir no bezva! Co tam máte dál
?
Pinot Noir on to zas prestane dělat, že chvíli se to zas změní. Přeji každopádně hodně sil.
Malenge tak třeba - skoro rok a odmítá se napít jiné tekutiny, než mlíka. Kaká zásadně kolem třetí, čtvrté ráno... Mám pokračovat? ![]()
Pinot Noir s tím pitím bych se netrápila, oni si řeknou. První syn začal pít vodu v deseti měsících poté, co skončili ty tři měsíce trvající vedra. V těch přikrmech je tekutiny dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články