Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 11:36

Gatita jo ta 2 je 14", myslím. A kolik malý měří? A jak vysoko má sedlo? Kdyby mu to vydrželo ještě příští rok, tak bych taky koupila tohle. Je to drahý jak šlak i z druhé ruky, tak se mi ho nechce pořizovat, aby na něm jel 5x. Přecejen odrážedlo dám na kočár, když už nechce jet, kolo ne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 11:39

Pinot Noir já byla v sobotu po roce a půl běhat a byla jsem příjemně překvapená, že to docela šlo. Plán byl teda vyrazit 2x týdně a máme tu pátek a vyběhnu až v neděli, jestli se zadaří. Docela se mi dařilo cvičit aspoň chvilku, když oba spí, ale tenhle týden ani ťuk.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 22. května 2020 11:40

Pinot Noir gumu bych nedala zas ja, bych si vystrelila oko:) a taky jsem desny flink, nejsem schopna snad zadny  cvik udelat poradne. To bych potrebovala, aby nade mnou nekdo stal a rikal - narovnat, ramena od sebe, panev podsadit...jakmile musim neco studovat a pak se soustredit na spravne provedeni, tak skoncim jeste driv, nez zacnu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 11:43

Gatita já zas potřebuju organizované cvičení, abych se dokopala. Jinak to dopadne viz výše. Doma se navíc neumím pořádně zničit, spíš cvičím nějakou jógu a pilates a podobné šolichání. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 22. května 2020 11:43

Evaeva syn ma metr, sedlo ma vytazene trochu nahoru, aby si kolenama nevyrazil zuby;) ma to tak, aby dosahl nohama na zem. Stejne stare deti maji minimalne o 10 cm vic a o neco vetsi kola uz. Pro nas je to akorat, ale vetsimu diteti bych to asi neporizovala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 11:46

Gatita no, syn má právě jen 95cm, jsou mi teprve 2,5, ale po šlapacím kole velmi touží a přijde mi šikovný. Tak to by mu ta 14 snad mohla být i za rok.

A díky za odpovědi

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 22. května 2020 11:47

Evaeva k tomu kolu. Pochopila jsem, ze mame stejne stary deti a my určitě budeme kupovat 16. Ucil se jezdit na 12, ta mu je fakt uz prtava a ze 14 by hned vyrostl. 16 ma byt pro vek 3 az 5.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 12:28

tenzie jemu budou tři až v listopadu. Na učení máme taky 12, ale to je hrozná plečka:), asi 20 let stará, spíš tak na zkoušku. No je to prostě dilema, ještě, že se ty lehká kola dají dobře prodat.

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 22. května 2020 12:30

Evaeva nasemu budou tri v prosinci. Musim ho zmerit, ale 16 zkousel u kamaradu a byla mu dobre.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 12:51

tenzie a už mu to na kole teda jde? Postrčila si mě, vyzkoušíme tu plečku a uvidíme.

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 22. května 2020 13:09

Evaeva jj, je šikovnej, pochopil to docela rychle. Samozrejme ma maly kolecka, ale pomalu to zaciname zkouset bez nich. Momentalne u nas kolo vede, bavi ho to vic nez odrazedlo a kolobezka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 13:36

tenzie kolečka my nemáme a učit ho na ně nechci, když to nepůjde, bude ještě nějakou dobu jezdit na odrážedle. To ho baví, dost se nám taky zvětšil akční rádius, ale začíná na něm dělat kraviny.

Offline Tabea
8093 příspěvků moje polička 22. května 2020 14:28

Dcera měří 94cm, woom 2 je doporučený od 95 do 110m, a sedačku má vytaženou celkem vysoko. Woom 3 je doporučený od 105 do 120cm, syn měří 107cm a ta trojka je mu už celkem malá. 

Offline Tabea
8093 příspěvků moje polička 22. května 2020 14:36

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 22. května 2020 14:38

continuity Tak jsem taky objednala ty keeny! Jsem zvedava, jak sedne velikost, zda ta jejich velikostni tabulka fakt plati, protoze od soucasnych je to o dve velikosti(!?). 

Pinot Noir S tim cvicenim ses fakt dobra! Ja ani nezacinam, ja bych byla totiz akorat tak nastvana, kdyby mi to pak casove nevyslo a tak. Proste dalsi povinnost navic (jen v me hlave, ze). Takze ja si rekla, ze cvicim a pracuji na sobe az od vanoc. Ale dobry, mam vesmes jen to vystrcene bricho navic (ale to dela esteticky strasne moc!)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 14:58

Tabea hm, tak to bude ta 16", tj. Woom 3. Díky. Aspoň mu déle vydrží.

Offline Tabea
8093 příspěvků moje polička 22. května 2020 15:12

Evaeva 16" je woom 3. Jen bych si nebyla jistá, jestli mu ve 2,5 letech nebudou na trojce moc široký řidítka. Myslím, že ta dvojka je prostě fakt jen kolo na ten jeden rok, ale proporčně je pro ty malý začátečníky akorát. U vás ho pak i může zdědit mladší bratr. Kamaradky dcera myslím přesedla z dvojky (14") na čtyřku (20").

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2020 15:53

Tabea asi to budeme muset vyzkoušet, ale jestli dcera má 94 jako syn, ale Woom 2 je jí řekněme menšíJá se právě obávám, že letos toho moc nenajezdí, už vzhledem k tomu, že když půjdeme sami s kočárem, tak asi budu muset brát odrážedlo, kolo na kočár nedám. S tím děděním počítám, ale stejně ty lehká kola stojí dost.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. května 2020 18:09

Evaeva wau 2,5 a bicykel. Nas ma tri a dva mesiace a len pred par tyzdnami odlozil trojkolku a zacal neisto na dvojkolesovom odrazadle. K bicyklu sa dostane tak mozno v styroch, piatich rokoch

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 22. května 2020 19:20

Je mozny, aby to dite (to maly 5m) takhle kazdej vecer co vecer brecelo? Ona rve treba hodinu i vic, nekdy breci jen dvacet, tricet minut, to je dobrej den. Nic nepomaha. Vlastne je nejefektivnejsi ji nechat brecet a pak uchovat. Kdyz jsem s ni celou dobu usina o to dele a stejne breci. Timing na spani jsem zkousela ruzny, vyjde to na stejno, hlad nema, nabira pekne a i jsem ji nabizela umele. Hodne si slibuji od vecernich kasi, ale to jen tim, ze je to nejaka zmena, racionalne to zadnej vluv mit nebude.