Náš starší má někdy tak rušný den, že než usne, musí toho hrozně moc namluvit a ty myšlenky mu pěkně jedou a přeskakujou. Kdyby neuměl mluvit, těžko říct, jak by to zpracoval. Hrozně mele i ve školce před spaním. Dcera zase kolikrát ukáže, že už chce položit do postýlky, v tomhle je pro mě naprosto úžasná a nepochopitelná. Kdyby to neuměla ukázat rukou, asi by brečela. Taky se přikláním k tomu, že malá malá brečí, protože musí. Kdyby jí něco bylo, brečela by i jindy.
Vše o těhotenství a dětech
Karja tak ak plače raz denne viac-menej pred nočným spánkom, asi fakt spracováva deň, syn to tak mal, mňa to tiež trápilo, že prečo tak plače, nosila som ho, hladkala, spievala mu, musel si svoje odplakat, po roku sa mu pridal nočný des, to bolo ešte horšie, neskôr to zas zmenil na plač po dennom spánku, a aha, skoro 4 roky a už skoro neplače! Je to náročné, ja viem
Když syn začal spát jednou denně, tak odpoledne po příchodu z venku řval tak děsně, že ze začátku jsem si myslela, že mu něco je. Nejlepší bylo dát ho postýlky jakože spát. To se za pár minut uklidnil. Naštěstí to přešlo asi za týden.
Karja Uspávat na balónu neni divnometoda, ale úleva - u toho aspoň sedíš. Kdybychom místo toho museli tdnkrát furt chodit, jsme dávno mrtví.
Sweet Potato Jj, ja to chapu, s tou prvni jsem to jeden cas taky delala. Ale ted prece jen bych se tomu rada vyhnula;-)
dynda v tom obodbí odporu vočiprebaľovaniu som syna vybalilaaž vo vani,nečistila som nikdy vopred,kým nestál tak som ho vo vani šupla normálne podkohútik (pozor na hadicu od sprchy, tá to občas sychtala....). A keď už nepomáhalo dať do ruky ničo čo ho zabavilo,strčila som mu do ruky niečo, čo mal zakázané (ovládač)
Teď mě madam zas vytočila do běla. Už čtyřikrát za poslední cca 2 týdny mi udělala to, že i když jsem na ni volala tak mi zdrhla, případně odjela na odrážedle dál pryč, že jsem za ni musela běžet a chytit ji za kapuci aby zastavila.
Když ji chytnu tak z toho má v prvním okamžiku hroznou prdel, teprv až když s ní cuknu a začnu na ni křičet, tak se rozbrečí. A já vůbec nevím jak se v těchto situacích zachovat.![]()
Nejsou tu chodníky, ale jen pochozí silnice,na kterých občas projede auto, takže normálně chodí "na volno" a je naučená, že když na ni volám nebo i sama uvidí že jede auto, tak přiběhne ke mě.
Včera když mě takto odignorovala, tak jsem ji doběhla, strhla z odrážedla, seřvala a místo na návštěvu na kterou chtěla jít, tak šla s řevem za ruku domů. Pak jsem viděla že se blíží auto, tak jsem ji vypustila a dala jí šanci to opravit, hned přiběhla na zavolání a fungovala zbytek dne jak hodinky.
Dneska mě zdrhla uplně stejně a když jsem ji před domem vypustila, abysme to zase opravily, tak jí otrnulo a utekla mi za dům. Tak jsem ji nechala samotnou venku, s tím že až bude chtít tak s brekem přijde, což se ukázalo jako úžasný výchovný počin
protože jak se tam sama nudila, tak otrhala keř nezralých borůvek, takže na ni v druhém kole řval i muž.
Takže jsme teď doma oba nasratí, dítě uřvané, přičemž už vůbec neví, kvůli čemu řvalo na začátku. Slíbila mi hory doly jak už bude poslouchat, takže očekávám že to zítra zopakuje znovu a já nevím jestli už se k ní mám chovat jakože se nic nestalo, nebo jí pořád dávat najevo, že se zlobím a přemýšlím, jestli by mi někde nevyměnili dítě za akvárko s rybičkama, tam bych možná mohla být úspěšnějším chovatelem. ![]()
Sairon No, ale resis to docela dobre! Tu zdrhacku delala nase mlada taky a mela z toho desnou legraci, ona jak si s tatou furt hrala na honenou, tak uz nejak nechapala ze ne kazde utikani je legrace, takze jsme si za to mohli i my. Ale hele, jak mam kocarek, tak vubec neutika, dokonce se ho drzi(!!!). U nas neni moc provoz, takze kdyz jede auto oznamuji to velice dramaticky, takze auto je neco, ceho se celkem dost boji a ve meste i chodi za rucicku.
Sairon Držím palce. U dcery zabralo, až když jsme na procházce potkaly přejetého 2D ježka. Tak k tomu dostala i přednášku - nedával pozor, utekl mamince atd.
Kupuju pro Tondu vetsi nositko a tim padem nabizim pujcit nositko Tula Free to grow, kdyby nekdo z nove vlny chtel:)

711990ja být váma, tak tu fotku v první řadě prodám výrobci toho nositka. Ten Tondův rozesmaty obličej je na reklamu jak dělanej ![]()
Sairon to utíkaní mají snad všechny děti, ačkoli syn neutíkal, ale zase klidně odešel z hřiště, kam se mu zachtělo nebo mi ujel na odrážedle. Se střídavými úspěchy mi pomáhá zopakovat, co může nebo nemůže dělat, než vyjdeme.
Ava ja z nej udelam travel influencera
jen musime castejc na vylety![]()
Sairon jako quebrada, doporucuju strasit. a pokud ji takhle "pro vystrahu opustis" nesmis to udelat doopravdy, ale schovat se a davat pozor(viz boruvky.. tva chyba) a v zadnym pripade bych nedelala urazenou, to je hnusny
711990 Hele myslím, ze Tonda by mohl byt influencer úplně čehokoli!!!
Potrefenáhusa treba food blogger by asi taky sel...![]()

711990 u vas je otec teda dost nejisty, ovsem matka:D
rasaNori tyjo vubec, on vypada vetsinu casu jako tchan, prisaham![]()
711990 tak to každopádně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články