Vše o těhotenství a dětech
crazydaisy
To je výborný!!! Já pamatuju malou sestřenici, babička ji volala ať se jde na něco podívat (myslím, že venku jeli koně) a ona utíkala přes celý pokoj a tak procítěně volala "kujva já to nestihnu!!"
Jinak u nás si vybavuju petac místo pecka a postel místo kostel (my totiž bydlíme přímo u postela!). Syn dost dlouho zaměňoval "v" a "b", takže různých roztomilostí vznikaly spousty...
Garfie
kujva
Ešte som si spomenula, že malý hovorí 'parapapet', kupava namiesto pupava
Dnes stal cely den za pikacu, ale Sara ted navecer ulezla dopredu 2x cely koberec v pokojiku.
rasaNori šiš dyť se nedávno narodila! šikovná holka![]()
viktorka_od splavu jo no aspon neco pozitivniho v tom dnesnim srabu:)
Dámy, prosimvás ![]()
![]()
Potřebovala bych tipy na bytelnější golfáč pro panenky, co nebude stát mnoho set. Ne malá plastová kolečka, něco na jízdu venku. Zároveň ale lehký, abych ho mohla složit a nést v ruce, když bude potřeba.
V této hrackove kategorii se vůbec neorientuju, nejradši bych něco tak max do 300, ale bojím se že to bude jen nějaký krám na plovoučku.
Diky ![]()
rasaNori juu sikulka! Nas stoji, sedi, klexi bez opory, ale neleze![]()
žluťásek moc neporadím, my máme nějaký zděděný, ale má malá plastová kolečka a venku to nijak extra nevadí. Myslím teda na chodníku, do lesa ho nebereme.
Naši kluci docela dlouho chtěli jít do Mecháče (Mekáče) a pachatel trestných činů byl zločin.
Ja jsem tak spokojena! Jak si ted syn oblibil kolo, delame ranni treninky: on slape, ja bezim. Je to tak strasne pekny! Tak jak se tu vsechno nakazlive siri, davam do placu;)
Mimino jsem na tech 20 minut vrazila rano manzelovi, prezili oba.
Gatita skvelé!
Gatita panebože, snad se nenakazím ranním během
![]()
Pinot Noir ale je to fakt dobry - rikam ja, ktera nebyla pro beh stvorena;) Uz tu trasu ubehnu aniz by me pichalo v boku! a hlavne se necitim tak zanedbane, uz jsem byla cela upinozena z toho vecneho soprdani kolem domu se dvema detma na krku.
Gatita na tohle se přesně těším. Akorát spíš odpoledne. On teda syn jede rychle i na odrážedle a když běžím, jede ještě rychleji, ale bojím se, že by ho to za 15 minut přestalo bavit.
Jaké kolo jste koupili? To Woom? A jak máte velké? My se nemůžeme rozhodnout, jestli 14 nebo 16. Bojíme se, že 14 mu bude příští rok malé a letos toho ještě moc nenajezdí.
Evaeva mame woom 2, z hlavy nevim rozmery. Je to takove malicke kolo.
Gatita já si skoro denně zacvičím s gumou, k tomu hodina na trampolíně a stokrát za den schody, jsem vlastně se svou kondicí docela spokojená ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články