Mrakoplas Taky dobrý![]()
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu jojo, to jsou oni
Ako mladsi v poslednej dobe odmieta jest, tak minule si na zahrade zobral cerstvo vytrhnutu cibulu a s chutou sa do nej pustil! Kebyze ma viac zubov, tak ju snad celu zje . Ododneska dostane jednu cibulu do ruky a hotovo,ziadne.vyvaranie.a.vyhadzovanie ![]()
dzizisketa odkud si čerpala informace o tom znakovaní? Mě to lákalo už s prvním synem, ale nakonec na to nedošlo. Teď bych to chtěla zkusit s mladším.
Aranel jestli se to bude opakovat, jakoze bude, vezmu si devce stranou a zkusim ji nejak vysvetlit, ze takhle ne. Ona je strasne inteligentni, ve skole vyborna a kdyz neco vypravuje, mluvi moc hezky. Pro tu malou sestricku si vymysli pohadky, dokaze ji uklidnit, umi se o ni hezky starat. Ale kdyz zacnou blbnout s brachou, nastava peklo, uplne jiny dite. Kluk je divocejsi, ze skolky ma manyry, ktere doma urcite nemuze videt. Jenze mavnout rukou, ze to ma ze skolky a to nic, vsak ho to prejde, se mi nezda uplne v cajku. Na nej nejaky reci neplati. Zkousela jsem na nej taky po dobrym, bylo videt, ze mu to neni prijemny, ale z tech rozpaku zacne blaznit jeste vic.
dzizisketa da sa tym inspirovat a pripadne sa nieco zjavi aj z druhej ruky. ten joolz asi este nie lebo je to novinka. znama ma yoyo dokonca aj s pridavnym sedadlom vzadu namiesto stupienka. jej deti su asi rok od seba a velmi si to pochvalovala ked cestovali. videla som to a je to ozaj skladne a dokonca v taske co k tomu dostali
ako som spominala ze som si pre seba vybrala valco tak rozhodovalo vela parametrov. chcela som lahky a relativne skladny a zlozenie sedadlom dnu jednym tahom a este aj velkost a nosnost kosa rozhodovala. kolesa nemam nafukovacie lebo zvysuju hmotnost a defekt sa mi tiez nechce riesit. zvladne mesto aj teren v okoli. cenu som vychytala vybornu lebo to bola konciaca limitka a este sa mi podarilo zohnat aj prislusenstvo v danej farbe. od jesene ho uz nepouzivam ale este si ho nechavam na pripadne celodnove vylety aby si tam syn mohol pospat.
Aranel Jo, tak my jako Kokoska mame podobnyho bratrance a jako fakt nevim. Ja uz jsem i uvazovala, ze ho snad vyfackuju. Jedna teta uz to totiz udelala a od te doby si u nich necha trochu rict. No, ale to je takova recnicka, fakt si sebe neumim predstavit, a celkove to nejde. Ja si vzdycky reknu, ze jsem rada, ze to neni moje dite a ze mi do toho velka mala snad nedoroste, ale ze vsech deti, co zna ho ma nejradsi a i mi ho docela pripomina, kdyz byl malej, tak se utesuji tim, ze je to holcicka!
dzizisketa Ja jsem tady kopac za Joie mutze!
Karja to se neutesuj. Tenhle expert ma na malou segru dost vliv, on rekne čau blbečku a ozve se čau bubectu. On ji postuchuje, ona mu to oplácí, beha za nim jak ocasek.
Jennyfor šmarja, tak to ještě jiný level! Tcháni klíče mají, ale nikdy by dovnitř nešli "bez povolení", tchýně není v kuchyni nijak zdatná a vstává tak o čtyři hodiny později než my, takže tyhle manýry "co budeš vařit" nehrozí. (Naopak je problém nás časově sladit, vstávají dopoledne, obědvají nejdřív ve dvě, žádní typičtí důchodci-nespavci). Oni jsou jinak velmi zdvořilí, ochotní, Ríša se na ně těší a na jejich pokyny, stejně jako na jakékoliv jiné pokyny, hází bobek ![]()
Kokoska No presne takhle to je u nas! No, ja doufam, ze ve skole potka spoustu kamaradu a baveni s malou holcickou ztrati zajem.
Karja to asi jo, nicmene pro holcicky jsou zlobivi chlapecci asi dost zabavni ![]()
Slevový zpravodaj: slevy s OnaDnes pro děti
Albi 20 %
Dino 20 %
Svojtka 30 %
Z oblečení lindex, m&s a c&a 20 %
Z kosmetiky weleda 20 %
Kokoska to je ale moje dcera. Je fakt chytra, hodna ale obcas ji prepne a je vymalovano
Candance kolik ji je?
Konec školního roku ve školce. Dáváte kytku nebo třeba bonboniéru? Nějak nevím, komu vlastně, ve třídě se střídají dvě učitelky. A pak taky, když školka pokračuje ještě dva týdny o prázdninách, tak se to nosí spíš na konci června nebo na konci provozu?
dynda davame vino obema ucitelkam, ktere se ve tride stridaji. Ale nepovazuju to za bezny a myslim, ze to tak dela jen par rodicu. Nas syn je ve skolce fakt spokojenej, takze to je od nas podekovani. A davame teda i k vanocum.
Pinot Noir uff, to je těžký, když se nechyti za nos, ani když se jim to řekne. A chápu, ze změnit se na stará kolena je tezke, ale to že te ignorují během rozhovoru, to je síla.
Kokoska já nechci vychovávat cizí, akorát si myslim svoje. Ale když je cizí dítě u nás a rodiče ne, tak si dům zboeit nenechám, děti zkazit taky ne, takže to platí moje pravidla. Tohle už je vážně síla. Osmiletá ví moc dobré co dělá. Proč to dělá je jiná věc
AD lezeni do soukromí, jo, má těch 1000km něco do sebe
žluťásek tak ti Ď!!
tento měsíc jsem fakt nechtěla utrácet, ale ukázalo se, že přecejen budu muset kupovat kraťasy. Ty, které měla dcera loni a předloni jí sice jsou v pase dobře, ale představovala bych si je trochu delší než do půlky zadku ![]()
A knížky se hodí vždycky, zvlášť se slevou...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články