DrowRanger No tyhlety tuzby a ze nejsem typ na materskou jsem mela pri prvnim diteti. Pak jak prislo druhe a razem se z toho stala mnohem vetsi vyzva (kuprikladu jak obe pres den uspat, aniz by se dorvaly do komatu), tak nejak ty tuzby vubec nemam a proste si myslim, ze paradoxne tim, jak je to vetsi ,,rajt,, (tak ten vekovy rozesup pojmenovala jedna doktorka), tak me to vic bavi. Proste clovek nevi, v jakym poctu a slozeni se vecer sejdeme a pak je vdecnej, ze jsme se sesli:-D. Obcas teda sambo v noci chodi po okrese a jednou asi do toho blazince pesky dojde. Ale jsem moc rada, ze jsme ctyri. Kdyz jsem mela jednu, porad jsem nejak mela ,,cas,, sledovat, co mi utika a co bych radsi delala. A to treba dneska od rana jsem si jen rikala ,,da-li Panbuh a holky budou spat dohromady a ja si dam v klidu ten rizek se salatem,, a s tim jsem si vystacila ctyri hodiny. A o ,,velkejch vecech,, vim, ze mi neutecou, a ze zas tak velky nebyly.
No a prosim vas, tenhle optimistickej prispevek mi pripomente v noci, velka mala ma prujem, urcite se budou budit s mimi navzajem, tak az zas budu ve dve rano brecet, tak se to bude hodit:-D:-D.